Şimdi Ara

Windows 8.1 ISO indirme (Windows 8 lisansı gerekli) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
11
Favori
50.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
    usbden format ve kurulum işlemleri için usbnin formatı ne olmalı (fat32 ya da ntfs?)
  • drax* kullanıcısına yanıt
    Format atmak zorunda değilsiniz DVD ye veya belleğe yazabilirsiniz.
  • orhan kullanıcısına yanıt
    verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim,

dosyayı usbye yazdırdım.fakat hdd'de 2-3 gblık bir azalma oldu.Onu şimdi kullanmayacağım için silme şansım var mı?
  • drax* kullanıcısına yanıt
    3 gb lık Windows dosyaları C: diskinin içindeki gizli olan ESD klasöründe duruyor. Silebilirsiniz ama ilerde tekrar belleğe veya DVD ye kaydetmek istediğinizde dosya bulunamadı hatası veriyor ve tekrar indirme yapmıyor.
  • *Efe Berk* kullanıcısına yanıt
    yukleyebilirsin....
  • Yardımınız için teşekkürler
  • *Efe Berk* kullanıcısına yanıt
    epeydir girmiyordum foruma gec oldu cevap kusura bakma, daha once os yukllenmemis pcye yada yeni aldıgınız hdd ye windowsu normal yolla kurabilirsin, tek yapman gereken ilk kullanımda hddleri suan yaygın olan ve onerilen ntfs yada eski olan fat32 cevirmen,
    fat32 onerilmiyor ve bicok kısıtlaması var, ntfsde miadını doldurdu sozde windows wistayla yeni dosya sistemine gececektik ama micrisoft tamamlayamadı yada yeni sisteme gecmekten vazgecti, aklımda kalan ufak bi bilgiyide paylastıktan sonra asıl konuya geciyorum tekrardan, evet hdd demistik, bu zamanda alacagın yeni hdd ler formatlı geliyor ama sen yinede ntfs yapıp bolumlere ayırabilirsin, sonrasında normal yolla istedigin windowsu kurarsın, bunun icin yukseltme adı altında satılmıs olan retail keylerde dahil, bunlarda sıfırdan kurulum yapıyor bilginize, kolay gelsin....
  • Microoft'un internetten indirmeye açtığı 8.1 ISO dosyası son güncellemeleri içeriyor mudur acaba ? Mesela birkaç hafta sonra bir güncelleme gelecek update 1 diye galiba..O güncelleme yayınlandıktan sonra ISO dosyasını indirmeyi denesek update 1 dahil edilmiş olur mu ISO'ya ?
  • İsteyen arkadaşlara size özel key sağlıya bilirim WİNDOWS 8 VE 8.1 KEYLERİ 65 TL DİLERSENİZ GG VEYA SANALPAZAR ÜZERİNDEN SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ.
  • arkadaşlar yardımınız lazım, elimde Windows Embedded 8.1 Industry Pro lisans keyi var. yeni sistem kurdum bu yöntemi kullanarak nasıl format atacağım. bu yöntemle iso şeklinde indirebilir miyim dosyayı?
  • beyler update 1 inde içinde olduğu bir güncelleme varmı yoksa illa ellemi yapmaz zorundayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

beyler update 1 inde içinde olduğu bir güncelleme varmı yoksa illa ellemi yapmaz zorundayız.

ilk sayfada paylaştığım adres den iso kalıbını indirip denemek istedim ama artık bu yöntem ile indirme yapmıyor. Windows 8.1 i internetten bulduğum XHQ... ile başlayan illegal serial ile indirmeyi denedim serial ı kabul ediyor ancak tam indireceği sırada "internet bağlantınızı kontrol edin" hatası veriyor.
  • Microsoft'un saçmalıklarından biri. W7 varken ne güzel direk SP1 kuruluyordu. İso şeklinde ham W7'nin üstüne kurulması yarım saat falandı. W8'de de böyle yapsalar ölülerdi sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yönm heralde tarihe karıştı micro önlemini aldı başka çözüm varsa paylaşılırsa seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurdacı

arkadaşlar yardımınız lazım, elimde Windows Embedded 8.1 Industry Pro lisans keyi var. yeni sistem kurdum bu yöntemi kullanarak nasıl format atacağım. bu yöntemle iso şeklinde indirebilir miyim dosyayı?

Anahtarı nereden aldınız ? Iso dosyasınıhttps://www.dreamspark.com/Default.aspx adresinden hesabınızla giriş yaptığınızda size iso indirmek için bir program veriyor onunla indiriyorsunuz.
  • Yükseltme keyimi kabul etmiyor.Hesabımla giriyorum ama denildigi gibi aktif olmuyor.Son çare MH yi aramak sanırım..
  • selamlar bu sistem hala oluyormu yoksa güncelliğini yitirmi acaba? en son dneyen varmı? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakvi

selamlar bu sistem hala oluyormu yoksa güncelliğini yitirmi acaba? en son dneyen varmı? teşekkürler.

sistem olmasa bile şöyle yapabilirsiniz

önce internetten veya bir arkadaşınızdan Windows 8.1 DVD si bulun

illegal bir key ile format atın (sizin Windows 8 keyinizi format sırasında kabul etmiyor)

format bitip Windows açılınca kendi Windows 8 keyinizi girin
  • orhan kullanıcısına yanıt
    deneme sürümü olarak kullanabiliyor muyuz?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.