windows 8 ile widows xp arasında ağ bağlatısı yapılışı
aslında bu konu hiç yok desem nette yeridir kendim eğer yaparsam eklicem dediğim için yazıyorum belki zaten bilenler vardır ancak bilmeyenler için hazırladığım bi yazı olcak
mantelite aynı arkadaşlar yapmanız gerekenler sırasıyla windows 8 kurulu makinada bilgisayarım sağ tıkla bilgisayar ağ alan adı bölümünde sağ tarafta bulunan ayarları değiştrire bastıktan sonra bilgisayar adı sekmesi altında değiştir basarak grup ismini diğer xp yede vereceğeniz bir isimle aynı yapın misal "poyraz" diyelim çalışma grubu ismini poyraz yaptıktan sonra bilgisayar adıı "webteam"tamam diyerek işlemi tamamlayın ancak yeniden başlatma sorulduğunda başlatmadan çık diyin
bu işlemi xp içinde gerçekçekleştirin bilgisayarım sağ tıkla özellilkler bilgisayar adı xp grup çalışma grubu adını burdada " poyraz" yapın ve bilgisayar adı"webteam2" yapın tamam diyerek çıkan yeniden başlatmadan devam edin ve bir klasöre sağ tıklayarak paylaşıma açın sonra bu ağ bağlantılarımdan iki makine arasında dosya paylaşımına hazır .
elimden geldiğince anlatmaya çalıştım umarım yardımcı olmuşumdur.
Ne yazıo yukarda Bi konu anlatıyorsan resim koyarak göster. Yazdıklarından paylaşımı yapabilecek olan insan okumadan da yapar. Çünkü o derece bilgiyi almıştır. Verdiğin bilgi açık ve net olsun ki insanlar anlasın.
insan olan anlar zaten
bi yeniden başlataydın be...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme