ilk olarak verdiğim linki indirin virüs programları appcrack yada apptool olarak yakalayabilirler ben denedim sorun yok . deneyebilirsiniz . 1)verdiğim dosyada 32 yada 64 olarak seçtikten sonra içindeki install dosyasını yükleyin. 2) indiriceğiniz ücretli oyunun deneme versiyonunu indirin 3)daha sonra TokensExtractor e girin 4) burası sizde yüklü olan uygulamaları gösteriyor 5) İçerisinde oyunu adı geçen yeri bulun ve yan stundan crack e basın.İşte herşey bukadar . 5) tekrar söylüyorum virüs şikayetinde bulunanlar boşuna laf söylemesin ben de sorunsuz çalışıyor videoda burda zaten. Deneyenler buraya çalışıp çalımadığını yazarsa indiricek arkadaşlara yardımcı olmuş olurlar.zaten yandex de paylaşıyorum virüs olsa paylaşıma izin vermezdi ....Serkan
merhaba ben crack olayını çözdüm de bana en iyi oyun listesi verebilecek yada full uygulama ücretli olacak ama isim liste verebilen varmı asfalt 7 indirdim full yaptım süper birşey
bu program win 8.1 ile çalışmıyor malesef. win 8.1 için önerebileceğiniz br program var mıdır acaba