Şimdi Ara

Windows 8 Driver Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows8 i yükledim bende herkes gibi bütün driverlarımı bulur diye düşündüm o yüzden orayı hiç kontrol etmedim notebook u 2 3 hafta sorunsuz kullandıktan sonra bilgisayar %100 işlem yükü altına girmeye başladı ki bana hiç bir önem sırası bile atamıyor yani Mouse u bile hareket ettiremiyorum baya çaba sarf ettim ama sorunun neden olduğunu bulamadım ondan sonra görev yöneticisindeki programları ayrıntılı aradım ve sorunum herhalde artık Windows 8 ile birlikte yeni bir Windows pro su olan driver foundation bunun yüzünden kitleniyor nitekim bende baktım aygıt yöneticisine harbiden 1 tane driver eksik arattırıyorum yok toshiba kullanıyorum daha w8 driverlarını yayınlamamış ya da benimki için çıkmamış ama pcde bi sorun yok takılmazken gayet rahat çalışıyor driver ı etkisiz hale getirdim bu sefer sadece takılma süremi uzattı yani etkisiz hale getirmeden atıyorum 20 dk sonra kitleniyorsa şimdi 1 2 saat sonra ama kitleniyor garanti daha sonra driver scanner denedim oda fayda etmedi yani pc kendi driverını bulucam diye kitliyor daha dorusu w8 bi türlü çözüm bulamadım program kısaltmasınıda yazıcaktım da işte unuttum bi daha öğrenmem içinde kilitlenmesi gerekiyor pc nin :) Lütfen bi yardım ya bi türlü bulamadım çözüm

• o kilitlenme ekran kartı driverini kurmadığın içinde olabilir ekran kartı markası nedir? 2 mi yoksa 1 ekran kartınmı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 19 Aralık 2012; 7:25:38 >
  • Bi tane var oda intel onboard ama baktım onu yüklemiş yani zaten intelin driverının da Windows da bulunmamasını beklemiyorum şimdilik düzeldi o her neyse devre dışı bıraktım 1 hafta oldu driver hatası almıyorum ama şimdi de arada Windows update hatası alıyorum. Bu arada benimle aynı sorunu yaşayanlar driver çıkarana kadar öyle yapabilirler. Update hatasını da çözersem buradan söylerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DJ_

Bi tane var oda intel onboard ama baktım onu yüklemiş yani zaten intelin driverının da Windows da bulunmamasını beklemiyorum şimdilik düzeldi o her neyse devre dışı bıraktım 1 hafta oldu driver hatası almıyorum ama şimdi de arada Windows update hatası alıyorum. Bu arada benimle aynı sorunu yaşayanlar driver çıkarana kadar öyle yapabilirler. Update hatasını da çözersem buradan söylerim.

"Update hatası alıyorum" sözü yeterince açık değil, otomatik update için mi hata veriyor, yoksa manual yapmaya kalktığınızda mı? Hata numarası nedir? Açıklamasında ne diyor? Bunlar bilinmeden bir şey söylenemez. Mesela siz manual update yapmak istediğinizde aynı anda kendi otomatik yapıyorsa hata verir vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

Orijinalden alıntı: _DJ_

Bi tane var oda intel onboard ama baktım onu yüklemiş yani zaten intelin driverının da Windows da bulunmamasını beklemiyorum şimdilik düzeldi o her neyse devre dışı bıraktım 1 hafta oldu driver hatası almıyorum ama şimdi de arada Windows update hatası alıyorum. Bu arada benimle aynı sorunu yaşayanlar driver çıkarana kadar öyle yapabilirler. Update hatasını da çözersem buradan söylerim.

"Update hatası alıyorum" sözü yeterince açık değil, otomatik update için mi hata veriyor, yoksa manual yapmaya kalktığınızda mı? Hata numarası nedir? Açıklamasında ne diyor? Bunlar bilinmeden bir şey söylenemez. Mesela siz manual update yapmak istediğinizde aynı anda kendi otomatik yapıyorsa hata verir vs..

Şöyleki pc açıldıktan yarım saat sonra (Süre tam belli değil değişken olabiliyor.) kendiliğinden sistem kilitleniyor. Görev yöneticisinden baktığımda işlemlerde windows update %97 gibi bir rakamla cpu kullanıyor açıklamasına bakıtığımda software update yazıyor. Bu durumu manuel update yaptığımda öteleyebiliyorum ama microsoft yeni bir güncelleme çıkardığı zaman yeniden aynısı oluyor. Buna dahaca çözüm bulamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.