Şimdi Ara

Windows 8 hakkındaki şikayetleri toplayan uygulama Windows mağazasından kaldırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Windows 8 PC satışlarının beklentilerin altında kaldığı bir süredir analizlerde ortaya konuyor. Ancak Microsoft'un yeni işletim sistemi ile ilgili karşıt görüşleri engellediği yönünde bazı haberler geliyor. 

Windows 8 platformunda, işletim sistemini eleştirmek isteyenlere hızlı bir yol sunmak amacıyla Windows uygulama mağazası üzerinde bir süre önce yayına başlayan Windows 8 Complaints adlı uygulama, herhangi bir gerekçe olmadan kaldırıldı.

Microsoft'un yayından kaldırılan uygulamalar ile ilgili genel açıklaması ise sertifikasyon politikalarına uyduğu sürece tüm uygulamaların mağaza üzerinde yayınlandığı yönünde. Bunun dışında özel olarak herhangi bir açıklama yapılmıyor.

Ancak uygulamanın geliştiricisi tarafından bakım amaçlı olarak kaldırılmış olabileceği de ihtimal dahilinde. Microsoft'un kesin olarak uygulamayı çekmiş olduğuna dair herhangi bir işaret bulunmuyor. 

• Eh çok fazla şikayet olunca rezil olmayalım diye uygulamayı kaldırmışlardır...
  • hahahaha :-)

• win8 win7 den daha optimize ve iyi çalışıyor geldi bana ama bir sornunu görmedim yada bana rast gelmedi
  • Büyüksün diye gelmiyecek mi başına böyle şeyler sandın..
  • Windows 7 iyi boşverin 8'i.
  • Çok fazla şikayet gelmiş dayanamamışlar herhalde...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elmanın patentini alıp , elma yiyen her kişiden para talep edileceği günü bekliyorum :)

• Bir çalıntı os'un daha hikayesi
  • iyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Eh çok fazla şikayet olunca rezil olmayalım diye uygulamayı kaldırmışlardır...

rezil olmak konusunda hiç gocunmayan bir firma için fazla iyimser bir tahmin

• win 8 ile bir şikayetim yok zaten dikkat edin kullanmayanlar daha çok rahatsız win8den.ancak onlarda bu programı kullanamıyordolayısı ile kaldırılması yerinde bir karar olmuş...
  • win 8 beş kuruş etmez arkadaşlar 7 tvsiye ederim

• [Kunye=]
    quote:

Ne rezil bir şey adamlar bid microsoft olacak

• Bu geri zekalı işletim sistemini kim yaptıysa sokayım aklına tam kendine göre tasarlamış pehh 8 bu micrasoft kendi kapasitesinde işletim sistemi yapmaya vin vistadan beri meraklı bali iyi mühendisleri öldürmese gerizekalılar buna işletim sistemi değil ben işlememe sistemi adını koyardım

• Sorunum win8 den win7 ye donmuyo engellemisler cok sacma birsey bence bunu duzeltmeliler bunun hakkinda bence cok kisi sikayet ediyordur win8'e buradan sesleniyorum bu engellemeyi kaldirsinlar iyi gunler...

• yahu arkadaş bi ekstra kullanıcı hesabı açam dedim olmuyor sorun var diyor sorunu düzeltiyom bu sefer ekstra bir sorun oldu bu ne biçim bir w8 böle yaaa her bi şeyinde sorun oluyor anlamıyorum yani (site adminine: arkadaş yorum yazıoz güzel de güvenlik kodu neden görünmez olmuş?)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.