Şimdi Ara

Windows 8 Pro 29 lira(Orijinal keyi olmayanlar için bitti) Keyi olmayanlar için 79 lira (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.034
Cevap
25
Favori
116.500
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

95 kötüydü, 98 iyiydi, 2000 berbattı, xp süperdi, vista batırdı, win 7 yeniden çıktı.

win8'e yanaşmayı düşünmüyorum haliyle bir süre

Birçoğunun şikayetçi olduğu WinME' yi senelerce sorunsuz kullandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Arkadaslar simdi windows 8 in kac tane surumu var.

windows 7 core, windows 7 pro, windows enterprise
  • Arkadaşlar ben upg ile 28 Tl ye aldım windows 8pro yükledim süper herekezetavsiye ederim bu fiyat kaçmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock_inn_88

quote:

ultimate seviyesinde olan pro surumu o zaman?
  • arkadaşlar 29 tla laıp kullanan varmı acaba?paramız boşa gitmesin birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: halukkilic

İndirmeyi tamamlayan yokmu henüz ? %40 daha benim ki, merak ettim.

benimki %51 de
  • Tekrar giriş yaptığımda "Kaydınızın durumu: Onaylandı" onaylandı gözüküyor. İndiren tüm arkadaşların öyle olması lazım. Bence buradan sonra birşey olmaz zira onay vermesinler efendim ne yapalım yani? Fatura isteyeceklerse de attım gitti ne yapayım? Sözleşmeye bakan var mı bizim böyle bir yükümlülüğümüz olduğunu gösteren?
  • Ben akşam satın aldım kullanıyorum sorun yok. Sadece windows 8pro yanlız kuramıyorsun daha önceden yüklenmil win7 olması gerekiyor yada win8 2 kere kurdugunda etkinleştire biliyorsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: suhacinar

Ben akşam satın aldım kullanıyorum sorun yok. Sadece windows 8pro yanlız kuramıyorsun daha önceden yüklenmil win7 olması gerekiyor yada win8 2 kere kurdugunda etkinleştire biliyorsun :)

Format attığın zaman ne olacak? Win7 mi arayacaksin önce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drturbulance

Tekrar giriş yaptığımda "Kaydınızın durumu: Onaylandı" onaylandı gözüküyor. İndiren tüm arkadaşların öyle olması lazım. Bence buradan sonra birşey olmaz zira onay vermesinler efendim ne yapalım yani? Fatura isteyeceklerse de attım gitti ne yapayım? Sözleşmeye bakan var mı bizim böyle bir yükümlülüğümüz olduğunu gösteren?

Kaydınızın doğrulanması için sizden, bu tekliften yararlanabilecek PC'nizin Windows 7 ürün anahtarı gibi ek bilgiler istenebilir.
  • quote:

Tekrar giriş yaptığımda "Kaydınızın durumu: Onaylandı" onaylandı gözüküyor. İndiren tüm arkadaşların öyle olması lazım. Bence buradan sonra birşey olmaz zira onay vermesinler efendim ne yapalım yani? Fatura isteyeceklerse de attım gitti ne yapayım? Sözleşmeye bakan var mı bizim böyle bir yükümlülüğümüz olduğunu gösteren?

Bende hesabınız askıya alındı yazıyor? sebebini anlamadım cep telefonundan işlem yapmıştım.satın aldım ama şu an iniyor.neyse en fazla 30tl miz yanar.
  • upgrade leri hiç sevmiyorum.

acaba kod ile yarın öbür gün msdn sürüm win8 etkinleştirebilirmiyiz.

yoksa illa upgrade mi yapmak zorundayız.
  • Ya ben önce eski sistemin üstnüne kurdum çalıstı etkinleştirme bile sormadı. Sonra temiz olsun diye formatlayıp enbaştan kurdum fakat bu sefer etkinleştirme yapamadım microsoft u aradım bilgisayara bağlandılar ilk yapamadılar sonra eski sürüm olmadıgı için etkinleştirme yapılamadıgını söyledi ve alttarafta windows.old klasaörü olmadıgı için etkinleştiremedi ve üstüne tekrar windows8 kurdum calıştı.
  • 16 dolara aldım deniyorum. açılış gayet hızlandı netbookun.
  • arkadaşlar windows8 pro için önce kayıt oluyorsunuz mail geliyor ve size promosyon kupanu veriyorlar. sonra satın almak için siteye giriyorsunuz fiyat 75tl oluyor bilgilerinizi girdikten sonra en son promosyon kupon numarasını yazıyorsunu fiyat düşüyor. dvd cd istersenez 35 tl ilave oluyor netten inidirip iso seklinde cd ye yazabiliryorsunuz yada flash bellege yukleme yapabiliryorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

Orijinalden alıntı: NetX

Arkadaslar bu yukseltme isi nasil kuruluyor?
    Her fotmatta win7 kurup mu yukseltecegiz?
    Bu sekilde temiz olacak mi ayrica sistem?
    Netbook da win7 starter , notebook da ise vista basic var simdi 2 tane alsam 58 lira mi odeyecegim?

