Şimdi Ara

Windows 8.1 ISO indirme (Windows 8 lisansı gerekli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
11
Favori
50.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teyzen nevfik

quote:

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

quote:

yöntem işe yarıyor teşekkürler dostum.şu anda iniyor... peşine temiz kurulum yapacağım

iso win 8 key ile iniyor isoyu herkes indirebilir yani. Önemli olan kurulumda key istiyor oraya ne girerseniz girin devam etmiyor kurulum.

kms key denedin mi hocam şuradan?

http://technet.microsoft.com/en-us/library/jj612867.aspx

kurulum devam edecektir buradan bence sonrasında aktivasyon için önce kendi keyini sonra da kms yöntemini deneyebilirsiniz.henüz kuruluma geçmedim ancak önceki sürümlerde işe yaradığını biliyorum mydigitallife'tan.

GCR
    ile başlayan key oldu.Yukluyor suan. Bilginize...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

yöntem işe yarıyor teşekkürler dostum.şu anda iniyor... peşine temiz kurulum yapacağım

iso win 8 key ile iniyor isoyu herkes indirebilir yani. Önemli olan kurulumda key istiyor oraya ne girerseniz girin devam etmiyor kurulum.

kurulum devam edecektir buradan bence sonrasında aktivasyon için önce kendi keyini sonra da kms yöntemini deneyebilirsiniz.henüz kuruluma geçmedim ancak önceki sürümlerde işe yaradığını biliyorum mydigitallife'tan.

GCR

pm kontrol hocam

• Bakicam yukleme bitsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

GCR

pm kontrol hocam

Tamam oldu. Bende 29 liralık win 8 pro keyi vardı. Sıfırdan kurulum başarılı.

İşte adımlar:

1.Konuyu açan arkadaşın yöntemle isoyu çekip flash diske universal usb installer ile yazdım. Pcyi yeniden başlatıp flash diskle boot ettim.
    2.Sonra @teyzen nevfik 'in verdiği siteden en üstteki ilk keyi aldım.Win 8.1 yükleme şeysi flash diskten boot edildi yükleme başladı. Key sordu bende siteden aldığım keyi girdim.
    3.Sonra Windows açıldı ve bilgisayarımı sağ tıklayıp özellikler dedim. Orada Windows not activated yazıyordu. Activate windowsa tıkladım. New key vardı heralde(Tam hatırlamıyorum orasını ama zaten anlarsınız hangisine tıklanacağını metro arayüzüne atıyor zaten) ona tıkladım kendi keyimi girdim.
    Sıfırdan kurulum win 8.1 im hazır

Önemli Not: windows ilk açıldığında microsoft hesabımla giriş yapmadım. Skip this step var ona tıkladım. Aklınızda bulunsun. Windowsun masaüstü ilk gözüktüğüne internete bağlı değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1OOOOOO -- 18 Ekim 2013; 14:36:55 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

GCR

pm kontrol hocam

Tamam oldu. Bende 29 liralık win 8 pro keyi vardı.

Konuyu açan arkadaşın yöntemle isoyu çekip flash diske universal usb installer ile yazdım. Pcyi yeniden başlatıp flash diskle boot ettim.
    Sonra @teyzen nevfikin verdiği siteden GCR ile başlayan keyi yüklerken istenilince girdim. Yükleme bitti.
    Sonra Windows açıldı ve bilgisayarımı sağ tıklayıp özellikler dedim. Orada Windows not activated yazıyodu. Activate windowsa tıkladım. New key vardı heralde ona tıkladım kendi keyimi girdim.
    Sıfırdan kurulum win 8.1 im hazır

kms'ye gerek kalmaması güzeel

• Ben Türkçe iso indirmeme rağmen kurulum ekranında İngilizceden başka seçenek yoktu. Şu anda da kurulumu İngilizce yaptı. Bunu nasıl Türkçe yapacağım geri?
  • Denileni yaptım ve bende şu an indiriyorum.

Sorularım
    1. Win 8.1 i nereye yükleneceğini sormadı. direkt yüklüyor? sorun olurmu?
    Flash disk yerine DVD ye kaydedip yüklesem sorun olur mu?
    2. Burda bi arkadaş "bu yükleme win8.1 ingilizcesini yükler" demiş, yükleyenlere soruyorum öyle mi oldu?
    yoksa temiz, Türkçe, sorunsuz bi orjinal kurulum mu oldu?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guento -- 18 Ekim 2013; 14:47:08 >
  • Bende 29 TL'lik anahtarı kurduktan sonra kabul etmedi, sorun ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guento

Denileni yaptım ve bende şu an indiriyorum.

Sorularım
    2. Burda bi arkadaş "bu yükleme win8.1 ingilizcesini yükler" demiş, yükleyenlere soruyorum öyle mi oldu?

