Şimdi Ara

Windows 8 Dil sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar sorunum windows 8 yüklerken dili Türkçe seçmeyi unutmuşum İngilizce seçili kalmış müşteriye de sabah 9-10 gibi teslim edicem bilgisayarı , bunu çevirme imkanımız varmıdır bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Şimdiden teşekkürler herkese iyi forumlarr :))

Dipnot : Denetim Masasından Dil ayarlarından çözülücek bi sorun değil dil Türkçe seçili zaten ama formatta ıngılızce seçtiğimiz için dönmüyor başka bi yol soruyorum saolun ..

• GurkanMrck G kullanıcısına yanıt
    Linkte mikrosoft anlatmış yardımı olur umarım.

Dil değiştirme
  • borcuhan77 kullanıcısına yanıt
    Microsoft Yazma ve okuma konusu için dil değiştirmeyi anlatmış yani sadece klavye değiştirmeyi anlatmış .
    Ben daha açık söyliyim anlatmak istediğim Desktop yerine Masaüstü yazması lazım :) Cihaz açılırken Welcome yerine Hoşgeldiniz demeli bana :D

Neyse işin esprisi yine zaman ayırdıgın için saol ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurkanMrck

Microsoft Yazma ve okuma konusu için dil değiştirmeyi anlatmış yani sadece klavye değiştirmeyi anlatmış .
    Ben daha açık söyliyim anlatmak istediğim Desktop yerine Masaüstü yazması lazım :) Cihaz açılırken Welcome yerine Hoşgeldiniz demeli bana :D

Neyse işin esprisi yine zaman ayırdıgın için saol ..

tekrar format at ?
  • İşim biraz acele oldugundan format atmadan bı yolunu aradım bulamadım formatı attım şükür Türkçe :D
    windows 8 crack bilen varmıı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.