Şimdi Ara

Windows 8 Kurarken Raid Hdd mi Görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
4.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3x 500 GB hdd Raid olarak takılı ve win7 X64 Kurulu Windows 8 Release Preview Türkçe, 64-bit indirdim kumak istiyorum ama hdd yi görmüyor anakartın sitesinden jmicron Sata driver'ini gösterdim olmadı Marwel Yukon Raid Driver'ini Gösterdim olmadı hdd yi bir türlü gösteremedim anakartım P7P55D-E LX
    yardımcı olabilirseniz Sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byhabit -- 3 Temmuz 2012; 0:26:05 >

• aynen bu sorun nedir anlayamadım ama yeni sürücü yükle menüsüne tıklayınca bütün diskler görünüyor.
    Bendede 3 disk var biri SSD SSD yi görüyor fakat diskleri görmüyor benim anakartta Z68 Asus
    Sanırım sürücü problemi ama daha evvel kurduğum Windows 7 ile bu disklerin hepsi görünüyordu ama
    şimdi Windows 7 de görmüyor. Kurulu windowsda sorun yok tüm diskler görünüyor.

İlginç Sorunu yaşayan çok tek çözüm bulunmuş oda yükleme kaynagını yani DVD veya iso dosyasını
    değiştirmek.
  • ben bu sorunu win 7 kurarkende yaşıyordum fakat
    http://support.asus.com/download/options.aspx?SLanguage=tr-tr
    adresinden anakartımın modeline ait sata sürücüsünü (Marvell) olanı indirip flash bellek ile kurulum aşamasında gösterip kurabiliyordum.
    win8 de ise ön izleme sürümünü indirdiğimde bir türlü hdd lerimi gösteremedim bu sorunu windows 8 upgrade assistant ile çözdüm ve önizleme sürümünü kurmuştum,
    şimdi ise Windows 8 pro x64 sürümünü indirdim ve hiçbir sorun olmadı hatta hdd leri tanıtmama bile gerek kalmadı sorunsuz kurulum yaptım tek sıkıntım etkinleştirme yapamıyorum Düzgün Çalışan Bir Crack bulamadım
    sorunsuz yükleme yaptığım isoları burdan indirdim
    http://www.warezturkey.net/program/20245-windows-8-turkce-final-msdn-32-64-bit-tek-link-indir.html

• Benimki disklerin formatıyla alakalı birşey çıktı. XP kuraraken birini silip formatlamıştım
    o disk şuan görünüyor. diğer disk hala görünmüyor.

Bendeki sorunun çözümü şu

Anakartı bios dan IDE ye aldım
    XP ile diski silip formatladım.

(bunun çözüm olacağını sanmıyorum ama birde Secure ERASE Disk
    kullandım. Bunu daha öncede yaptıp Win7 ile formalanınca birşey değişmiyor
    yani disk yine görülmüyor)

Bu disklerin yer değişme problemide aynı şekilte formattan yada diskin Fat kısmının
    bozukluğundan kaynaklanıyordu. Aynı şekilde disk sürücü harfi alınca oda düzeldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.