Şimdi Ara

windows 8 format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarıma hatrı sayılır derecede virüs girdi ve temizlenecek gibi değil. format atayım dedim ama cd sini bulamadım. yakınlardada bi cd ci yok almaya gitsem çok uzun sürcek. boş bi dvd de yok. cd siz nasıl format atabilirim? internetten baktım ama hepsi recovery anlatıyo format atılmış gibi oluyomuş ama bende o dosya yok yani format atamıyorum o şekilde. internetten bi yerden indirsem cd siz nasıl format atabilirim?

• tam1esesli T kullanıcısına yanıt
    cd yoksa flash bellekten atabilirsin.
  • ona baktım şimdi ama windos 8 ayarlarında genel diye bişey yok bende ordan bios ayarlarına giriyomuş. başka nası girebilirim biosa eskiden f8 falan vardı w8 de hala yarıyomu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tam1esesli -- 10 Mart 2014; 14:11:49 >
  • tam1esesli T kullanıcısına yanıt
    dostum, google'dan çeviri yapmış gibi! birşeyler yazmışsın.

anladığım kadarıyla sen bıos'a girmek istiyorsun. F2 veya DELETE ,tuşlarını dene.
  • recovery partition / usb flash bellek.. 2 seçeneğin var
  • adamın elinde iso yok siz formatı tarif ediyorsunuz önce işletim sistemini pc ye indir daha sonra iso nun içeriğini flash belleğe kopyala (win8 iso ları açıyor açamazsan daemon tools ile aç) kopyaladıktan sonra

anakart usb den boot etmeyi destekliyorsa usb boot enable yap ve resetle pc yi format başlar (usb takılı olsun)
  • çok sağ olun arkadaşlar bi deneyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows 10 Boot Manager Sorunu
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.