samsung np350e7c-s01tr notebook win8 olarak aldım biostan gerekli ayarları yaparak win7 format attım ve pc açıldı. win8 ken açılışta samsung yazısı çıkıp direk pc açılıyordu win7 yaptktan sonra reset attığımda samsung yazısı görünüyor ve sürekli reset atıyor. ekranda hiç bir yazı veya başka birşey yok bios a girebiliyorum yardım lütfen
Kullandığın crack hatası olabilir.Samsunglarda boyle bir problem vardi. loader 2.00 sürümünü kullan düzelir. Sorununu doğru anlamışımdır umarım.
çözdünmü
Aynı sorun bende de vardı. Samsung r522 xs08tr model bilgisayarımı Windows 8'den windows 7'ye çevirmek istedim ekran kartının driverından dolayı. Windows 8'i sildim ve windows 7'yi flash bellekle kurmaya çalıştığımda bilgisayar kendisini kapatıyo. Sonra harddiski çıkardım bir süre bekledim. Sonra zorla da olsa windows 7'yi kurdum. Bios ayarlarını default hale getir bir de öyle dene istersen.
teşekkürler çözdüm windows loader da sorun varmış yenisini yükledim sorun çözüldü
merhaba arkadaşlar win8 pro kurmak için ne yapmam gerekiyor
KARDES AYNI BILGISAYAR AYNI SORUN BENDE VAR BI YARDIM EDERMISSNIZ BENDE DENILEN BIOS AYARLARINI YAPTIM WIN 8 I TAMAMN SILDIM WIN 7 YUKLEDIM AMA DIREK ACILMIYOR F10 A BASMAM LAZIM YARDIM CI OLURMUSUNUZ