Şimdi Ara

Windows 8'den 8.1'e güncelleştirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımı orijinal windows 8 yüklü olarak aldım, dün mağazaya girdiğimde windows 8.1 güncelleştirmesinin hazır olduğu ve ücretsiz olarak indirebileceğimi gördüm, ancak güncellemeyi yapmadan önce yavaşlamış olan bilgisayarımı hızlandırmak ve rahatlatmak maksatlı temizlemek istedim, bunun için dışarıdan herhangi bir materyal kullanmadan bilgisayarın kendi içindekilerle fabrika ayarlarına dönme ve disk temizleme işlemini gerçekleştirdim, işlem sonunda bilgisayarım ilk aldığım günkü haline dönmüştü, windowsun kurulumu bittikten sonra windows mağazasını tekrar kontrol ettiğimde 8.1 in güncelleştirmesine erişemedim, microsoftun kendi sitesinden ulaşmaya çalıştım ama nafile, anlamadığım şey yaptığım şey bilgisayarı kendi içinde temizleyerek yazılıma dokunmamış olmama rağmen güncelleştirmenin bir anda kaybolması... Çözüm bulamadım, orjinal windows 8 kullanıp 8.1 e ücretsiz geçebilecekken de ücret ödemek istemiyorum, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim?

• Tüm güncelleştirmeleri yapınca tekrar açılacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım öyle olur, şu an deli gibi güncelleştirme yapıyor, 31/70 e ancak gelebildi, umutluyum... :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.