Şimdi Ara

Windows 8 Kurulu PC 'ye Mac OS Kurmak | Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
2
Favori
33.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim bi sorum var. ben mac os x kurmak istiyorum. ama internetten indirdiklerim işe yaramadı. mac os x kompile harddiske nasıl kurulur? (Biostan pci mode gibi bişiyde yok. advanced menu yok.)(Konu başlığında win8 kurulu pcye demişsiniz benim win 7 ama 8 yapabilirim yükleyebiliyorum win8'i)benim pc laptop. özellikleri ise;
    HP G62 120ET
    HDD: 320GB(SEAGATE 5400RPM)
    RAM: 6GB(1.KİNGSTON 4GB, 2.HP ORJİNAL 2GB)
    EKRAN KARTI:512MB(ATİ READON PREMIUM GRAPHICHS)
    İŞLEMCİ İNTEL CORE İ3 2.13Ghz

Windows 8 Kurulu PC 'ye Mac OS Kurmak | Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin535 -- 1 Mayıs 2013; 16:18:28 >
  • benim bi sorum var. ben mac os x kurmak istiyorum. ama internetten indirdiklerim işe yaramadı. mac os x kompile harddiske nasıl kurulur? (Biostan pci mode gibi bişiyde yok. advanced menu yok.)(Konu başlığında win8 kurulu pcye demişsiniz benim win 7 ama 8 yapabilirim yükleyebiliyorum win8'i)benim pc laptop. özellikleri ise;
    HP G62 120ET
    HDD: 320GB(SEAGATE 5400RPM)
    RAM: 6GB(1.KİNGSTON 4GB, 2.HP ORJİNAL 2GB)
    EKRAN KARTI:512MB(ATİ READON PREMIUM GRAPHICHS)
    İŞLEMCİ İNTEL CORE İ3 2.13Ghz
     Windows 8 Kurulu PC 'ye Mac OS Kurmak | Yardım Windows 8 Kurulu PC 'ye Mac OS Kurmak | Yardım Windows 8 Kurulu PC 'ye Mac OS Kurmak | Yardım Windows 8 Kurulu PC 'ye Mac OS Kurmak | Yardım Windows 8 Kurulu PC 'ye Mac OS Kurmak | Yardım Windows 8 Kurulu PC 'ye Mac OS Kurmak | Yardım Windows 8 Kurulu PC 'ye Mac OS Kurmak | Yardım

• kardeş biosunun modeli nedir????
  • Mac üzerinde aşağıdaki anlatımı kullanarak windows 8 kurabilirsiniz

http://www.sordum.net/11159/mac-e-windows-8-kuralim/
  • en güncel mac sürümü nedir şu anda kurabileceğimiz ?
  • Arkadaşlar ben sıfırdan bir bilgisayar alacağım, imzamda ki notebook'u. Bildiğiniz üzere Windows8 olarak kurulu geliyor. Ben buna 3 işletim sistemi daha yükleyeceğim. Şu şekil yapacağım;

Ubuntu: 75 GB yer ayıracağım.
    Windows 7: 100 GB yer ayıracağım.
    Mac os x lion: 100 GB yer ayıracağım.

Yani 1 TB diskimden 3 parça böleceğim ve Windows 8 içinde 100 GB ayıracağım. Geri kalan 625 GB ise oyundur, arşivdir vb. şeyler olacak?

Bunu yapma olasılığım nedir? Üstte diskler formatlanır mac os kurarken falan bir şeyler dediniz fakat anlamadım.

Teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HasanAkdenz

Arkadaşlar ben sıfırdan bir bilgisayar alacağım, imzamda ki notebook'u. Bildiğiniz üzere Windows8 olarak kurulu geliyor. Ben buna 3 işletim sistemi daha yükleyeceğim. Şu şekil yapacağım;

Yani 1 TB diskimden 3 parça böleceğim ve Windows 8 içinde 100 GB ayıracağım. Geri kalan 625 GB ise oyundur, arşivdir vb. şeyler olacak?

Bunu yapma olasılığım nedir? Üstte diskler formatlanır mac os kurarken falan bir şeyler dediniz fakat anlamadım.

bukadar zahmet niye :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeqeWp

quote:

Arkadaşlar ben sıfırdan bir bilgisayar alacağım, imzamda ki notebook'u. Bildiğiniz üzere Windows8 olarak kurulu geliyor. Ben buna 3 işletim sistemi daha yükleyeceğim. Şu şekil yapacağım;

Zamanında hepsini kullanma fırsatım oldu ve kısa dönemdi maalesef -,- Hepsini belli bir süre 1 - 2yıl kullandıktan sonra temiz bir format ile mac os yada win 8 le yoluma devam edeceğim. :)

Zahmetim heves olduğu için birde internet sitem var video çekmek için, işletim sistemleri ile ilgili. Win 98 arıyorum fakat sağlam bir link yok :P

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LeqeWp

quote:

Zamanında hepsini kullanma fırsatım oldu ve kısa dönemdi maalesef -,- Hepsini belli bir süre 1 - 2yıl kullandıktan sonra temiz bir format ile mac os yada win 8 le yoluma devam edeceğim. :)

Zahmetim heves olduğu için birde internet sitem var video çekmek için, işletim sistemleri ile ilgili. Win 98 arıyorum fakat sağlam bir link yok :P

http://turkdepo.biz/MS_Windows_98_SE_TR-s-16301.ts

• saolun ama benim netbookum destekler mi acaba bunu ? 2 GB ram ama ekran kartı düşüm. Kısacası One Happy Acer . Saolun şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Harici diske Mac kurulabiliyor... Ama disk üzerindeki tüm verileri kaybedersin çünkü kurulum esnasında format atılacak... MacOSX i kaldırmak istediğinde tekrardan NTFS format atacaksın harici diske...

