Şimdi Ara

Windows 8.1 ISO indirme (Windows 8 lisansı gerekli) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
11
Favori
50.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Komut istemi (Yönetici) ne sfc/scannow komutu ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinek.Papaz

slmgr.vbs -upk Komut İstemi (Yönetici) ne yazın enter dene bi serial silmeyi dene

buda işe yaramadı hocam lisans yok ama hala korsana düşmedi ne sağlam kürekmiş neyse sizce yükseltme yapsam uygulamalarım ayarlarım gidebilirmi imaj alayım mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CXY07

quote:

slmgr.vbs -upk Komut İstemi (Yönetici) ne yazın enter dene bi serial silmeyi dene

buda işe yaramadı hocam lisans yok ama hala korsana düşmedi ne sağlam kürekmiş neyse sizce yükseltme yapsam uygulamalarım ayarlarım gidebilirmi imaj alayım mı ?

İşe yaramadı hocam iso arıyorum fakat çok yavaş iniyor bulduklarım

Merhaba elinde Windows 8.1 isosu bulunan arkadaşlardan birisi DropBox tarzı bir sisteme bu isoları atsa çok iyi olur

• indiren yandexe yüklesin bir zahmet ya bildiğin 800 le çekiyoruz yandexten o şekil olursa süper paylaşım olur
  • Bu şekilde indirdiğimiz sürüm, 250 mb'lık güncellemeyi içeren yeni sürüm mü oluyor? Yükleyen arkadaşlar bakabilirler mi acaba? Boşuna indirmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E0AECD5C0 -- 19 Ekim 2013; 10:21:23 >
  • Bu şekilde indirenlerde güncelleme(Windows update) sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dufydc

quote:

Orijinalden alıntı: acizcool

Laptopla birlikte gelen Windows 8 Single Language keyini giriyorum ama şu hatayı veriyor:

Bu ürün anahtarı Windows 8 perakende sürümünü yüklemek için kullanılmıyor.

kardeş benim laptopta win 8 SL önyüklü ve aynı sorunla karşıkarşıyayım. sorunun çözümünde paslaşalım. bizim keyler biosa gömülü olduğu için ( yani tüm donanımlar, key dahil pc ye zimmetli olduğundan) bu yöntem bizde işe yaramayacak.

Hocam çözüm bulan var mı?

Aynı hatayı bende de veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

Bu şekilde indirdiğimiz sürüm, 250 mb'lık güncellemeyi içeren yeni sürüm mü oluyor? Yükleyen arkadaşlar bakabilirler mi acaba? Boşuna indirmeyelim.

Elinde Windows 8.1 Rtm sürüm varsa 250 mb lık update çıkıyor onlara tekrar baştan windows 8.1 pro vl kurmaya gerek yok bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinek.Papaz -- 19 Ekim 2013; 12:38:35 >
  • Arkadaşlar bende de "this key won't work with this edition of windows" hatası veriyor. Ürün orijinal, aynı kodla 8.1 yüklemeye çalışıyorum bu hatayı veriyor ?
  • arkadaslar aranızda windows update tıklayıp güncellemeleri ararken windows güncellemeleri arayamadı hatası veriyormu
  • quote:

quote:

Bu şekilde indirdiğimiz sürüm, 250 mb'lık güncellemeyi içeren yeni sürüm mü oluyor? Yükleyen arkadaşlar bakabilirler mi acaba? Boşuna indirmeyelim.

