Şimdi Ara

Windows 8 İçin Başlangıç (start) Menüsü Uygulamaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
19.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben başlat çubugu için Windows Start Menu Vistart 8 kullanıyorum ücretsiz bir uygulama ve hiç bir sorun ile karşılaşmadım :)

benim başlat menüm bu..

Windows 8 İçin Başlangıç (start) Menüsü Uygulamaları

start butonunu kendim hazırladım. Türkçe kendim çevirdim ve başlat menüsünde bir bölüm yerde menü ye bütünleşik ingilizce yeri silip onuda düzenledim güzel oldu orjinal gibi

isteyenler uygulamayı buradan edine bilir..

http://lee-soft.com/vistart/

• Ulan Başlat Menüsünü de parayla satmaya başladılar. Ben böyle işin içine ıçıyım. Bu dünya nereye gidiyor böyle ya
  • bu duruma ''Yeni dünya düzeni'' deniliyor daha bir çok tanımı da mevcut..
  • Bende paylaşayım kayaer07 arkadaş vermişti ama tr değildi tr yapmış birisi basitmiş aslında

İobit Star Menu 8 :http://www.iobit.com/iobitstartmenu8.php

Türkçe yapma
    Yama için :http://www.mediafire.com/?868f3dzl1j6713o
    Nereye atılacağı :  Windows 8 İçin Başlangıç (start) Menüsü Uygulamaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 29 Ekim 2012; 1:03:15 >

• Şöyle birşeyde buldum arkadaşlar.

Metro arayüzünü başlat menüsü yapıyor,değişik birşey

http://download.cnet.com/Start-Charming/3000-2072_4-75793265.html

• Bu arayüz ısrarı benim için tam anlamıyla düş kırıklığı oldu. Piyasaya sürmeden özelleştirme seçeneği eklerler diye düşünmüştüm ama nafile. Bir sonraki sürüme kadar Win 7 ile devam edeceğiz gibi görünüyor. Üçüncü parti uygulamalar içinde adam gibi bir seçenek gözüme uygun görünürse ne ala...
  • Adamlar başlat menüsünü kaldırdılar, hala başlat menüsü kurmaya mı çalışıyorsunuz?

Win7 kullanın daha iyi bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veleciraptor

Bu arayüz ısrarı benim için tam anlamıyla düş kırıklığı oldu. Piyasaya sürmeden özelleştirme seçeneği eklerler diye düşünmüştüm ama nafile. Bir sonraki sürüme kadar Win 7 ile devam edeceğiz gibi görünüyor. Üçüncü parti uygulamalar içinde adam gibi bir seçenek gözüme uygun görünürse ne ala...

Aynen hocam, tamam dokunmatik ekranlarda bilgisayar kullanım hızını artırabilir de, mouse lu bilgisayarlarda bilgisayar kullanım hızını ciddi derecede düşürüyor. Bir-iki tıkla yapacağımız işi 3-4 tıklamayla hatta birazda mouse manevraları ekleyerek yapıyoruz. Mouse lu bilgisayarda Windows 8' i kullanması zevkli ama yorucu. Keşke metro arayüzü devre dışı bırakılabilse

Bence masaüstün de onlarca klasör dosya bulunduran grafikerler, programcılar falan windows 8 e geçmez. Çünkü masaüstü her an ellerinin altında olmalı

Bence dünya iki Windowslu bir döneme girdi. Bir kısım insan Windows 7 kullanmaya devam ederken bir kısım insan, dokunmatik ekran bilgisayar alıp Windows 8 kullanmaya devam edecek. Çünkü Windows 7 de üretkenlik daha hızlı

• quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

Adamlar başlat menüsünü kaldırdılar, hala başlat menüsü kurmaya mı çalışıyorsunuz?

başlat menüsünü 5 dolara alırım daha mantıklı,görev yöneticisi,kopyalama ekranı daha gelişmiş,açılış çok daha hızlı,bir sürü ek özellik var.neden win 7 kullanayım ki üstelik 29 liraya orjinali düşmüşken

• quote:

Adamlar başlat menüsünü kaldırdılar, hala başlat menüsü kurmaya mı çalışıyorsunuz?

