Şimdi Ara

Windows 8 İçin Başlangıç (start) Menüsü Uygulamaları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
19.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XnetaS

Classic Shell kullanıyordum bende ama Start8in ilacı çıkınca bugün ona geçtim,daha kullanışlı açıkcası inşallah ücretsiz benzer bir alternatifi çıkar,çoğunun biryerlerinde hata mevcut

Stardock'un mu ilacı çıktı? Pm yoluyla linkini atabilir misiniz ilacın?
  • Sharebus'ta falan var hocam ilacı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayaer07

quote:

Classic Shell kullanıyordum bende ama Start8in ilacı çıkınca bugün ona geçtim,daha kullanışlı açıkcası inşallah ücretsiz benzer bir alternatifi çıkar,çoğunun biryerlerinde hata mevcut

kardeş şu ilaçtan bize de versen
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

quote:

Orijinalden alıntı: kayaer07

quote:

kardeş şu ilaçtan bize de versen

Kaldıysa bende alayım 1 adet

• ben buldum ilacı yolladım isteyen herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unduli

5 dolarlık programa da crack peşinde koşuyorsunuz ya diyecek birşey yok.

almayı denedim sitede not precieed falan hata verdi.yoksa emin ol alacaktım ben
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emir

quote:

almayı denedim sitede not precieed falan hata verdi.yoksa emin ol alacaktım ben

30 gün deneme süren var acele etmene gerek yoktu

iyi de kartla alamadıktan sonra neyi bekleyeceğim
  • quote:

• Basta start menusu olmadan olmaz diye dusundugumden ben de benzeri bi program yukledim ama hic kullanmadigimi farkettim. Ekranin sol altina sag tiklayinca gerekli seyler cikiyor. Masaustunden bilgisayarimi bile sildim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanla kullandıkça unutacağız start menuyu...biraz sabır
  • ilac varsa bir pmde bize atabilirmisiniz
  • ya şu start8 i iyi ki başlattın.tam metroya alışmıştım.fakat gelen geçen arkadaşlar falan bu ne diyip soruyordu.kullanamıyorlardı.iyi oldu.başlat menüsünü geri getirdiğimden beri metro'ya bakmaz oldum.hatta bu başlat windows 7'den daha güzel kanımca.ikonu falan değiştirmek çok hoşuma gitti.hem metroya da ulaşmak için kısayol da koymuşlar.windows tuşuna da metro'yu atadım değişik değişik kullanıyorum.çok da iyi oldu çok da güzel oldu.

Windows 8 İçin Başlangıç (start) Menüsü Uygulamaları

• quote:

Orijinalden alıntı: ethan

Basta start menusu olmadan olmaz diye dusundugumden ben de benzeri bi program yukledim ama hic kullanmadigimi farkettim. Ekranin sol altina sag tiklayinca gerekli seyler cikiyor. Masaustunden bilgisayarimi bile sildim

çok sağol ya tam aradığım olay da buydu
  • Start 8 en iyi program vede satın alınabilir aslında.4$ bence çok bir para değil.
    Ama ben artık başlat programı kullanmıyorum sorunu böyle hallettim :)
  • "Classic Shell" kullanıcılarına bir kıyak yapayım, vereceğim adreste buton ve skinler var, aşağıdaki resimde görüldüğü üzere start buton ve menüsünü kafanıza göre değiştirebilirsiniz.http://www.4shared.com/rar/VO_RKDYR/Start_Menu_Arayuz_ve_Buton.html

Buton resmini değiştirirken "Image Size" olarak 50 veya 60 yazın, bu butonun pixel olarak büyüklüğüdür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motan -- 26 Aralık 2012; 23:52:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir

ya şu start8 i iyi ki başlattın.tam metroya alışmıştım.fakat gelen geçen arkadaşlar falan bu ne diyip soruyordu.kullanamıyorlardı.iyi oldu.başlat menüsünü geri getirdiğimden beri metro'ya bakmaz oldum.hatta bu başlat windows 7'den daha güzel kanımca.ikonu falan değiştirmek çok hoşuma gitti.hem metroya da ulaşmak için kısayol da koymuşlar.windows tuşuna da metro'yu atadım değişik değişik kullanıyorum.çok da iyi oldu çok da güzel oldu.

masaüstü uygulamalarını nereden bulabiliriz?

• Güzel paylaşım gerçekten teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel paylaşım teşekkürler.
  • quote:

Bende paylaşayım kayaer07 arkadaş vermişti ama tr değildi tr yapmış birisi basitmiş aslında

İobit Star Menu 8 :http://www.iobit.com/iobitstartmenu8.php

Türkçe yapma
    Yama için :http://www.mediafire.com/?868f3dzl1j6713o
    Nereye atılacağı :  Windows 8 İçin Başlangıç (start) Menüsü Uygulamaları

mesajım olsun win8 kurarsam gerekecek

• quote:

Start8 i trial kurdum, gerçekten güzel ama ben Win 7 de bile Classic Start kullanıyordum o yüzden ClassicShell benim tercihim oldu, birtek deniz kabuğu şeklindeki logoyu beğenmemiştim, onuda hızlı bir çözümle iş görür hale getirdim.

https://store.donanimhaber.com/53/93/43/539343df55419bd17a59edb83423ebad.png

belki işine yarayan olur diye koyuyorum.

Ayarlar / Start Button / Custom Button

çok teşekkür ederim. Sayende süper başlat menüm oldu. deniz kabuğundan bi türlü kurtulamıyordum :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.