Şimdi Ara

Windows 8 Kurulum Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    windows 8 kurulumunda problem yaşıyorum ve kurulumu gerçekleştiremiyorum.
    Kurulumda x64 sürümünü yüklemeye çalışıyorum.(Msdn)
    Ama release ve developer x64 sürümlerinide yüklemeye çalıştım gene ayrı problem oluşmuştur.
    Problem Şu şekilde hdd-usb-dvd hepsi ile boot lu bir şekilde setup dosyalarını ortamlara attım.
    Neyse boot ekranına geldi yani yükleme için bir tuşa basın kısmı windows 8 yükleme dosyalarının genişletildiği kısım.
    bu kısımda ekran kalıyor önizleme sürümlerinde balık vardı.bu sürümde yani rtm sürümündeki windows resmi var ve o şekilde kalıyor.
    Alttarafında diğer yüklemelere baktığımda alttarafta bir dönen top animasyonu var bende o hiç gelmiyor.AMA cihazı şarjjdan çektiğimde oradaki toplardan 2si geliyor ve dönmesi gerkirken sadece kalıyor donmuş gibi.

CASPER NIRVANA CMH.2720-8N35P 8 GB NOTEBOOK

birde release sürümünde x86 sorunsuz bir şekilde yüklendi.
    sorun nedir acaba bi çözüm geliyormu veya bu sorunu aşmış biri varmı?

Denediklerim:
    Bios da cpu execute bit enabled disabled ikisi ile de denedim olmadı.
    ahci/ide bu ayarlarıda denedim.

yardımlarınızı bekliyorum.
    Not:Casper da bu sorunu yaşayan bir kaç kişi daha gördüm.

• Donanım uyumsuzluğundan kaynaklanmış olabilir.
  • Peki hangi donanım uyumsuz olduğunu öğrenebilme şansımız varmı?
    o zaman windows 8 i kullanamayacağım öyle mi?
  • Arkadaşlar Windows 8 in X86 Yani 32 bit sürümünü kurdum herhangi bir problemle karşılaşmadım.
    Ama ram probleminden dolayı x64 kurmak istiyorum.
  • Konu eskimiş ama ben aynı sorunlardan yeni kurtuldum.

http://forum.donanimhaber.com/m_66544848/tm.htm

Umarım işinize yarar.
  • Bende windows 8 yükleme sayfasında hata mesajı çıkıyor.Mesajda aynen şöyle ;there was a problem with a device connected to your pc.
    an unexpectedI/O error has occurred

error code:0x00000e9

this problem can happen when a removable storage device is removed while it's in use or is failing.properly cennecting any removable storage and restarting your pc may fix this problem.

Google translate den çeviri yaptığıma göre çıkarılabilir medyadan bahsediyor ancak öyle bir medya yok harddiskten bahsediyorsa herhangi bir sorunda yok diskte.Win 7 ve xp kullanıyorum.Hatta ubuntu sorun yok test te yaptım.
  • Casper alacaklar lütfen Casperdan uzak dursun, neden mi teknik destek 0.
    olay başımdan şöyle geçiyor halada devam ediyor yani ilk önce çağrı merkezlerini aradım işte hatamı dile getirdim seri numaramı istedi seri numarasını ilettim ve bilgisayarımın windows 8 ile uyumlu olduğunu(benden daha iyi biliyor) ve problem olmadığını söylediler ama ben sorunumun olduğunu windows 8 kuramadığımı dile getirdim.Telefondaki görevli ise hatayıwww.casper.com.tr üzerinden göndermemi söyledi.ilk mesajımı attım modelini ve hatamı ilettim 2 gün sonra seri numaramı göndermem gereken bir cevap maili aldım.seri numaramı yolladım.2 gün sonra hatayı anlatmam istenen bir cevap maili aldım.bende bütün hatayı ve seri numaraların olduğpu bir mail yolladım üzerinden yaklaşık bir ay geçmesine rağmen hala cevap gelmedi.Ayrıca bu detaylı mesajıda haftada en az 3 kere falan yolladım cevap yok.
    facebooktaki gruplarına yazdım mesajımı orda sağolsun yardımcı olmaya çalışan bir kaç yardımsever arkadaş çıktı ama hatanın sebebi chipset veya bios updateden geçiyor yapabilecekleri birşey yok yani.facebook taki gruplarına ilgisizliklerini belirten olumsuz bir mesaj yazdım grupta mesaj iletmem yasaklandı mesjalarım silindi.ama olumlu yorum yazanların mesajları hala duruyor.
    lütfen casperdan uzak durun.Ürünü sadece satmakla bitmiyor önemli olan destek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknolojikbocek -- 6 Kasım 2012; 21:50:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.