Mac os lion için ne kadar alan gerekli USB ye kursak olur mu 8gb veya 16gb flash belleğe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Rica ederim geçen hafta aynı ikilemi ben de yaşamıştım 2. partisyona mı kurayım yoksa tüm diske temiz kurulum mu yapayım diye...Ben tüm diske temiz kurulum tercih ettim windowsu tamamen sildim...Şu anda sadece MacOSX kullanıyorum... Masaüstü resmim:

Windows 8 Kurulu PC 'ye Mac OS Kurmak | Yardım

Kurulum 6 gb kadar yer tutuyor... 16 gb Yeterli olacaktır...Bol şans...

Hocam bana win 7 ye nasıl mac os lion veya maverviks yüklenir yardımcı olur musun. Sanal olarak da olur.ben flash belleğe de kurabilirim bana link atar mısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ARKADAŞLAR bende bilgisayarıma mac os yüklemek istiyorum yani en son sürüm olmasada :D malum bilgisayarın özellikleri şunlar:
    tabi eğer yükleme imkanım olursa bana sağlam bi indirme linki atarmısınız arkadaşlar
    şimdiden teşekkür ederim
     Windows 8 Kurulu PC 'ye Mac OS Kurmak | Yardım Windows 8 Kurulu PC 'ye Mac OS Kurmak | Yardım

• işte sistemim :D asdas
     Windows 8 Kurulu PC 'ye Mac OS Kurmak | Yardım Windows 8 Kurulu PC 'ye Mac OS Kurmak | Yardım

• cevabı olan yokmu yaw
  • http://store.apple.com/us/product/MC573Z/A/mac-os-x-106-snow-leopard

appstore'dan mac os cd siparişi vermeyi düşünüyorum. Windows'u tamamen silmeyi düşünüyorum. imzamda bulunan pcye yapacağım kurulumu, kararlı çalışır mı nedersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: internalinferno

http://store.apple.com/us/product/MC573Z/A/mac-os-x-106-snow-leopard

appstore'dan mac os cd siparişi vermeyi düşünüyorum. Windows'u tamamen silmeyi düşünüyorum. imzamda bulunan pcye yapacağım kurulumu, kararlı çalışır mı nedersiniz?

Snow Leopard eski bir sürüm ve bazı Karnel 'lerinde sorun çıkarabiliyor. Mavericks kurmayı deneyin ve bir de Google 'da iATKOS diye arama yapın, kurulum aşamasında yardımcı olacaktır Apple dışı cihazlara Mac OS kurma işlemi için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Laugh of Red John

quote:

Snow Leopard eski bir sürüm ve bazı Karnel 'lerinde sorun çıkarabiliyor. Mavericks kurmayı deneyin ve bir de Google 'da iATKOS diye arama yapın, kurulum aşamasında yardımcı olacaktır Apple dışı cihazlara Mac OS kurma işlemi için.

çok teşekkür ederim araştırmalara başlıyorum.

edit:http://galaksirehberim.blogspot.com.tr/2014/02/hackintosh-mavericks-1091-kurulumu.html şu sitede anlatım buldum. Bu gece indirmeye başlarım Mavericks'i eklemek istediğiniz birşeyler var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internalinferno -- 1 Mart 2014; 15:57:05 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Laugh of Red John

quote:

çok teşekkür ederim araştırmalara başlıyorum.

edit:http://galaksirehberim.blogspot.com.tr/2014/02/hackintosh-mavericks-1091-kurulumu.html şu sitede anlatım buldum. Bu gece indirmeye başlarım Mavericks'i eklemek istediğiniz birşeyler var mı?

Evet bende buna benzer bir yöntemle kurmuştum zamanında. Size özelden bir link vereceğim, o sitede sırf bunun üzerine bir forum konusu var. Oradaki tek tek konuları inceleyip, takıldığınız yerlerde sorabilirsiniz.

• bende maveriks kurmak istedim, yakın zamanda, ama simdilik maceraya gerek yok diye dusunuyorum, neden derseniz , ne yaparsanız yapın en ufak biseyde maveriks jullanıcı onayı istiyor hemde sifre ekranıyla, ve aslına bakacak olursanız o kadar da iyi bir isletim sistemi degil, acaba diyorum, windows kadar populer olsaydı virusler ve zararlılar yuzunden ayakta durabilecekmiydi, windows yıllardır ayakta ve halen en cok satan isletimsistemi....

http://forum.donanimhaber.com/m_88479793/tm.htm
    indirme linki isteyenler icin , mavericks link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 1 Mart 2014; 18:54:08 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.