Şimdi Ara

Windows 8 Geliştirici Ön izleme Sürümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Windows 8 Geliştirici Ön izleme Sürümünün beta sürümden ne farkı var?
    kursam win7de çalışan programları çalıştırabilirmiyim?

• ön izleme sürümü beta dan bile öncedir yani daha işletim sistemi bile değil
  • Ben kullanıyorum. Win7'de çalışan programların %80'i sorunsuz çalışıyor. Yanlız win8 kurmandan önce malesef tüm işletim sistemlerini silmen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Ben kullanıyorum. Win7'de çalışan programların %80'i sorunsuz çalışıyor. Yanlız win8 kurmandan önce malesef tüm işletim sistemlerini silmen lazım.

Ben de kurmak istiyorum ama hem sürücümde önemli dosyalarım var hem de recovery bölümünü dvd ye çekmedim silinmesini istemiyorum. Sürücüde partition oluşturmadım oluşturup oraya kurabilir miyim? Hem dosyalarıma, windows 7 ye hem de recovery bölümüne.
  • Bende win7 varken win8 i kurmadı. Komple format atıp tek işletim sistemi olarak kurdum.

Recovery DVDlerini oluşturup, özel dosyalarını kopyalamadan sakın win8 kurmaya kalkma.
  • quote:

Bende win7 varken win8 i kurmadı. Komple format atıp tek işletim sistemi olarak kurdum.

Recovery DVDlerini oluşturup, özel dosyalarını kopyalamadan sakın win8 kurmaya kalkma.

Kurmadım zaten bu gidişle de kuramayacam. Dosyalar değil en çok recovery bölümüne bir şey olacak diye korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accepter le progrès -- 10 Kasım 2011; 18:26:06 >
  • Recovery'yi kaybedersen, firmaya internetten yazıp isteyebilirsin. DVD olarakta gönderiyorlar, internetten de indirebiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdas70 -- 10 Kasım 2011; 21:30:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Demo Yükseltme
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Recovery'yi kaybedersen, firmaya internetten yazıp isteyebilirsin. DVD olarakta gönderiyorlar, internetten de indirebiliyorsun.

Nasıl ya aynı kopyayı mı yolluyorlar.
  • Standart zaten. Nasıl win7 DVD'si hep aynı bu da öyle. Yani sen sipariş veriyorsun. Onlar Stoktaki bir DVDyi gönderiyorlar. Özellikle HP bu konuda çok iyi.

İstersen internetten bir araştırma yap. Bir, iki yazı yaz. Durumu öğren.

Bu arada Windows 8 için driver sorunu olanlara yardımcı olabilirim. Tabi windows 7'yi silmeden önce driverlarını güncelleyip, yardımcı bir programla yedek alındıktan sonra.
  • Ben de kurdum bugün ayrı bir harddiske ancak ses kartını tanımadı. x-fi xtreme gamer ses kartı driverını nerden bulabilirim?
  • Windows 7 deki driverların backup alıp win 8 de tek tek tanıtman gerekiyor. Ben backup için Drivermax programını kullanıyorum. Tavsiye ederim çok kaliteli bir programdır.
  • quote:

Windows 7 deki driverların backup alıp win 8 de tek tek tanıtman gerekiyor. Ben backup için Drivermax programını kullanıyorum. Tavsiye ederim çok kaliteli bir programdır.

Windows 7 driverını indirdim ama çalıştırmıyor sitesinden uyumlu değil diyor. uyumluluk denedim yine de olmadı. eski win7 driver çalıştırır mı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

quote:

Windows 7 deki driverların backup alıp win 8 de tek tek tanıtman gerekiyor. Ben backup için Drivermax programını kullanıyorum. Tavsiye ederim çok kaliteli bir programdır.

Windows 7 driverını indirdim ama çalıştırmıyor sitesinden uyumlu değil diyor. uyumluluk denedim yine de olmadı. eski win7 driver çalıştırır mı ki?

w8 de driver aramaya gerek yoktur..bütün driverleri kendisi kuruyor..şayet kurulmayan olursa güncellemeleri yapın yeniden başlatın arayıp bulacaktır.virüs programı olarak mse den başkasını BEN çalıştıramadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hezerfen

quote:

quote:

w8 de driver aramaya gerek yoktur..bütün driverleri kendisi kuruyor..şayet kurulmayan olursa güncellemeleri yapın yeniden başlatın arayıp bulacaktır.virüs programı olarak mse den başkasını BEN çalıştıramadım.

Malesef bende öyle olmadı bir kısmını bulamadı ve güncelleme ile de gelmedi. O yüzden win 7 driverlarını kullandım. Ayrıca win 8 deki birçok driver eski versiyon. Ben tek tek win 7 driverları ile değiştirdim.

