Şimdi Ara

Windows 8.1 ISO indirme (Windows 8 lisansı gerekli) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
11
Favori
50.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

hallettim sukur daha once almistim windows 8 i o indirim oldugunda duruyordu oyle bu konuyu gorunce yukleyesim geldi 7 kullaniyordum win 8 anahtari ile 8.1 indirdim kurdum tam etkinlestirme yaparken hata verdi bu urun anahtari bu isletim ssistemine uygun degil diye benim sigortalar atti microsoft destek e yazdim 8 surumunun anahtari ile 8.1 surumunu etkinlestiremiyomm diye adam dedi olmaz oyle 8.1 farkli isletim sistemi dedi once 8 kurcaksin sonra magazadan 8.1 surumunu guncelleyceksin dedi neyse geri format attim 8 kurdum etkinlestirdim telefonla arayarak sonra magazadan 3 gblik 8.1 guncellemesini indirdim oyle oldu biraz ugrastim ama degdi sanirim kisacasi benim durumumda olanlar 8 surumunu kursun sonra magazadan 8.1 guncelemesini indirsin sorun olmaz ozaman

senin sorunun cok soruldu, gereksiz uzatmıssın yuklemeyi, oncelikle netten buldugun w8.1 key ile w8.1.iso kurup, orjinal w8 keyinl aktiflestirsen kabul ederdi....

• Eline sağlık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

Önce alttaki adres den Windows 8 indirme aracını indirip serial ımızı girerek Windows 8 i indirmeye başlıyoruz. Daha sonra Windows 8 inerken iptal edip pencereyi kapatıyoruz. Sonra yine alttaki adres den 8.1 yükleme aracını indiriyoruz ve serial sormadan inmeye başlıyor.

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/upgrade-product-key-only

Windows 8.1 ISO indirme (Windows 8 lisansı gerekli)

İndirdikten sonra alttaki ekrandan iso dosyası yapabilir veya flash belleğe Windows u atabiliriz

İndiren arkadaşların yorumlarını alttaki adresin 13. sayfasından itibaren takip edebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_82676231/tm.htm

Dediğiniz gibi 8.0 indirmeye geliyorum %1 iken durdurup çıkıyorum ve sonra 8.1 yüklemeye girdiğimde resimdeki gibi "Yükleme başarılı bir şekilde tamamlanamadı" "Element bulunamadı" hatası alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egemen|54| -- 24 Kasım 2013; 14:01:52 >

• İnternette bu sorun için "indirmeyi kapatıp yeniden başlatın" demişler.
  • quote:

İnternette bu sorun için "indirmeyi kapatıp yeniden başlatın" demişler.

Kapatıp yeniden başlatmakla kasıtları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egemen|54|

quote:

Hata aldığınız yükleme aracını kapatıp tekrar indirmeye çalışmak
  • quote:

quote:

quote:

Hata aldığınız yükleme aracını kapatıp tekrar indirmeye çalışmak

Şimdi bir daha denedim mesela şuan indiriyor ilginç. %1 yapsın kapatıp tekrar açacağım programı ve iso olarak seçme seçeneği gelecek değil mi ?
  • Egemen|54| kullanıcısına yanıt
    Tam olarak anlamadım

İlk önce Windows 8 aracını indirip elimizdeki serial ile Windows 8 i indirmeye başlıyoruz, indirme başlayınca programı kapatıyoruz ve yine aşağıdaki linkten Windows 8.1 aracını indirip çalıştırıyoruz biz herhangi bir şey yapmadan kendisi Windows 8.1 i indirmeye başlıyor.

• quote:

Tam olarak anlamadım

İlk önce Windows 8 aracını indirip elimizdeki serial ile Windows 8 i indirmeye başlıyoruz, indirme başlayınca programı kapatıyoruz ve yine aşağıdaki linkten Windows 8.1 aracını indirip çalıştırıyoruz biz herhangi bir şey yapmadan kendisi Windows 8.1 i indirmeye başlıyor.

Ben iso olarak almak istiyorum. Alman chip sitesinde 8.1'i indirirken durdurup çıkın tekrar girdiğiniz ISO seçme seçeneği gelecek yazıyor diye ben o şekilde yapıyordum ama gerek yokmuş galiba direk indikten sonrada ayarlayabiliyoruz bunu.

Burada anlamadığım, olay 8.1'i indirmek mi? Olay buysa msdn olarak da indirebiliriz bu şekilde indirince olacak olan ne tam açıklama alırsam sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egemen|54| -- 24 Kasım 2013; 20:13:16 >

• quote:

quote:

Tam olarak anlamadım

Ben iso olarak almak istiyorum. Alman chip sitesinde 8.1'i indirirken durdurup çıkın tekrar girdiğiniz ISO seçme seçeneği gelecek yazıyor diye ben o şekilde yapıyordum ama gerek yokmuş galiba direk indikten sonrada ayarlayabiliyoruz bunu.

