Şimdi Ara

Windows 8 cikisli bilgisayari win7 yapma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese, bilgisayarim win 8 cikisli hp sleekbook. suan bilgisayar win 10. ama ben bu win 8,10 hic begenmedim. nasil win7 yukleyebilirim? nasil geri donerim demiyorum cunku hic yoktu bilgisayarda 7. hangi adimlari izlemeliyim. yardimci olacak varmi? ayrica pcde dvd-rom giriside yok. malum sleekbook :f

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Windows 7 iso dosyası edineceksin (elinde yoksa netten indirebilirsin).
    Bu iso dosyasını rufus ile en az 4 gb kapasiteli boş usb flash belleğine yazdıracaksın. Bu belleği pc ne takıp biosta ilk açılış sırasını(boot priotry) bu belleği seçip kaydedeceksin ardından win7 yükleme ekranı gelir yönergeleri takip edip yüklemeyi gerceklestirebilirsin.

• öncellikle bilgisayar uefi bios ise bios ayarlarından legacy boot açıp başlatman gerekiyor aksi taktirde harici belleği görmez. kurulum ekranında diske kurulum yapamaz isen (gpt disk olduğu için) diskpart aracı ile diske clean yapman lazım bu komut diski tamamen sileceği için verilerini yedeklenmen lazım
  • hocam pc hp sleekbook. driver isini napacagim. tek tek ellemi yukleyecem?

• sewger kullanıcısına yanıt
    hocam sizde ustteki postumu okurmusunuz, tesekkurler bu arada

• tabi hp den windows 7 driver larını temin etmeniz lazım
  • zLucas kullanıcısına yanıt
    İster pcnin üretici sitesinden sürücüleri tek tek indirir yüklersin(ancak tavsiye etmem genelde eski sürücüler oluyor).

İster pc deki donanım üreticilerinin sitelerinden indirirsin(mesela ses kartı için realtek sitesinden, ekran kartı için nvidia sitesinden gibi) . Bu şekilde en güncel sürücülere sahip olursun.

Veya iobit driver booster, auslogics driver updater tarzı programlarla sürücüleri otomatik indirip güncellersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ikinizede cok cok tesekkur ederim ancak birsey daha soracagim, driverlari kendim yukleyecegim okey ancak pcyi formatladigimda direk internete baglanabilirmiyim ki? ag ile ilgili bir driver varmi yani o sorun olmaz mi :D

• muhtemelen bağlanamayacaksın bu nedenle format atmadan önce aygıt yöneticisinde AĞ BAĞDAŞTIRICILARI başlıgına bakarak wireless ve kablolu bağlanıyorsan ethernet aygıtlarının isimlerini öğrenip windows 7 sürücülerini indir hazırda dursun ,formattan sonra ilk işin bu sürücüleri yüklemek olsun nete bağlanmak için..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.