selamlar arkadaşlar. acer one happy netbookum var. windows 8 yüklemek istiyorum ama diverlar sorun oluşturuyormu ? ne yapmak lazım saolun cvplarınız için şimdiden
Bende aynı soru ıcın konu acmıstım olmuyor demıslerdı yukselttım olmadı ama ben kurarken temız format olarak kur secenegı ıle kurdum .
saten acıldıktan sonra bılgısayarım sag tus > ozellikler > aygıt yonetıcısı > buraya gelıne soru ısaterı olanları guncelleyıyor otomatık olmayanları sısz guncelleyın .
YANİ CEVABIM : OLMUYOR :D
quote:
Orijinalden alıntı: zaremci
Bende aynı soru ıcın konu acmıstım olmuyor demıslerdı yukselttım olmadı ama ben kurarken temız format olarak kur secenegı ıle kurdum .
saten acıldıktan sonra bılgısayarım sag tus > ozellikler > aygıt yonetıcısı > buraya gelıne soru ısaterı olanları guncelleyıyor otomatık olmayanları sısz guncelleyın .
YANİ CEVABIM : OLMUYOR :D
yapanlar var ama nasıl yapılıyor anlamış değilim
EGER NOTEBOOK KULLANIYORSAN BILGISAYARIN ICINDE CD KULLANMADAN ILK ALDINDAKI SURUME TEMIZ RESTORE EDEBILIYORSUN SORUN OLURSA YUKSELTME SONRASI O BOLUM SAYESINDE ILK BASTAKI HALINE DONDUREBILIRSIN . SEN YAP BEN HEP BURDAYIM . SAYGILAR.
quote:
Orijinalden alıntı: zaremci
EGER NOTEBOOK KULLANIYORSAN BILGISAYARIN ICINDE CD KULLANMADAN ILK ALDINDAKI SURUME TEMIZ RESTORE EDEBILIYORSUN SORUN OLURSA YUKSELTME SONRASI O BOLUM SAYESINDE ILK BASTAKI HALINE DONDUREBILIRSIN . SEN YAP BEN HEP BURDAYIM . SAYGILAR.
eyv kardeşim. olmazsa da geri dönerim tekrar format atıp önemli birşey yok problem değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme