Şimdi Ara

Windows 8 Ekran Ati Kartı Geçiş Sorunu (Samsung AMD M8750)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki hafta önce Samsung np370r5e-s07TR Laptop bilgisayar aldım. Özellikleri iyi olmasına rağmen yeni çıkan oyunları oynatmıyor bunun nedeninin iki ekran kartı arasındaki geçiş sorunu olduğunu öğrendim. 1 haftadır bütün forumlara baktım, türlü şeyler yaptım fakat sonuç alamadım. Bu sorunu gidermem için yardımlarınızı bekliyorum...

Windows 8  Ekran Ati Kartı Geçiş Sorunu (Samsung AMD M8750)

Bende ekran kartının versiyonu M8750 idi . Ati nin kendi sitesinde son versiyonu güncelledim fakat M8600-8700 versiyonu mevcuttu ondada geçiş sorununu gideremedim. Bende bilgisayarımı yeniledim ve tekrar m8750ye yükselttim.

-Değiştirilebilir grafikleri yapılandır kısmında oynları yüksek performans yaptım.
    -güç seçenekleride yüksek performans
    ta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywalker5394 -- 16 Temmuz 2013; 5:07:51 >

• abimin laptopda geforce vardı onda çözmüştüm bu sorunu ama amd radeon şuan kullandığım ekran kartı bu sorunu ben de çözemiyorum. Resimde gösterilenlerin aynısını ben de yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osm0z

abimin laptopda geforce vardı onda çözmüştüm bu sorunu ama amd radeon şuan kullandığım ekran kartı bu sorunu ben de çözemiyorum. Resimde gösterilenlerin aynısını ben de yaptım.

aynı soruna muzdaripiz umarım yardım eden birileri olur.0
  • Skywalker5394 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorununuza çözüm bulabildiniz mi acaba? Ben de bugün aldığım aynı model laptop'ta bu sorunu yaşadım. Yapılacak şeyleri okuyup yaptım. Rome 2 TW'da HD8750'ye geçiremedim bir türlü. Sonra Tomb Raider'da denedim. Ultra ayarlarda akıcı oynanıyor, Ultra High'ta da saçlarının detayını en ileri ayara getirince akıcılık bozuluyor sadece. Acaba hangi kart ile oynadım ben Tomb Raider'ı, oyunun ayarlarında Intel'i gösteriyordu.

Bu arada Tomb Raider çokgzel oyun olmuş. Ben yıllar yılı Prince of persia, assassin's creed diye diye mal gibi sakallı bıyıklı adamların peşinden koşmuşum. :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 AMD 7670M Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.