Arkadaşlar Windows 8 e GTA 4 kurdum ancak oyun çalışmıyor. Oyuna tıkladığımda ekranın 4 te 1 i kadar siyah ekran çıkıp 1 sn içinde geri kayboluyor ve oyun çalışmıyor. Sebebi ne olabilir ? nasıl düzeltebilirim ? yardımcı olursanız sevinirim.
Neyse yardıma gerek yok kendi kendime hallettim.
Bari yazın yahu millet faydalansın. Hep böyle yapıyorsunuz.
Ben yazılacak birşey olmadığı için yazmadım. Live hatası veriyormuş ancak hata altta sağda çıkıyor bende görmedim onu en son şans eseri farkettim live kurunca düzeldi.
aynen çoğu kişi google'dan aratıyor hatayı ve forum sayfasına ulaşıyor , o yüzden nasıl düzelttiğinizi yazmanız iyi olmuş, belki başkalarının da işine yarar
dostum live dediğin şeyi nasıl hallettin? yardımcı olabilirimisin?
Windows 8 tam oturmuş bir sistem değil sürekli hatalar ile karşılaşırsınız önerim halen win 7 ve xp dir.
quote:
Orijinalden alıntı: h1tm4n92
Windows 8 tam oturmuş bir sistem değil sürekli hatalar ile karşılaşırsınız önerim halen win 7 ve xp dir.
Final sürümü çoktan çıktı. Ayrıca Windows 8; Windows 7 ve Vista tabanlıdır, Windows 7'de nasıl çalışıyorsa 8'de de öyle çalışır çok büyük ihtimalle şahsen ben denedim sorun yok. Sürücüler bile aynı 7 ve Vista ile.
quote:
Orijinalden alıntı: h1tm4n92
10 yıl öncesinin oyunu bile çalışıyor. onu geçtim win7de çalışmayan generals oyunu bile çalışıyor.
madem öyle bende kurayım ozaman :) ne yapabilirimki
Evet windows 8 vista gibi değil eski oyunlarda çalışıyor crazy taxi mesela sorun yok kuran kursun
açıkcası windows vista ile kıyasladığımda windows 8 de bu oyunu daha verimli oynadığımı söyleyebilirim
Öğrendiğim iyi oldu sağolun.
arkadaşlar games Windows live güncelleyiniz sorun düzeliyor.
abi bos olacak ama en iyisi xp dir yaw mesela win 7 kulanıyosan oyun kasıyor ne imi 512 mb rem istiyosa xp de win7 vistada 1 gb fln istiyor :S valla xp kulanım diyorum ama yeni oyunları çalıştırmıyo
quote:
Orijinalden alıntı: emirhan3217
abi bos olacak ama en iyisi xp dir yaw mesela win 7 kulanıyosan oyun kasıyor ne imi 512 mb rem istiyosa xp de win7 vistada 1 gb fln istiyor :S valla xp kulanım diyorum ama yeni oyunları çalıştırmıyo
R.E.M'den mi bahsediyorsun yoksa 1 çikoböyt gibi olandan mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme