Şimdi Ara

Windows 8 ekran çözünürlüğü sorunu çözümü (resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
29.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ATİ CATALYST kurulumundan sonra denenmiştir.
    1- REGEDİT e girin.

2-CTRL+F ya da düzen menüsünden bul a tıklayın.

3- DALNonStandard kelimesini aratıyoruz. resimdeki kutucuklara dikkat edin. sonraki tuşuna basın ve bekleyin.

4- çıkan binary değerine tıklayın

5-çözünürlük değerlerini görüyorsunuz. En alttaki değeri resimdeki gibi değiştirin kaydedin ve çıkın. bilgisayarı yeniden başlatın çözünürlük değerlerinde yeni değeri görmeniz gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelimhanTÜRK -- 21 Aralık 2012; 8:23:50 >

• ben kurduktan sonra denedim ama olmadı kaldırıp mı denemek lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrd

ben kurduktan sonra denedim ama olmadı kaldırıp mı denemek lazım?

ekran kartı ati mi
  • Ekran kartı yok Fm2 işlemci içine gömülü gpu çekirdeği var AMD Radeon HD 7560D olarak geçiyor. Yani evet amd ati.

powerstrip
    refresh lock falan denedim ama nafile. Bu yöntemle değişik çözünürlükler denedim ama aralarında yalnızca 1680x1010 işe yaradı. Monitörün samsung 22bw desteklediği çözünürler 1680x1050
  • Arkadaşlar Asus Eee Pc'me windows 8 (32bit) yükledim. Regedit'e girip ''Display1_DownScalingSupported'' değerini 1 olarak değiştiriyorum. Fakat sistemi yeniden başlattığımda açılış ekranı gözüktükten sonra ekran kararıyor. Sebebi nedir, fikri olan?

Ayrıca: İlk denememde 64 bit yükledim ve ilk denememde aynı sorunla karşılaştım. 2.denememde nasıl olduysa yapabildim ama sistem yavaş çalıştığı için 32 bit yükledim; gelgelelim defalarca kez denememe rağmen bir türlü halledemedim.
  • bosuna uğrasmayın bilgisyar ayarlarına girin ordan günçellesme ve kurtarmaya girin.

windows update gir güncellestirmeri yükleye tıkla kendi kendi yukluyo.eski halıne geliyo.
    internette bağlı olmalıısınız.i
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.