Şimdi Ara

Windows 8 oyunlarda 0xc0000142 hatası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yüklediğim 3 oyunda da bu hatayı verdi. Çözümü nedir acaba?

• ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • yüklemeye çalıştığın oyunların adını yazsaydın iyi olurdu ama sana yinede bir kaç işe yarayabilecek yöntem söyleyeyim

denetim masasına gir programlar - Windows özelliklerini aç veya kapat a bas.. ordan net framework 3.5 e tik at.. Windows updateden doya indirecek.. sonra games for Windows marketplace yi indir microsoftun sitesinden öyle bir dene..

bende dirt 3 çalışmıyordu bu yöntemle çalıştı.. aynı şey gta eflc içinde geçerli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

yüklemeye çalıştığın oyunların adını yazsaydın iyi olurdu ama sana yinede bir kaç işe yarayabilecek yöntem söyleyeyim

denetim masasına gir programlar - Windows özelliklerini aç veya kapat a bas.. ordan net framework 3.5 e tik at.. Windows updateden doya indirecek.. sonra games for Windows marketplace yi indir microsoftun sitesinden öyle bir dene..

bende dirt 3 çalışmıyordu bu yöntemle çalıştı.. aynı şey gta eflc içinde geçerli..

Bunu Resimli yada videolu şekilde yaparmısınız framework 3.5 a tik attım 4 boşmu kalsın ? marketplaceyi indirdim şu anda giriş yaptım ama aynı hata yine var dirt 3 te
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 0xc0000142 Hatası
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.