Elinde Windows 8.1 Rtm sürüm varsa 250 mb lık update çıkıyor onlara tekrar baştan windows 8 pro vl kurmaya gerek yok bence

Kardeşim sana güvenebilirmiyim önceki Windows 8 i crackli indirmem facia idi UzmanTorrent ten hiç bir şey indirmeyin
  • quote:

quote:

Elinde Windows 8.1 Rtm sürüm varsa 250 mb lık update çıkıyor onlara tekrar baştan windows 8 pro vl kurmaya gerek yok bence

Windows 8'i beğenmeyip 7'ye dönmüştüm ben. Lisansım mevcut ama 8.1'i indirip yeniden update yapmak istemiyorum her yeniden kurulumda. O yüzden en güncel sürüm olsun elimde.
  • AdaminTeki kullanıcısına yanıt
    Tabiki indirebilirsin kendimde kullanıyorum virüs falan yok indir orijinal ve el değmemiştir.
  • MErhaba arkadaşlar konu dışı ama birşey sormak istiyorum benim telefonum çöktü ve bir arkadaşım crack li wp 8 i yükledi benim laptop asus ve lisanslı wp8 vardı şimdi bu lisans ı tekrar nerden ve nasıl alabilirim yada alabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomenore

MErhaba arkadaşlar konu dışı ama birşey sormak istiyorum benim telefonum çöktü ve bir arkadaşım crack li wp 8 i yükledi benim laptop asus ve lisanslı wp8 vardı şimdi bu lisans ı tekrar nerden ve nasıl alabilirim yada alabilirmiyim ?

Telefonum çöktü cracki w 8 yükledi laptopa falan kardeşim daha açıklayıcı yazar mısın ? Telefon damı sorun şimdi laptop damı ben hiç bir şey anlamadım.

Laptop da ise sorun recovery olayı da gitmiştir bilgisayardan.
  • Başlığı açan arkadaşın yöntemiyle mi indiriyorsunuz? Sorun olmaz, en güncel iso dosyasıdır.
  • Sinek.Papaz S kullanıcısına yanıt
    w8 wp yazdığıma bakma yanlış yazmıişım özür dilerim laptop çökü orjinal w8 yüklüydü asus marka oda tuttu ben anlamadığım için crack li w8 yükledi şimdi ben bu licansı alabilirmiyim bir yerden tekar orjinal olması için pek anlamıyorum bu pc işlerinden kusura bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

quote:

Windows 8.1 Türkçe Orijinal iso dosyası ve MS Office 2013 Türkçe iso dosyası Linkleri elimde mevcut hash değerleri tutuyor link paylaşımı yapsam forum kuralına aykırı mı kaçar ?

Elinizdeki sürümün hash değerini nereden karşılaştırma yaptınız. Ben de indirdiğimi karşılaştırma yapayım, gerçi Microsoft tan indirdim ama sürüm eski mi yeni mi onu merak ettim.

http://msdn.microsoft.com/en-us/subscriptions/downloads/#searchTerm=&ProductFamilyId=524&Languages=en,tr&ProductFamilyIds=524&FileExtensions=.iso&PageSize=10&PageIndex=0&FileId=0

Burada var hash değerleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: nomenore

w8 wp yazdığıma bakma yanlış yazmıişım özür dilerim laptop çökü orjinal w8 yüklüydü asus marka oda tuttu ben anlamadığım için crack li w8 yükledi şimdi ben bu licansı alabilirmiyim bir yerden tekar orjinal olması için pek anlamıyorum bu pc işlerinden kusura bakma

64 bit miydi eskisi arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: L@civert

quote:

Orijinalden alıntı: orhan

quote:

Windows 8.1 Türkçe Orijinal iso dosyası ve MS Office 2013 Türkçe iso dosyası Linkleri elimde mevcut hash değerleri tutuyor link paylaşımı yapsam forum kuralına aykırı mı kaçar ?

Elinizdeki sürümün hash değerini nereden karşılaştırma yaptınız. Ben de indirdiğimi karşılaştırma yapayım, gerçi Microsoft tan indirdim ama sürüm eski mi yeni mi onu merak ettim.

http://msdn.microsoft.com/en-us/subscriptions/downloads/#searchTerm=&ProductFamilyId=524&Languages=en,tr&ProductFamilyIds=524&FileExtensions=.iso&PageSize=10&PageIndex=0&FileId=0

Burada var hash değerleri.

Bu sayfada verilen pro sürümünün boyutu 3.6 gb, ilk sayfada belirttiğim yöntemle indirince boyutu 3.02 gb olan iso geldi yani uymuyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.