Sadece 1 tane win 7 driverını kabul etmedi onu da kaldırdım. Tekrar eski haline geldi

Şu an win 8 eskisinden daha hızlı çalışıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Malesef bende öyle olmadı bir kısmını bulamadı ve güncelleme ile de gelmedi. O yüzden win 7 driverlarını kullandım. Ayrıca win 8 deki birçok driver eski versiyon. Ben tek tek win 7 driverları ile değiştirdim.

Sadece 1 tane win 7 driverını kabul etmedi onu da kaldırdım. Tekrar eski haline geldi

ahanda dörtbaşı mamur bir kullanıcı..kutlarım gerçekten uğraş veriyorsunuz..unutmayın ara ara rahatsız ederim.yalnız bendeki olgulardan birkaçı:w7 den ziyade vista driverleri ile daha sorunsuz çalışıyor..hatta xp ile bile....
    şimdi sorum:kapatırken açık program varsa kapanıyormu yoksa bendeki gibi tekrarmı ettiriyor.(skype açıkken(skype kullanırım)bilgisayarı kapatınca uzunca süre bekleyip tekrar anasayfaya dönüyor)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ahanda dörtbaşı mamur bir kullanıcı..kutlarım gerçekten uğraş veriyorsunuz..unutmayın ara ara rahatsız ederim.yalnız bendeki olgulardan birkaçı:w7 den ziyade vista driverleri ile daha sorunsuz çalışıyor..hatta xp ile bile....
    şimdi sorum:kapatırken açık program varsa kapanıyormu yoksa bendeki gibi tekrarmı ettiriyor.(skype açıkken(skype kullanırım)bilgisayarı kapatınca uzunca süre bekleyip tekrar anasayfaya dönüyor)

kurup bakarsan bazen vista ve xp driverları ile bile çalıştığını görürsün.

Windows 8'de anormal bir uyumluluk var. XP, vista ve win 7 programlarının çoğu sorunsuz çalışıyor.

Kurup bir dene ondan sonra eğlenceyi görürsün.

Bu arada win 7 benim pc'de 35 saniyede açılıyordu. Win 8 şu an 15 sn de açılıyor.

NOT : Skype kullanmadığımdan malesef bir cevap yazamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdas70 -- 12 Kasım 2011; 15:38:23 >

• makineden makineye(donanımdan)çok farklılık arz ediyor..bende açılış çok uzun sürüyor...birde bu benim ilk w8 deneyimim deyil iki aydan fazladır kullanıyorum 10 un üzerinde formatıyla uğraştım..bir makineyi w8 le oynamaya ayırdım.diğer makinede birinde xp.prof..diğerinde w7 ult.64 bit kurulu(iş.sis.leri yasal).(şuan w8 deyim)(ve chrome ile yazıyorum-ie 10 dan hızlı-bazen su koyveriyor-)
    birde sorum hiç virüs programı denedinizmi.ben denedim mse den başka çalıştıramıyorum....
  • Ben Eset Smart Security 5.0.94.0 kullanıyorum. Tıkır tıkır çalışıyor. Ay başında deneme süresi bittiğinden kaldırıp Mcaffe IS 2012 kurup denemeyi düşünüyorum.

Chrome'u da devel kullanıyorum. O da sorunsuz.

Sorunlarım :
    1- Düzgün çalışan 7zip programı bulamadım. Ama 7z 9.21.02 Sağ tık menüsü ile sorunsuz çalışıyor.
    2- Printer yazılımı yükleyemiyorum. Win 8 işletim sistemini tanımadığından kuruluma bile başlamadan bir mesaj verip duruyor.

Bu konularda çözüm üretenler varsa bende yardım bekliyorum.
  • kis ve symantec kuramadım(lisanslı).yazıcıyı henüz denemedim...bende iki tane hb var biri photosmart diğeri laser...photsmartı w7 hemen tanıyor.laseri driver indirip kuruyorumm.xp yi dememe gerek yok nerdeyse takınca çalışıyor..
    önerim cihazınızın vista ve w7 driverini indirip çalıştırmayı denemeniz...bende birde h.premium vista var.(o da yasal-ve şimdilik atıl)yazıcıları ona tanıtmak işkence oluyordu..bence iş.sistemi henüz geliştiriciler aşamasında çok şey beklememek lazım.ilk kurduğum zamanla şimdi arasında çok farklar var.
  • Beklediğim gibi çıkmadı. Hayal kırıklığına uğradım. Metro görünümünde geçişler çok hızlı. Ancak kaldırmak istiyorum yardım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accepter le progrès -- 13 Kasım 2011; 2:33:37 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.