Şimdi Ara

Windows 8.1 ISO indirme (Windows 8 lisansı gerekli) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
11
Favori
50.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendimi bildim bileli bunu kulalnıyorum bilmiyorum açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinek.Papaz

Kendimi bildim bileli bunu kulalnıyorum bilmiyorum açıkcası

neyse artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu iki updateyi bir türlü yükleyemiyorum.sürekli hata veriyor.sebebini bilen var mı?

Windows 8.1 ISO indirme (Windows 8 lisansı gerekli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguradam1 -- 20 Ekim 2013; 0:51:18 >
  • quote:

http://support.microsoft.com/kb/2730071/tr

bunu denedin mi

yok denemedim yarin denerim artik onu

• arkadaşlar serial veya illegal paylaşım yapmayalım konu şikayet alıyor ve siliniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan -- 23 Ekim 2013; 0:14:38 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chatty_boy

Bunlar eski şeyler, sanırım sizin linklerini verdiğiniz de rtm sürümü.. Bunları kurunca 250 mb ek update yapmak gerekiyor, insanların aradıkları dün çıkan isolar...

RTM sürümü, bilgisayar üreticilerine, toptancılara gönderilen versiyondur. En son yayınlanan sürümler ile arasında herhangi bir fark yoktur.

Yanıltıcı bilgi vermeyelim RTM ile son çıkan arasında fark var.
  • Mesela ne gibi farklar var ? Windows 8.1 RTM kullanıyorum 3 update geldi bu sürüme 250 Mb lık yükledim en son çıkan sürümle aynı oldu ?
  • LifeinBlue kullanıcısına yanıt
    Aynı olmadı, mesela internet explorer ın hala RTM ve diğer bir çok şey. RTM yükleyip tekrar güncelleyeceğine son sürüm iso yu çıkınca yüklersin hem performansta düşüş olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ₯

Aynı olmadı, mesela internet explorer ın hala RTM ve diğer bir çok şey. RTM yükleyip tekrar güncelleyeceğine son sürüm iso yu çıkınca yüklersin hem performansta düşüş olmaz.

Doğru Rtm yazıyor ama performans bakımından hiç bir düşüş yok bir çok kişi geç açıldığını yazmış bende maşallah 13 saniye de masa üstünde ve de windows 7 den 8.1 çevirmiştim bios güncel bile değil.
  • orhan kullanıcısına yanıt
    Kardeşim indirdiysen şunu sana ortama yüklesen de bizimle paylaşsan nasıl olur sonuçta için de serial barındırmıyor bu iso ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeinBlue

quote:

Orijinalden alıntı: ₯

Doğru Rtm yazıyor ama performans bakımından hiç bir düşüş yok bir çok kişi geç açıldığını yazmış bende maşallah 13 saniye de masa üstünde ve de windows 7 den 8.1 çevirmiştim bios güncel bile değil.

Performansta düşür var tabiki ama bu 30-40 sn de açılıp kapanacağı anlamına gelmiyor. Windows işletim sisteminde her ne yüklersen yükle sistemin küçük çaplıda olsa yavaşlamasına neden olur çünkü o kayıt defteri ve atık dosyalar sistemin yavaşlamasına neden oluyor. Senin yüklediğin 250 MB lık güncelleme haliyle sistemi yavaşlatır.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Ben yukardaki keyi girdim kabul etti ama int bağlantısı yok diye saçma bir hata verdi.
     Windows 8.1 ISO indirme (Windows 8 lisansı gerekli)

arkadas guzel bi konu acmıs , bende buna benzer bi konu acmıstım ve senin cozumunu orda anlatmıstım, verecehim linkte w8 orjinal keye sahip olanlar w8.1 nasıl indirip , hangi keyle orjinallestirme yapacakları anlatılmıstır, umarım isinize yarar, ve bi sorunuz olursa lutfen bu konu altında sormaya devam edin....
    http://forum.donanimhaber.com/m_79990959/f_//tm.htm#79990959 w8 indirme anlatılmıstır resimli
    http://forum.donanimhaber.com/m_82828773/f_//tm.htm#82828773 w8.1 anlatılmıstır....

