Şimdi Ara

Windows 8.1 ISO indirme (Windows 8 lisansı gerekli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
11
Favori
50.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önce alttaki adres den Windows 8 indirme aracını indirip serial ımızı girerek Windows 8 i indirmeye başlıyoruz. Daha sonra Windows 8 inerken iptal edip pencereyi kapatıyoruz. Sonra yine alttaki adres den 8.1 yükleme aracını indiriyoruz ve serial sormadan inmeye başlıyor.

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/upgrade-product-key-only

İndirdikten sonra alttaki ekrandan iso dosyası yapabilir veya flash belleğe Windows u atabiliriz

İndiren arkadaşların yorumlarını alttaki adresin 13. sayfasından itibaren takip edebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_82676231/tm.htm

• pro versiyon mu bunlar
  • orhan kullanıcısına yanıt
    Ellerine sağlık kardeşim güzel konu çok kişi faydalanacaktır diye düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

pro versiyon mu bunlar

Onu sistem otomatik ayarlıyor serialınız hangi sürüme aitse o sürüm iner. Ayrıca şu anda indirme yapacağınız pc de 32 bit İngilizce Windows yüklü ise (Daha sonradan Türkçe dil paketi ile Türkçe yapmış olsanız dahi) 32 bit İngilizce Windows 8.1 iner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chip-izmir

Bu mesaj silindi.
    Denerim bi inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: VR_27

Denerim bi inşallah

Alıntıları Göster
    Torrent den indiriyordum bunu görünce %97 de iptal ettim.
    Şimdi Allaha havalen bizim keyimiz buna olmayacak kuranlarin çoğuna göre bazılarının ki olurken bizimki
    neden olmuyor onu anlamış değilim. Aslında microsoft a müracaat etsek bize yeni key verirmi.
    Torrenti gece 3 de başlamıştım 8.30 itibari le %97 ye zor gelmişken yukarıdaki yazıyı yazana kadar %23 olmuş maaşallah
    microsofta gerçekten şaka değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonuldagi -- 18 Ekim 2013; 8:29:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gonuldagi

Torrent den indiriyordum bunu görünce %97 de iptal ettim.
    Şimdi Allaha havalen bizim keyimiz buna olmayacak kuranlarin çoğuna göre bazılarının ki olurken bizimki
    neden olmuyor onu anlamış değilim. Aslında microsoft a müracaat etsek bize yeni key verirmi.
    Torrenti gece 3 de başlamıştım 8.30 itibari le %97 ye zor gelmişken yukarıdaki yazıyı yazana kadar %23 olmuş maaşallah
    microsofta gerçekten şaka değil.

Alıntıları Göster
    Ben yukardaki keyi girdim kabul etti ama int bağlantısı yok diye saçma bir hata verdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Ben yukardaki keyi girdim kabul etti ama int bağlantısı yok diye saçma bir hata verdi.

Aynı hatayı ofisteki pc dede alıyorum. Gariptir evdeki 8 de markette direk geldi guncelleme yaptım, işyerinde markete de gelmiyor elimdeki orjinal keyi de kabul etmiyor. Vay arkadaş ne sıkıntı çıkardı bu 8.1 guncellemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Aynı hatayı ofisteki pc dede alıyorum. Gariptir evdeki 8 de markette direk geldi guncelleme yaptım, işyerinde markete de gelmiyor elimdeki orjinal keyi de kabul etmiyor. Vay arkadaş ne sıkıntı çıkardı bu 8.1 guncellemesi.

Alıntıları Göster
    Bende de bu yöntemle iniyor şu an, inince yazarım, teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

Bende de bu yöntemle iniyor şu an, inince yazarım, teşekkürler

Alıntıları Göster
    bunu yapmadan normal şekilde indirince sonunda ne yapacağını sormuyor mu yine?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 18 Ekim 2013; 11:53:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

bunu yapmadan normal şekilde indirince sonunda ne yapacağını sormuyor mu yine?

Alıntıları Göster
    Orijinal keyi kabul etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozkir

Bu mesaj silindi.
    İso indirdikten sonra kurarken hangi keyi kullanacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oz'

Alıntıları Göster
    29 TL'lik keylerle önce windows 8 indirmeye başlayın. Sonra yarıda bırakıp win 8.1 yükleyin, o zaman devam ediyor. Direkt win 8.1 indirmeye kalkarsanız 29 liralık keyi kabul etmiyor. Konuyu açan da yazmış zaten.

Ben öyle yaptım ve şu an iso dosyası indi, usb üzerinden sıfırdan kuracağım birazdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: kozkir

Orijinal keyi kabul etmiyor.

kurulum ekranında etmiyorsa şunu dene preview bununla kuruluyordu

NTTX3-RV7VB-T7X7F-WQYYY-9Y92F

olmuyor o keyide denedim ben isoyu sıfırdan kurulumda olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oz'

Alıntıları Göster
    yöntem işe yarıyor teşekkürler dostum.şu anda iniyor... peşine temiz kurulum yapacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

29 TL'lik keylerle önce windows 8 indirmeye başlayın. Sonra yarıda bırakıp win 8.1 yükleyin, o zaman devam ediyor. Direkt win 8.1 indirmeye kalkarsanız 29 liralık keyi kabul etmiyor. Konuyu açan da yazmış zaten.

Ben öyle yaptım ve şu an iso dosyası indi, usb üzerinden sıfırdan kuracağım birazdan.

ilk başta olmamıştı. indiremiyor demişti. Şimdi indiriyor. tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

yöntem işe yarıyor teşekkürler dostum.şu anda iniyor... peşine temiz kurulum yapacağım

iso win 8 key ile iniyor isoyu herkes indirebilir yani. Önemli olan kurulumda key istiyor oraya ne girerseniz girin devam etmiyor kurulum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

quote:

iso win 8 key ile iniyor isoyu herkes indirebilir yani. Önemli olan kurulumda key istiyor oraya ne girerseniz girin devam etmiyor kurulum.

kms key denedin mi hocam şuradan?

http://technet.microsoft.com/en-us/library/jj612867.aspx

kurulum devam edecektir buradan bence sonrasında aktivasyon için önce kendi keyini sonra da kms yöntemini deneyebilirsiniz.henüz kuruluma geçmedim ancak önceki sürümlerde işe yaradığını biliyorum mydigitallife'tan.

• quote:

quote:

quote:

kurulum devam edecektir buradan bence sonrasında aktivasyon için önce kendi keyini sonra da kms yöntemini deneyebilirsiniz.henüz kuruluma geçmedim ancak önceki sürümlerde işe yaradığını biliyorum mydigitallife'tan.

deniyim bakalım haber veririm

• quote:

Orijinalden alıntı: 1OOOOOO

quote:

quote:

quote:

deniyim bakalım haber veririm

Alıntıları Göster
    Kurulum esnasında 4 tane ürün anahtarı denedim, hiçbirini kabul etmedi.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.