Şimdi Ara

Windows 8`de Yerel Hesap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, ortak kullanılan Windows 8`e ait bilgisayara Microsoft hesabıyla değilde Windows 7, Vista vs. Olduğu gibi yerel hesap açmak istiyorum nasıl açıldığını biliyorum ama açtığım zaman neler olacak onu bilmiyorum, yerel hesaba geçen arkadaşlar söyleyebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• birşey olmaz bazı windows özelliklerini kullanamazsınız.mağaza,arayüzdeki kişiler,takvim,eposta gibi kişisel uygulamalar aktif olmaz.yok ben hem onları kullanayım hem ortak olsun dersen bir tane hotmail hesabı aç o hesapla kayıt ol hem tüm uygulamaları kullanabilir hem ortak olur kişisel veri olmaz.
  • Yardımınız için çok teşekkür ederim, yani şimdi yerel hesaba geçsem başlat menüsündeki bi kaç uygulamayı kullanamıycam, çok sağolun iyi akşamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavipuma

Yardımınız için çok teşekkür ederim, yani şimdi yerel hesaba geçsem başlat menüsündeki bi kaç uygulamayı kullanamıycam, çok sağolun iyi akşamlar.

ben çoğunlukla şifresiz yerel hesap kullanıyorum. e-posta, kişiler gibi bir iki uygulama haricinde diğer uygulama ve oyunlarda problem olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 7 internet'e giremiyor
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.