• ben en baştaki yöntemle kurdum kurduktan sonra keyimi sorunsuz kabul etti, toplam 50 mb update etti 4-5 güncelleme sanirim....
  • Office ile uğraşmaktansa 120 lira verip 4 yıllık Office 365 üniversite paketi aldım, gerçi yüksek lisansın son dönemindeyim bundan sonrası için sorun olmaz herhalde sonuçta 2017 ye kadar süresi var yeni bir Office çıkarsa onu da edinebiliyorsunuz
    2 pc + 2 mobil platforma kurulum oluyor uygun olduğunu düşünenler alabilir
  • Sanırım Windows 7'den Windows 8'e yükseltme lisansı ile olmuyor bu işlem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

Hocam başka bir konuya atlıyorum belki ama bu dili Türkçe yapmak için korsan bir yolu mu kullanıyorsunuz yoksa legal bir yol mu? Bende office 2013 var ve İngilizce. Bunu Türkçe yapmak için 50 tl gibi bir para talep ediyorlar garip geldi bana. O kadar orijinal aldıktan sonra korsan da kullanmak istemiyorum ayrıca böyle saçma bir şeye de 50 lira veresim gelmiyor.

Ben de 9 tl office ingilizce sürümü kullanıyorum türkçeleştirmeyi şu şekilde yapıyorum.
    önce ingilizceyi kurup microsoft hesabıma girip aktifleştiriyorum daha sonra net ten indirdiğim türkçe office dvd takıyorum kuruluma geçince seçenek olarak özellik ekle türkçe yi seçip yanlızca dil paketi yüklüyor bu şekilde sorunsuz türkçe kullanıyorum. office direkt türkçe yüklemeye kalkarsam ne keyle nede microsoft hesabıyla aktif olmuyor mecburen önce ing sonra türkçe.

• quote:

Orijinalden alıntı: fixriterzi

quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

Hocam başka bir konuya atlıyorum belki ama bu dili Türkçe yapmak için korsan bir yolu mu kullanıyorsunuz yoksa legal bir yol mu? Bende office 2013 var ve İngilizce. Bunu Türkçe yapmak için 50 tl gibi bir para talep ediyorlar garip geldi bana. O kadar orijinal aldıktan sonra korsan da kullanmak istemiyorum ayrıca böyle saçma bir şeye de 50 lira veresim gelmiyor.

Ben de 9 tl office ingilizce sürümü kullanıyorum türkçeleştirmeyi şu şekilde yapıyorum.
    önce ingilizceyi kurup microsoft hesabıma girip aktifleştiriyorum daha sonra net ten indirdiğim türkçe office dvd takıyorum kuruluma geçince seçenek olarak özellik ekle türkçe yi seçip yanlızca dil paketi yüklüyor bu şekilde sorunsuz türkçe kullanıyorum. office direkt türkçe yüklemeye kalkarsam ne keyle nede microsoft hesabıyla aktif olmuyor mecburen önce ing sonra türkçe.

Çok teşekkür ederim hocam kesinlikle işe yaradı.

• windows 8 anahtari ile dedigin gibi 8 1 i indirdim ama kurulumu yaparken serial istedi girdim sonra uygun degil dedi acaba 8 kursam sonra guncelleyebilirmiyim 8 1 surumune

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

windows 8 anahtari ile dedigin gibi 8 1 i indirdim ama kurulumu yaparken serial istedi girdim sonra uygun degil dedi acaba 8 kursam sonra guncelleyebilirmiyim 8 1 surumune

Kurulumu yaparken internetten bulabileceğiniz herhangi bir illegal serial ile yapın, kurulumdan sonra etkinleştirmeyi kendi serial ınız ile yapın.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.