Hayır, yükseltme yöneticisi size bir iso dosyası indirtiyor. Onu dvd ye yazıyorsunuz, ardından biostan bilgisayarı dvd ile çalıştırıp windows 8 yükle diyorsunuz, oradan özel ayarlar gibi bir seçenek vardı (yani normal yükleme değil) onu seçtikten sonra harddiskinizi görüyorsunuz. Oradan güzelce bir format atıp; (yani sil diyeceksiniz) windows 8'i yüklüyorsunuz.
    Ben yüklediğim zaman harddiskte windows 7 yoktu bile. Şu an bu yazıyı da windows 8'den yazıyorum. Boşu boşuna tekno marketlere dünya para vermeyin

bende de asus un kendi yüklediği notebook lara oem deniyor sanırım

vista home pre.var

bu teklif ile aldım diyelim ki 8 i

3-4 ay sonra format atacağım zaman nasıl yapacağım peki

elimdeki recovery i bir işe yaramayacak artık

• quote:

Ya ben önce eski sistemin üstnüne kurdum çalıstı etkinleştirme bile sormadı. Sonra temiz olsun diye formatlayıp enbaştan kurdum fakat bu sefer etkinleştirme yapamadım microsoft u aradım bilgisayara bağlandılar ilk yapamadılar sonra eski sürüm olmadıgı için etkinleştirme yapılamadıgını söyledi ve alttarafta windows.old klasaörü olmadıgı için etkinleştiremedi ve üstüne tekrar windows8 kurdum calıştı.

şimdi önce win7 yükleyip üstüne mi yüklememiz lazım yani. Yoksa formatlayıp dos ortamında windows.old klasörü oluştursak sanki eski sürüm varmış gibi kandırık yapıp yükleniyor mu acaba? Üstüne yüklemeyi bende sevmiyorum sıfırdan yüklemek istiyorum. Bakalım dvdye yazıyorum şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: PuzzleMaker

16 dolara aldım deniyorum. açılış gayet hızlandı netbookun.

Yeni kurulan tüm işletim sistemlerinin açılışı hızlıdır zaten.
    Açılışı yavaşlatan "şişme" denilen sisteme zamanla yüklenip daha sonra kaldırılan programların arkalarında bıraktığı atık kodlardır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rock_inn_88

quote:

ultimate seviyesinde olan pro surumu o zaman?

Aslında core ile pro arasında ciddi bir fark yok. Core sürümü starter'dan çok Home premium denkliğinde. Pro da ultimate e denk geliyor.
  • quote:

quote:

Ya ben önce eski sistemin üstnüne kurdum çalıstı etkinleştirme bile sormadı. Sonra temiz olsun diye formatlayıp enbaştan kurdum fakat bu sefer etkinleştirme yapamadım microsoft u aradım bilgisayara bağlandılar ilk yapamadılar sonra eski sürüm olmadıgı için etkinleştirme yapılamadıgını söyledi ve alttarafta windows.old klasaörü olmadıgı için etkinleştiremedi ve üstüne tekrar windows8 kurdum calıştı.

şimdi önce win7 yükleyip üstüne mi yüklememiz lazım yani. Yoksa formatlayıp dos ortamında windows.old klasörü oluştursak sanki eski sürüm varmış gibi kandırık yapıp yükleniyor mu acaba? Üstüne yüklemeyi bende sevmiyorum sıfırdan yüklemek istiyorum. Bakalım dvdye yazıyorum şu an.

Ben de ustune yazmayı sevmiyorum oyuzden en başatan kurdum ama verdikleri key ile etkinleştirme olmuyor yarım saat microsofttan uzakbağlantı yaptılar. windows 8 varken ustune tekrar wındows 8 kurduk ve etkinleştirme oldu. o dediğin windows old klasorunu ben denemdım olmuyor cunku bır oncekı surumun bilgilerini kontrol ediyor

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.