Şimdi Ara

Windows 8 den windows 7 ye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamın aleyküm arkadaşlar. bilgisayarım VESTEL üzerinde windows 8.1 var orjinal yeni güncelledim. ama ben win 7 kullanmak istiyorum birazda. bazı yerlerde okudum 7 ye geçerken hata felan oluyormuş. nasıl 7 ye geçebilirim. direk cd yi açıp formatlanabilirmi ?

• ankara da ikamet ediyorsanız ben size win7 orijinal cd lerini vereyim siz de bana win8 verin!
  • delifisekk D kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir hata olmuyor Windows 8 kurulu bilgisayar windows 7 yüklemek resimli anlatım diye aratın bulursunuz
    Windows 7 yüklemek için size orjinal iso indirebileceğiniz link gönderildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeinBlue -- 29 Ekim 2013; 21:50:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeinBlue

Herhangi bir hata olmuyor Windows 8 kurulu bilgisayar windows 7 yüklemek resimli anlatım diye aratın bulursunuz
    Windows 7 yüklemek için size orjinal iso indirebileceğiniz link gönderildi

orjinallerden indiricem teşekkürler :) ama bir hata oluştu. windows 7 kurarken diski biçimlendiremedim. GPT koruması diye bişey çıktı bütün diskleri silmeden nasıl yükleyebilirim windows 7 yi . 170 gb yedeğim var yedeklerimi silemem onun için
  • delifisekk D kullanıcısına yanıt
    Bildgnz Gibi gpt koruması Format Atmayı Engelleyici Bi Unsur. Bunun İçin bir adet win7 format cd ci alın sonra format cd sini boot ettikten sonra karşılama ekranında 4 - 5 tane disk bölümü var. hepsini silin. Silmeden Önce İleri Bölümüne Basamadıgınız İçin yükleme devam edemiyordu. hepsini sildikten sonra çıkan kutuya evet diyn. ve yüklemeye devam. edin.

çözümü böyle yazmışlar yalnız unutma recovery bölümün gidicektir ve de dosyalarını yedeklemeni öneririm
  • maalesef bunu yapamicam. 170 gb yedeğim var bunları atıcak biyerim yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.