Şimdi Ara

Windows 8 Lisans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün Microsoft web sitesi üzerindeki teknik sohbet i kullanarak bir kaç soru sordum(sorduğum sorular farklıydı ama konu lisans kısmına geldi) kullandığım Windows 8'i boot ederek yüklediğim için illegal yazılım kullanıyormuşum. Windows 7 kurduktan sonra Windows 8'e yükseltmem gerekiyormuş(Windows 8 yükseltme sürümü olduğu için boot edilemezmiş). İllegal işletim sistemi kullanmakta olduğum için yasal işlem başlatılabilirmiş.

Üretici firma ile görüşüp OEM windows 7 home premium işletim sistemini kurup windows 8 yükseltmem gerekli.

Takibe almalarından korkuyorum.Bugün yine Windows 8'i boot ederek format atacağım ve windows 7 siparisi vermezsem yasal işlem başlatılır mı arkadaşlar ?

Bu kadar korsan kullanan var 2 tane işletim sistemi almak zorunda bırakıyorlar.2 İşletim sistemi de bilgisayar ile çöpe gidecek.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• 14 Okunma
    0 Cevap
  • Kısadan söyleyeyim, hiç bişii olmaz, Win 8 Pro yu yükseltme olarak bir kez kurup aktive ettiğiniz anda yükseltme sıfatı biter ve tam sürüm bir işletim sistemi sahibi olursunuz, yükselttiğiniz eski işletim sisteminin de işletim sistemi sıfatı biter, aksi olsaydı her formattan önce Win 8 i kaldırıp, eski işletim sistemini tekrar kurup ondan sonra Win 8 i bir kez daha kurmak gerekecekti. Eski işletim sistemi olmadan sıfırdan kurulumları önlemek için öyle söylüyorlar, ama hikaye, inanmayın..

Yukarıda yazdıklarım daha önce üç kez yükseltme sürümü kullanıp, Win 8 lisans anlaşmasını iki dilden okuyup, bir senedir nette Win 8 olaylarını izledikten sonra yaptığım kendi yorumumdur, MS u bağlamaz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WİNDOWS 10 Lisans hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.