Şimdi Ara

Windows 8 DotNetFx Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar soru çözüm videolarının olduğu bir programı açmaya çalışıyorum.Tıkladığımda ''.net framework yüklenmesi gerekiyor'' dedi.

İyi de windows 8 de zaten dotnetfx in son sürüm olan 4.0 yüklü.Eski sürümleri yüklemeye çalıştığımda ''4.0 alt sürümleri içinde barındıyor'' hatası veriyor.

Windows 8 e geçtiğimden beri bunun gibi birçok uyumluluk sorunuyla karşılaştım. Sorunuma çözüm bulabilir misiniz?

• http://www.microsoft.com/tr-tr/download/details.aspx?id=21

Bende msn yüklerken yukarıdaki Netframework 3.5 yüklemek zorunda kaldım. Dene istersen.
  • 4.0 ı kaldırıp 3.5 u da yüklemiştim.Ama hala programa tıklayınca ''.net framework yükleyiniz'' diyor.

Windows 7 li laptopta da aynısı yüklü orada açılıyor.
  • 4 ve 3.5 i kaldırıp 2.0 ı yükleyin 2.0 ı kaldırmadan üzerine tekrar 4.0 ı yükleyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INSURG3NT -- 8 Kasım 2012; 17:15:32 >
  • Bende şöyle oldu, msn yüklerken netframework 3.5 yükleyin diye hata verdi. Bende diğer Netfw 4.0 sürümüne karışmadan 3.5 sürümünü yükledim oldu. Belki sizdeki program daha eski sürüm istiyordur. Gerçi ben başka bir program için Netfw 1.0 denedim ama Windows 8 onu kabul etmedi, yani daha eski sürümleri ile uğraşmayın ben denedim.
  • 2.0 sürümünün setupuna tıklayınca tepki vermiyor.Uyumluluk modunda da denedim. (Galiba win XP için tasarlandığı için )

Asıl sorun bilgisayara dotnetfx in yüklü olduğunu tanıtmak...
  • Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows 10 Boot Manager Sorunu
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • program ekle kaldıra gir -Windows özelliklerini aç kapaya gir-Net3.5 i bul-Kutucuğa Tıkla-Tamam Deyin Ve Kendisi İnternetten indirip kuracaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.