Şimdi Ara

Windows 8 Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İşletim Sistemi Sayesinde 5.9 Saniyede Açılıyor Bilgisayarım :)

• bağzı değil bazı
  • Tebrik ederim, ne denir bunun için konu açana daha başka!..
  • SSD mi var?
  • Benim bilgisayar Windows 7 Ultimate'de 1,30 dakikada açılırken Windows 8 Pro'da 50 saniyede açıldı. Boş alanlar aynıydı. Ama durumlar farklıydı. Windows 7 takılıyordu. Ama Windows 8 Pro yükledim. Artık kasmıyor ve hızlı açılıyor. Süper bir şey bu ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Highest Voltage

Benim bilgisayar Windows 7 Ultimate'de 1,30 dakikada açılırken Windows 8 Pro'da 50 saniyede açıldı. Boş alanlar aynıydı. Ama durumlar farklıydı. Windows 7 takılıyordu. Ama Windows 8 Pro yükledim. Artık kasmıyor ve hızlı açılıyor. Süper bir şey bu ya.

50 saniyede hızlı mı açılıyor? Bileşenlerinizi merak ettim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

Benim bilgisayar Windows 7 Ultimate'de 1,30 dakikada açılırken Windows 8 Pro'da 50 saniyede açıldı. Boş alanlar aynıydı. Ama durumlar farklıydı. Windows 7 takılıyordu. Ama Windows 8 Pro yükledim. Artık kasmıyor ve hızlı açılıyor. Süper bir şey bu ya.

50 saniyede hızlı mı açılıyor? Bileşenlerinizi merak ettim..

2 GB 1333 MHz Ram

1.7 GB NVidia GeForce 210 (Normalde 1 GB Olması Lazım Ama Windows Öyle Görüyor)

Intel Core i3 540 3.07 GHz 64 bit destekleyen

Windows 8 Pro 32 Bit (sürücüler daha kolay bulunur ve her programı çalıştırır diye 32 bit yükledim her Windows'da olduğu gibi)

• quote:

2 GB 1333 MHz Ram

1.7 GB NVidia GeForce 210 (Normalde 1 GB Olması Lazım Ama Windows Öyle Görüyor)

Intel Core i3 540 3.07 GHz 64 bit destekleyen

Windows 8 Pro 32 Bit (sürücüler daha kolay bulunur ve her programı çalıştırır diye 32 bit yükledim her Windows'da olduğu gibi)

Sisteminize göre 50 sn. çok fazla, en çok 20 sn. de açılması gerekir. Win 7 den geçerken temiz kurulum mu yaptınız, yoksa ayar ve program taşıdınız mı Win 8 e?..
  • Windows 8'e Bir sürü oyun taşıdım.

Edit:Bir de şifre kilit ekranı onları da katarsan 50 sn olur. Tamam normalde 20 sn'de açılması gerekiyordu. Ama kilit ekranı, şifre, oyun... Bunları kattık mı, 50 sn de açılır. Windows 7 1,30 dakika da açıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenrouiji -- 23 Ocak 2013; 7:36:13 >
  • quote:

Windows 8'e Bir sürü oyun taşıdım.

Edit:Bir de şifre kilit ekranı onları da katarsan 50 sn olur. Tamam normalde 20 sn'de açılması gerekiyordu. Ama kilit ekranı, şifre, oyun... Bunları kattık mı, 50 sn de açılır. Windows 7 1,30 dakika da açıldı.

Anladım, sizin sistem biraz kalabalık:)..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

Windows 8'e Bir sürü oyun taşıdım.

Anladım, sizin sistem biraz kalabalık:)..

Böyle demek istedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.