Burada anlamadığım, olay 8.1'i indirmek mi? Olay buysa msdn olarak da indirebiliriz bu şekilde indirince olacak olan ne tam açıklama alırsam sevinirim.

Alıntıları Göster
    Tek amacımız elimizde iso dosyası olması ve her formatta 3 gb Windows 8.1 güncellemesini yüklemek zorunda kalmamak (bildiğiniz gibi 8.1 mağazadan yükleniyor).

%0 da iken biraz sabredin yüklenmeye başlayacaktır ayrıca dediğiniz gibi iso seçeneği indikten sonra seçiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan -- 24 Kasım 2013; 20:22:39 >

• quote:

Tek amacımız elimizde iso dosyası olması ve her formatta 3 gb Windows 8.1 güncellemesini yüklemek zorunda kalmamak (bildiğiniz gibi 8.1 mağazadan yükleniyor).

%0 da iken biraz sabredin yüklenmeye başlayacaktır ayrıca dediğiniz gibi iso seçeneği indikten sonra seçiliyor.

Peki indirdikten sonra 8 yükseltme keyi ile 8.1'i nasıl orjinalleyeceğiz?

ISO dosyasını başka bir şekilde indiremez miyiz?
  • quote:

quote:

8.1 ile format atarken internetten bulabileceğiniz bir 8.1 serial i ile yüklüyorsunuz (formatta bizim serial ı kabul etmiyor). Yükleme tamamlandıktan sonra kendi serial ınız ile etkinleştiriyorsunuz.

Bazı illegal sitelerde paylaşılan iso dosyalarına güveniyorsanız indirebilirsiniz onun dışında tek yol bu.

• quote:

quote:

quote:

8.1 ile format atarken internetten bulabileceğiniz bir 8.1 serial i ile yüklüyorsunuz (formatta bizim serial ı kabul etmiyor). Yükleme tamamlandıktan sonra kendi serial ınız ile etkinleştiriyorsunuz.

Bazı illegal sitelerde paylaşılan iso dosyalarına güveniyorsanız indirebilirsiniz onun dışında tek yol bu.

Şimdi de internete bağlı değilsiniz diyor. İki üç kere restart attım Websetupu falanda sildim baştan başlasın her şeye diye giriyorum seriali internete bağlanılıyor diyor sonrada internete bağlanamadık bağlantınızı kontrol edin diyor hey Allahım ya.

Herhalde serverlerde sorun var. Arkadaşın bilgisayarda da deniyorum fakat bağlanılamadı diyor. 8.1 Serial buldum direk onu giriyorum ama dediğim gibi bağlanmıyor 8'de kendi serialimi girsem de aynı sorun. Yarın deneyeceğim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egemen|54| -- 24 Kasım 2013; 21:23:16 >

• Acaba daha önce içine hiçbir işletim sistemi yüklenmemiş, ilk kez kullanılacak bir sisteme key ile nasıl Windows yükleyebilirim?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler
  • *Efe Berk* kullanıcısına yanıt
    Yasal key iniz ile iso kalıbını indirip bilgisayara format atmaya başlıyorsunuz. Format sırasında key soruyor internetten bulduğunuz illegal key ile formatı bitiriyorsunuz. Format bitince sistem özellikleri bölümünden kendi key inizi girip etkinleştiriyorsunuz.
  • orjinal win 8 mağazadan güncelleme alarak 8.1 yaptım.
    şimdi ileride format için 8.1iso indirmek istiyorum.
    denilen yöntemle indirirken format atmak zorunda değilim değil mi? sadece indirip usbye yazdırmak istiyorum.
  • bir soru daha:)
    usbden format ve kurulum işlemleri için usbnin formatı ne olmalı (fat32 ya da ntfs?)
  • drax* kullanıcısına yanıt
    Format atmak zorunda değilsiniz DVD ye veya belleğe yazabilirsiniz.
  • orhan kullanıcısına yanıt
    verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim,

dosyayı usbye yazdırdım.fakat hdd'de 2-3 gblık bir azalma oldu.Onu şimdi kullanmayacağım için silme şansım var mı?
  • drax* kullanıcısına yanıt
    3 gb lık Windows dosyaları C: diskinin içindeki gizli olan ESD klasöründe duruyor. Silebilirsiniz ama ilerde tekrar belleğe veya DVD ye kaydetmek istediğinizde dosya bulunamadı hatası veriyor ve tekrar indirme yapmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.