Herkese kolay gelsin , Arkadaşlar sorunum windows 8 yüklerken dili Türkçe seçmeyi unutmuşum İngilizce seçili kalmış müşteriye de sabah 9-10 gibi teslim edicem bilgisayarı , bunu çevirme imkanımız varmıdır bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Şimdiden teşekkürler herkese iyi forumlarr :))
Dipnot : Denetim Masasından Dil ayarlarından çözülücek bi sorun değil dil Türkçe seçili zaten ama formatta ıngılızce seçtiğimiz için dönmüyor başka bi yol soruyorum saolun ..
Microsoft Yazma ve okuma konusu için dil değiştirmeyi anlatmış yani sadece klavye değiştirmeyi anlatmış . Ben daha açık söyliyim anlatmak istediğim Desktop yerine Masaüstü yazması lazım :) Cihaz açılırken Welcome yerine Hoşgeldiniz demeli bana :D
Neyse işin esprisi yine zaman ayırdıgın için saol ..
quote:
Orijinalden alıntı: GurkanMrck
Microsoft Yazma ve okuma konusu için dil değiştirmeyi anlatmış yani sadece klavye değiştirmeyi anlatmış . Ben daha açık söyliyim anlatmak istediğim Desktop yerine Masaüstü yazması lazım :) Cihaz açılırken Welcome yerine Hoşgeldiniz demeli bana :D
Neyse işin esprisi yine zaman ayırdıgın için saol ..
tekrar format at ?
İşim biraz acele oldugundan format atmadan bı yolunu aradım bulamadım formatı attım şükür Türkçe :D windows 8 crack bilen varmıı ?