Şimdi Ara

Windows 8.1 ISO indirme (Windows 8 lisansı gerekli) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
11
Favori
50.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acizcool

quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

quote:

Laptopla birlikte gelen Windows 8 Single Language keyini giriyorum ama şu hatayı veriyor:

Bu ürün anahtarı Windows 8 perakende sürümünü yüklemek için kullanılmıyor.

Kurulum esnasında mı yoksa indirirken mi giriyorsun?

İndirme aracını açıp keyi girdiğim zaman. Her iki araçla da denedim ama sonuç değişmedi...

Oraya şu anahtarı girin:

NG4HW-VH26C-733KW-K6F98-J8CK4

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinek.Papaz

Telefonla etkinleştirme anahtarları arayın arkadaşlar
    Bu keyler skype kullanarak windows 8.1 etkinleştirmek için kullanılır. Google windows 8 skype ile etkinleştirme resimli anlatım diyerek etkinleştirme yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinek.Papaz -- 20 Ekim 2013; 1:47:58 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Laptopla birlikte gelen Windows 8 Single Language keyini giriyorum ama şu hatayı veriyor:

Kurulum esnasında mı yoksa indirirken mi giriyorsun?

İndirme aracını açıp keyi girdiğim zaman. Her iki araçla da denedim ama sonuç değişmedi...

Oraya şu anahtarı girin:

NG4HW-VH26C-733KW-K6F98-J8CK4

Ben de de aynı hata. Diyelim ki indirdik kurulum yaparken kabul etmezse ne olacak

• İndirip kurduktan sonra elinizde 29 TL'lik anahtar varsa onu sonradan kabul ediyor. Ben şu an kurdum ve kullanıyorum.
  • Arkadaşlar bir kaç gün bekleyin son iso dosyası için ya da RTM sürümlerini kurun alt tarafı 3 güncelleme yükleyeceksiniz windows update yerinden
     Windows 8.1 ISO indirme (Windows 8 lisansı gerekli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinek.Papaz -- 18 Ekim 2013; 22:34:17 >
  • Benim win 8 kürekli olduğu için Windows8-setup hata veriyor internete bağlanamıyorum diye crack dosyasını silmem lazım detay aşağıda...

Merhaba beyler benim win8 Pro'yu Windows 8 Activator v2.5 ile aktifleştirdim ve full güncelledim. Ama store'da windows 8.1 güncellemesi yoktu. Storu ve win. update'ti sıfırladım güncelleme geçmişini sildim denemediğim yol kalmadı. Galiba son çare olarak crack'i silmem lazım nasıl yapacağım.(30 günlük deneme versiyonuna düşmesini istiyorum) Şimdiden çok teşekkür ederim. Eğer setup veya iso olarak elinizde varsa çok sevinirim.
  • quote:

kardeş benim laptopta win 8 SL önyüklü ve aynı sorunla karşıkarşıyayım. sorunun çözümünde paslaşalım. bizim keyler biosa gömülü olduğu için ( yani tüm donanımlar, key dahil pc ye zimmetli olduğundan) bu yöntem bizde işe yaramayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CXY07

Benim win 8 kürekli olduğu için Windows8-setup hata veriyor internete bağlanamıyorum diye crack dosyasını silmem lazım detay aşağıda...

Merhaba beyler benim win8 Pro'yu Windows 8 Activator v2.5 ile aktifleştirdim ve full güncelledim. Ama store'da windows 8.1 güncellemesi yoktu. Storu ve win. update'ti sıfırladım güncelleme geçmişini sildim denemediğim yol kalmadı. Galiba son çare olarak crack'i silmem lazım nasıl yapacağım.(30 günlük deneme versiyonuna düşmesini istiyorum) Şimdiden çok teşekkür ederim. Eğer setup veya iso olarak elinizde varsa çok sevinirim.

C/windows/system32/spp/store/2.0 dosyasının içindekileri bir masaüstünde bir dosyanın içine kes yapıştır lisansının silinmesi lazım böylece. Sakın silme kes yapıştır sadece.

• Benim istediğim sadece temiz bir Windows 8 SL indirmek. Şu anda Windows 7 var laptopta; ama ileride 8'e geçmek istediğim de kendi keyimi kullanarak devam etmek istiyorum. Aslında elimde W8 SL ISO olarak var; ama temiz mi değil mi %100 emin olamıyor insan.

Tavsiyem ne olur ne olmaz diyerek W8 keyini yedeklemendir. Keyini nasıl bulacağını bilmiyorsan şu yolu kullan: ( caglaryk 'dan alıntıdır)

Yükleme yapmadan önce Windows 8 anahtarınızı RW-Everything adlı programın portable sürümü (http://rweverything.com/download/) indirip, programı çalıştırarak önce ACPI table penceresine, sonra MSDM sekmesine tıklayarak öğrenin. MSDM sekmesinde bulunan DATA adlı yerde lisans anahtarınız yazar.

