Şimdi Ara

Windows 8 Notebookum var Windows 7 e çeviricem fakat driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Benim bir notebookum var.Windows 8 işletim sistemli. Driver CD ise 64 Bit Windows 8.1 Pro Only yazdığından bu işletim sistemini yüklemek zorunda kalıyorum.
    Ancak artık nefret ettim.Bu notebook w7 yapamazmıyım ?

Model: X550LN ASUS Bilgisayar Free Dos Geldi.
    Sistem Özellikleri

Ram 8GB
    840 M 2GB(Paylaşımsız) +HD Graphics
    i7 4500U
    1TB

http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/X550LN/HelpDesk_Download/

http://www.driverscape.com/manufacturers/asus/laptops-desktops/x550ln/156421 Şurdaki linkde buldum ama sizce güvenilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veysigz -- 5 Nisan 2015; 0:20:29 >

• Everest Ultimate gibi donanım özelliklerini görebileceğiniz bir programla bütün bileşenlerin modellerini öğrenip not alın ve Google'dan arayıp indirin (resmi kaynaklar daha iyi olur) windows 7 yükledikten sonra tek tek yükleyin.

Hatta sadece ağ kartının driverını yükleyip Win7 yükledikten sonra diğer sürücüleri windows update ile yüklemeniz de mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Everest Ultimate gibi donanım özelliklerini görebileceğiniz bir programla bütün bileşenlerin modellerini öğrenip not alın ve Google'dan arayıp indirin (resmi kaynaklar daha iyi olur) windows 7 yükledikten sonra tek tek yükleyin.

Hatta sadece ağ kartının driverını yükleyip Win7 yükledikten sonra diğer sürücüleri windows update ile yüklemeniz de mümkün.

Anladım.Çok sağolun.Şuanda windows 7 Dvd çekiyorum. WLAN Driver indirdim.USB bellekten yükleyeceğim w7 yi kurduktan sonra.Daha sonra hepsine bakıcam.Teşekkürler yorumunuz için.
  • Şuanda windows 7 kurdum. CD ye göz attım. Ekran kartı,Ses,Chipset,HD GRaphic driverleri uyuyordu. Ordan kurdum manuel. Şuanda harika gözüküyor sistem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.