O Microsoft'un ayıbı! Biz ne yapalım? Tabletlere yönel, masaüstülere sırtını dön. Ne güzel İstanbul be!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx
    Aynen hocam, tamam dokunmatik ekranlarda bilgisayar kullanım hızını artırabilir de, mouse lu bilgisayarlarda bilgisayar kullanım hızını ciddi derecede düşürüyor. Bir-iki tıkla yapacağımız işi 3-4 tıklamayla hatta birazda mouse manevraları ekleyerek yapıyoruz. Mouse lu bilgisayarda Windows 8' i kullanması zevkli ama yorucu. Keşke metro arayüzü devre dışı bırakılabilse

Bence masaüstün de onlarca klasör dosya bulunduran grafikerler, programcılar falan windows 8 e geçmez. Çünkü masaüstü her an ellerinin altında olmalı
    Benim de masaüstümde her zaman çok dosya olur, birden çok program ve pencere açık olur ama metro arayüzde "masaüstü"ne tıkladığınız zaman normal W7 gibi oluyor. Sadece başlat menüsü eksik oluyor, o da tamamlanıyor.

Bence alışılırsa metro arayüz daha pratik olabilir. Mesela bir elim klavyede iken alt'ın yanındaki Windows tuşuna basınca Başlangıç sayfası geliyor ve tek tıkla istediğim programı, uygulamayı seçebiliyorum.

Buraya yazıyorum, ben ilk bakışta beğendiysem metro arayüz tutar. Zaman içinde hep beraber göreceğiz...

• quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Benim de masaüstümde her zaman çok dosya olur, birden çok program ve pencere açık olur ama metro arayüzde "masaüstü"ne tıkladığınız zaman normal W7 gibi oluyor. Sadece başlat menüsü eksik oluyor, o da tamamlanıyor.

Bence alışılırsa metro arayüz daha pratik olabilir. Mesela bir elim klavyede iken alt'ın yanındaki Windows tuşuna basınca Başlangıç sayfası geliyor ve tek tıkla istediğim programı, uygulamayı seçebiliyorum.

Buraya yazıyorum, ben ilk bakışta beğendiysem metro arayüz tutar. Zaman içinde hep beraber göreceğiz...

Bunu zaman içinde anlayacaksınız

• quote:

+1000

bence Microsoft bu saatden sonra başlat menusu koymaz. metro arayuzunu alistim. bence alismayi bakin. alistiktan sonra süper oluyor
  • ilk win 8 i kurdugumda 20 dakika sonra Wİn 7 dvd sini kurulum icin takmistim. Sonra tekrar bir sans verdim simdi hic sıkıntı olmadan baslat butonu olmadan gayet güzel kullanıyorum.

Olay alışmakla alakalı. Sİz buton aradikca sonraki versiyonlardada aynı sıkıntıyı cekersiniz. Gelin yol yakinken varolana alışın gençler
  • Her format atışımda başlat menüsünü düzenlemekten bıkmıştım. Tüm programları gruplandır, kısa yolları düzenle vs vs.
    Çok iyi oldu bu metro arayüzü. Yeniliklere açık olun arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Start8 kullanıyorum gayet başarılı
  • Classic Shell kullanıyordum bende ama Start8in ilacı çıkınca bugün ona geçtim,daha kullanışlı açıkcası inşallah ücretsiz benzer bir alternatifi çıkar,çoğunun biryerlerinde hata mevcut
  • kesinlikle büyük bir yenilik metro arayüz fakat dokunmatik özelliği olmayan bilgisayarlar için kullanmak işkence halini alıyo
  •  Windows 8 İçin Başlangıç (start) Menüsü Uygulamaları

Ben Pokki Start Menü kullanıyorum ve oldukça memnunum. Arayüz biraz farklı ama hem güzel hem de oldukça kullanışlı, kendi app store'u var ve buradan bir çok yararlı uygulamayı ücretsiz indirip kullanabiliyorsunuz. İncelemenizi tavsiye ederim

https://www.pokki.com/windows-8-start-menu

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.