• Başka kullanıcıların kimliğini açıklayıcı, adult içerik, kopya yazılım, warez, crack, nocd, şifre kırma, hack ve hile kullanımıyla ilgili, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına, uluslararası kanun, tüzük veya anlaşmalara, ülkemiz çıkarlarına, kişilik haklarına veya genel toplum ahlak kurallarına aykırıdır. Linkleri sildim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinek.Papaz -- 20 Ekim 2013; 1:44:54 >
  • quote:

http://www.warezturkey.net/program/page,1,5,26933-windows-81-turkce-final-full-msdn-tek-link-indir.html
    buradan bunu indir kur en sağlamı bu olur bence.

Hocam iyi diyorsunuzda sistemde çok program olduğu için çok vakit alır yeni sistem kurmam yükseltmeyede güvenemiyorum birdahaki sıfır kurulumumda 8.1 kurarım temiz ama şu an mümkün değil :) ayrıca store dosyasının içinde 2.0 yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOZ07 -- 18 Ekim 2013; 22:44:27 >

• cache ve tokens.dat isimlileri kes ;)
  • Verdiğim anahtar oldu mu?

@acizcool
  • quote:

Benim istediğim sadece temiz bir Windows 8 SL indirmek. Şu anda Windows 7 var laptopta; ama ileride 8'e geçmek istediğim de kendi keyimi kullanarak devam etmek istiyorum. Aslında elimde W8 SL ISO olarak var; ama temiz mi değil mi %100 emin olamıyor insan.

Tavsiyem ne olur ne olmaz diyerek W8 keyini yedeklemendir. Keyini nasıl bulacağını bilmiyorsan şu yolu kullan: ( caglaryk 'dan alıntıdır)

Yükleme yapmadan önce Windows 8 anahtarınızı RW-Everything adlı programın portable sürümü (http://rweverything.com/download/) indirip, programı çalıştırarak önce ACPI table penceresine, sonra MSDM sekmesine tıklayarak öğrenin. MSDM sekmesinde bulunan DATA adlı yerde lisans anahtarınız yazar.

orjinal keyimi biliyorum zaten. eğez pc in win8 SL önyüklü geldi ise, yani satın aldığında SL ile kurulu geldi ise SL dışında bir pro ve ya farklı bir sürümü kuramazsın. senin ve benim keyim SL dışında farklı sürümlerle çalışmaz. ayrıca benim kurtarma bölüntülerim duruyor. amacım pc yi her sıfırlamada tekrar 8.1 e güncelleme ile uğraşmamak. zira sıfırlama yaptığımda 8 e geri dönüyor.
    bu arada sana %100 temiz 8 SL iso verebilirim. istersen.

• quote:

http://img490.yukle.tc/image.php?id=8463Adsiz.jpg

Buyrun arkadaşlar size verdiğim linklerde ki sürümleri kulalnıyorum.

Bu sürüm tam sürüm çıkmadan önceki RTM
  • quote:

Benim istediğim sadece temiz bir Windows 8 SL indirmek. Şu anda Windows 7 var laptopta; ama ileride 8'e geçmek istediğim de kendi keyimi kullanarak devam etmek istiyorum. Aslında elimde W8 SL ISO olarak var; ama temiz mi değil mi %100 emin olamıyor insan.

Windows 8 Üürn anahtarını bu programı kullanarak da öğrenebilirsin tamamen güvenilir CCleaner yapımcılarından.
    http://www.piriform.com/speccy/download/standard

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinek.Papaz -- 18 Ekim 2013; 22:56:04 >

• quote:

cache ve tokens.dat isimlileri kes ;)

Hocam Geçerli ürün anahtarı yok fakat hala etkin görüyor sistem kendini ayrıca crack windowsun serial doğrulamasını engelliyor gibi onu silmem lazım sıkıntı geçmedi hala
  • Hiç uğraşma baştan kur gitsin ;) Etkinleştirmeyi sileceğini pek zannetmiyorum
  • slmgr.vbs -upk Komut İstemi (Yönetici) ne yazın enter dene bi serial silmeyi dene
  • quote:

Hiç uğraşma baştan kur gitsin ;) Etkinleştirmeyi sileceğini pek zannetmiyorum

Teşekkür ederim son olarak host dosyasını silip güvenli modda açıcam sistemi olmazsa setup dosyasını exe olarak bekliyeceğim :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.