Şimdi Ara

Windows 8.1 ISO indirme (Windows 8 lisansı gerekli) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
11
Favori
50.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chaos7

Hocam siteye koymuşlar işte ve 50 lira istiyorlar Microsoft tarafından.

Hocam adresi verir misin?
  • Windows 8.1 Türkçe Orijinal iso dosyası ve MS Office 2013 Türkçe iso dosyası Linkleri elimde mevcut hash değerleri tutuyor link paylaşımı yapsam forum kuralına aykırı mı kaçar ?
  • iskocya İ kullanıcısına yanıt
    Ben de onu arıyorum şu an bulunca mesajımı düzenlerim.

http://www.microsoftstore.com/store/msmea/tr_TR/pdp/productID.263873600/ThemeID.27659900/Currency.TRY/mktp.TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaos7 -- 18 Ekim 2013; 15:57:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinek.Papaz

Windows 8.1 Türkçe Orijinal iso dosyası ve MS Office 2013 Türkçe iso dosyası Linkleri elimde mevcut hash değerleri tutuyor link paylaşımı yapsam forum kuralına aykırı mı kaçar ?

8.1 Türkçe dil paketi var mı sadece?
  • quote:

Windows 8.1 Türkçe Orijinal iso dosyası ve MS Office 2013 Türkçe iso dosyası Linkleri elimde mevcut hash değerleri tutuyor link paylaşımı yapsam forum kuralına aykırı mı kaçar ?

Elinizdeki sürümün hash değerini nereden karşılaştırma yaptınız. Ben de indirdiğimi karşılaştırma yapayım, gerçi Microsoft tan indirdim ama sürüm eski mi yeni mi onu merak ettim.
  • Hash programları var google aratıp bulabilirsin.
  • Windows 8.1 kurulum yaparken hangi seriali kullanırsanız o sürüm kurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinek.Papaz -- 20 Ekim 2013; 1:41:34 >
  • quote:

Hash programları var google aratıp bulabilirsin.

Elimdeki Microsoft tan indirdiğim Windows 8.1 in hash değerini zaten biliyorum. Siz karşılaştırmayı nereden yaptınız onu merak ettim, ben aynı sürümü bulamadım o yüzden sordum.
  • Başka kullanıcıların kimliğini açıklayıcı, adult içerik, kopya yazılım, warez, crack, nocd, şifre kırma, hack ve hile kullanımıyla ilgili, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına, uluslararası kanun, tüzük veya anlaşmalara, ülkemiz çıkarlarına, kişilik haklarına veya genel toplum ahlak kurallarına aykırıdır. Linkleri sildim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinek.Papaz -- 20 Ekim 2013; 3:59:39 >
  • quote:

Başka kullanıcıların kimliğini açıklayıcı, adult içerik, kopya yazılım, warez, crack, nocd, şifre kırma, hack ve hile kullanımıyla ilgili, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına, uluslararası kanun, tüzük veya anlaşmalara, ülkemiz çıkarlarına, kişilik haklarına veya genel toplum ahlak kurallarına aykırıdır. Linkleri sildim arkadaşlar
    Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 20 Ekim 2013; 2:02:25 >
  • Güle güle kullanın arkadaşlar ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinek.Papaz -- 20 Ekim 2013; 1:42:13 >
  • Hepsi de Türkçe ve kararlı sürümdür. Deneme sürümü falan değildir.
  • Dil sorununu hallettim, denetim masasında Türkçe dili buldu, indiriyor. Yabancı iso da indirseniz sorun olmaz yani.
  • quote:

Hepsi de Türkçe ve kararlı sürümdür. Deneme sürümü falan değildir.

Türkçe mi peki.Birde dün yayınlanan sürüm mü?

Dün yayınlanan sürüm warezturkey sitesinde yok.
  • http://img490.yukle.tc/image.php?id=8463Adsiz.jpg

Buyrun arkadaşlar size verdiğim linklerde ki sürümleri kulalnıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinek.Papaz -- 18 Ekim 2013; 16:24:33 >
  • quote:

Başka kullanıcıların kimliğini açıklayıcı, adult içerik, kopya yazılım, warez, crack, nocd, şifre kırma, hack ve hile kullanımıyla ilgili, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına, uluslararası kanun, tüzük veya anlaşmalara, ülkemiz çıkarlarına, kişilik haklarına veya genel toplum ahlak kurallarına aykırıdır. Linkleri sildim arkadaşlar
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 20 Ekim 2013; 2:46:35 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinek.Papaz -- 20 Ekim 2013; 3:58:38 >
  • Bunlar eski şeyler, sanırım sizin linklerini verdiğiniz de rtm sürümü.. Bunları kurunca 250 mb ek update yapmak gerekiyor, insanların aradıkları dün çıkan isolar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatty_boy

Bunlar eski şeyler, sanırım sizin linklerini verdiğiniz de rtm sürümü.. Bunları kurunca 250 mb ek update yapmak gerekiyor, insanların aradıkları dün çıkan isolar...

RTM sürümü, bilgisayar üreticilerine, toptancılara gönderilen versiyondur. En son yayınlanan sürümler ile arasında herhangi bir fark yoktur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chatty_boy

Bunlar eski şeyler, sanırım sizin linklerini verdiğiniz de rtm sürümü.. Bunları kurunca 250 mb ek update yapmak gerekiyor, insanların aradıkları dün çıkan isolar...

RTM sürümü, bilgisayar üreticilerine, toptancılara gönderilen versiyondur. En son yayınlanan sürümler ile arasında herhangi bir fark yoktur.

rtmnin ne olduğunu biliyorum, fakat dün yayınlanan isolar ile arasında fark var. rtm yüklü olanlar 3 tane update aldı ve versiyon numaraları değişti. Dün çıkan isolarda bu updateler entegre edilmiş durumda. rtm kurup her seferinde bu updateleri kurmamak için doğal olarak insanlar en güncel isoyu arıyorlar...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.