Şimdi Ara

Windows 8 Fazlasıyla Disk Kullanımı Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bilgisayarı Açtığım Andan İtibaren Böyle Oluyor.Böyle Bir Sorun Yoktu.Dün Sorun Olmaya Başladı Arada Bir Bilgisayarım Takılıyor.Lütfen Cevap Verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• işlemci bellek disk üçüne de bu kadar yüklenen şey nedir acaba?en çok kullanıma göre dizdirebiliyorsunuz o resimdeki o şekilde gösterseydiniz daha iyi olurdu.ya çok ağır bir program var ya da virüs var.ne zaman düzgündü ne kurdunuz da bozuldu bunu hatırlayın.bazı virüs malware programları da çok ağır olabiliyor.diğer seçenek hdd bozulmuştur ama öyle olsa işlemci ram niye o kadar artsın bence yazılımsal bir şey var format atın bir şey yapamazsanız ve kurduğunuz programlara dikkat edin.hdd için hd tune 5.5 diye bir program var bozuk sektör kontrolü ve benchmark yapabilirsiniz.
  • hdd beyni yanmış olabilir

• Arkadaşın Samsung Markalı 1 TB'lık Flash gibi bir şey takıp dosya atmıştım.

• benimde işlemlerde ram %20 lerde işlemcide öyle harddisk direk %100 oluyor sistem donmaya başlıyor. anlamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

hdd beyni yanmış olabilir

LPG ki aracmi bu beyni yansin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En Fazla Bu imiş ama ne olduğunu bilmiyorum lütfen yardım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • videodaki çözümü dener misin sanırım ram kaçağı var ve ram dolunca hdd'ye sanal belleğe müracaat ediyor o yüzden sorun yaşıyorsun.windows 8.1'de görülebilen bir durum.

https://www.youtube.com/watch?v=d3hRMahc7v4
  • Ben de bu sorunu yaşamıştım ramlerin yerini değiştirdim düzeldi sonra 1tb barracuda aldım onda ramlerin yeri nasıl olursa olsun aynı sorun çıkmadı gayet iyi kullanıyorum şuan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.