Teşekkürler

Muhtemelen önceki indirdiği de İngilizcedir. Yoksa Türkçe iniyor.
  • quote:

Sorularım

Teşekkürler

Sorularınızın cevabı konu içerisinde var ama bir kez daha tekrar edelim

1- Windows u C: diskinizin içindeki gizli olan ESD dosyasına indiriyor. Fakat bizim bununla bir işimiz yok.
    Sorun olmaz alttaki ekranda gördüğünüz "ortam oluşturarak yükle" yi seçince ister DVD isterseniz flash belleğe atarsınız

2- Hangi işletim sistemi ile yükleme yapıyorsanız aynısı iner yani indirme yapacağınız pc de 32 bit İngilizce Windows yüklü ise (Daha sonradan Türkçe dil paketi ile Türkçe yapmış olsanız dahi) 32 bit İngilizce Windows 8.1 iner.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan -- 18 Ekim 2013; 15:06:42 >

• quote:

Sorularım

Teşekkürler

windows 7 ile birlikte dil sorunu ortadan kalktı denetim masasından tek tıkla istediğiniz dili indirip geçebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

29 TL'lik keylerle önce windows 8 indirmeye başlayın. Sonra yarıda bırakıp win 8.1 yükleyin, o zaman devam ediyor. Direkt win 8.1 indirmeye kalkarsanız 29 liralık keyi kabul etmiyor. Konuyu açan da yazmış zaten.

Ben öyle yaptım ve şu an iso dosyası indi, usb üzerinden sıfırdan kuracağım birazdan.

Ben de dediğin gibi yapmayı düşünüyorum. Sıkıntı oldu mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

29 TL'lik keylerle önce windows 8 indirmeye başlayın. Sonra yarıda bırakıp win 8.1 yükleyin, o zaman devam ediyor. Direkt win 8.1 indirmeye kalkarsanız 29 liralık keyi kabul etmiyor. Konuyu açan da yazmış zaten.

Ben öyle yaptım ve şu an iso dosyası indi, usb üzerinden sıfırdan kuracağım birazdan.

Ben de dediğin gibi yapmayı düşünüyorum. Sıkıntı oldu mu acaba?

Benim 29 liralık anahtarı kabul etmedi maalesef.
  • İndirme kısmından bahsetmiyorum hocam kurulum kısmında da mı reddetti?
  • quote:

İndirme kısmından bahsetmiyorum hocam kurulum kısmında da mı reddetti?

Hocam indirme kısmında zaten kabul etmiyordu, orada başka anahtar kullandık. Kurduktan sonra 29 liralık anahtarı da kabul etmemişti ama az önce Microsoft hesabıma girince otomatik olarak aktifleştirildi ve şu an orijinal oldu. Yani bir sıkıntı yok.

Şu an tek sıkıntım öncekini yani win 8 pro'yu İngilizce yüklediğim için bunu da İngilizce yükledi. Türkçe yaparsam hiçbir sorunum kalmayacak. Sizde muhtemelen dil sorunu olmayacak.
  • Bakalım şuanlık işe yaradı gibi
  • Bende de aynı internet baglantısı hatası veriyor..

Arkadaşlar indirdiğiniz iso'yu internete upload yapabilecek bir yiğit aranıyor :)
  • iskocya İ kullanıcısına yanıt
    Hocam başka bir konuya atlıyorum belki ama bu dili Türkçe yapmak için korsan bir yolu mu kullanıyorsunuz yoksa legal bir yol mu? Bende office 2013 var ve İngilizce. Bunu Türkçe yapmak için 50 tl gibi bir para talep ediyorlar garip geldi bana. O kadar orijinal aldıktan sonra korsan da kullanmak istemiyorum ayrıca böyle saçma bir şeye de 50 lira veresim gelmiyor.
  • quote:

Hocam başka bir konuya atlıyorum belki ama bu dili Türkçe yapmak için korsan bir yolu mu kullanıyorsunuz yoksa legal bir yol mu? Bende office 2013 var ve İngilizce. Bunu Türkçe yapmak için 50 tl gibi bir para talep ediyorlar garip geldi bana. O kadar orijinal aldıktan sonra korsan da kullanmak istemiyorum ayrıca böyle saçma bir şeye de 50 lira veresim gelmiyor.

Dili normalde Windows update yaparken görebiliyorduk ama şu an update ekranında hata veriyor. Olmazsa sonra Microsoft'un sitesine koyarlar. Dile para verilmez, yasal bir şey sonuçta.
  • iskocya İ kullanıcısına yanıt
    Hocam siteye koymuşlar işte ve 50 lira istiyorlar Microsoft tarafından.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.