Şimdi Ara

Windows 8 GTA 4 problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Windows 8 e GTA 4 kurdum ancak oyun çalışmıyor. Oyuna tıkladığımda ekranın 4 te 1 i kadar siyah ekran çıkıp 1 sn içinde geri kayboluyor ve oyun çalışmıyor. Sebebi ne olabilir ? nasıl düzeltebilirim ? yardımcı olursanız sevinirim.

• Neyse yardıma gerek yok kendi kendime hallettim.
  • Bari yazın yahu millet faydalansın. Hep böyle yapıyorsunuz.
  • Ben yazılacak birşey olmadığı için yazmadım. Live hatası veriyormuş ancak hata altta sağda çıkıyor bende görmedim onu en son şans eseri farkettim live kurunca düzeldi.
  • aynen çoğu kişi google'dan aratıyor hatayı ve forum sayfasına ulaşıyor , o yüzden nasıl düzelttiğinizi yazmanız iyi olmuş, belki başkalarının da işine yarar
  • dostum live dediğin şeyi nasıl hallettin? yardımcı olabilirimisin?
  • Windows 8 tam oturmuş bir sistem değil sürekli hatalar ile karşılaşırsınız önerim halen win 7 ve xp dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: h1tm4n92

Windows 8 tam oturmuş bir sistem değil sürekli hatalar ile karşılaşırsınız önerim halen win 7 ve xp dir.

Final sürümü çoktan çıktı. Ayrıca Windows 8; Windows 7 ve Vista tabanlıdır, Windows 7'de nasıl çalışıyorsa 8'de de öyle çalışır çok büyük ihtimalle şahsen ben denedim sorun yok. Sürücüler bile aynı 7 ve Vista ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: h1tm4n92

Windows 8 tam oturmuş bir sistem değil sürekli hatalar ile karşılaşırsınız önerim halen win 7 ve xp dir.

10 yıl öncesinin oyunu bile çalışıyor. onu geçtim win7de çalışmayan generals oyunu bile çalışıyor.
  • madem öyle bende kurayım ozaman :) ne yapabilirimki
  • Evet windows 8 vista gibi değil eski oyunlarda çalışıyor crazy taxi mesela sorun yok kuran kursun
  • açıkcası windows vista ile kıyasladığımda windows 8 de bu oyunu daha verimli oynadığımı söyleyebilirim
  • Öğrendiğim iyi oldu sağolun.
  • arkadaşlar games Windows live güncelleyiniz sorun düzeliyor.
  • abi bos olacak ama en iyisi xp dir yaw mesela win 7 kulanıyosan oyun kasıyor ne imi 512 mb rem istiyosa xp de win7 vistada 1 gb fln istiyor :S valla xp kulanım diyorum ama yeni oyunları çalıştırmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhan3217

abi bos olacak ama en iyisi xp dir yaw mesela win 7 kulanıyosan oyun kasıyor ne imi 512 mb rem istiyosa xp de win7 vistada 1 gb fln istiyor :S valla xp kulanım diyorum ama yeni oyunları çalıştırmıyo

R.E.M'den mi bahsediyorsun yoksa 1 çikoböyt gibi olandan mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.