Şimdi Ara

Windows 8 Pro 29 lira(Orijinal keyi olmayanlar için bitti) Keyi olmayanlar için 79 lira (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.034
Cevap
25
Favori
116.500
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke maclerdeki gibi paket sistemine geçseler sildik mi programla alakalı hiç bir şey kalmasa. Bir o olayı düzeltemediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

Orijinalden alıntı: rock_inn_88

quote:

Arkadaslar simdi windows 8 in kac tane surumu var.

windows 7 core, windows 7 pro, windows enterprise

ultimate seviyesinde olan pro surumu o zaman?

Aslında core ile pro arasında ciddi bir fark yok. Core sürümü starter'dan çok Home premium denkliğinde. Pro da ultimate e denk geliyor.
  • Bu arada benim pc çok güzel çalısıyor i5 işlemci 4gb ram 120 ssd disk var 1 gb vga şuan çok hızlı sadece 2 driverda kendı driver ını yuklerken sorun oldu ondada windowsun kendı driver ını yukledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: #berk

Çoğu üniversitenin mühendislik vb. bölümlerinde okuyanlar boşuna para vermesin. Orjinal Windows 8 ücretsiz olarak indirilmeye hazır. (çoklu dil desteği olan sürümü var şimdilik sadece, İngilizce ve Türkçesi indirilemiyor nedense)

Ancak benim öğrenciliğim bittiği için ne yazık ki indiremiyorum.

İlgili adres:http://e5.onthehub.com/WebStore/ProductsByMajorVersionList.aspx?ws=05e7b363-979b-e011-969d-0030487d8897&vsro=8
    Fakültede veya bölümde kim yetkiliyse onunla irtibat kurup sizi programa dahil etmesini isteyin.
    Gerekli bilgiler sitede anlatılıyor ben 4 sene önce yapmıştım şimdi pek hatırlamıyorum.

NOT: Ben ilgilenmiyorum indirmeyeceğim hakkımı kullanabilirsin diyen varsa ben yararlanmak isterim.

Windows 8 Pro 29 lira(Orijinal keyi olmayanlar için bitti) Keyi olmayanlar için 79 lira

Windows 8 Pro 29 lira(Orijinal keyi olmayanlar için bitti) Keyi olmayanlar için 79 lira

Süper ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bekleyin biraz arkadaşlar ilk service pack'ten sonra kurarsınız. Hatalar vardır.
  • arkadaşa hp laptop almıştık onun bilgisayarı yazdım benim adres vb yazdık 29 düştü yarın öbür gün sakata gelmeyelim ama 30eylülde gerçekten laptop almıştık.anahtarı fatura onda bende sadece teslimat adresi var.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar simdi windows 8 in kac tane surumu var.

windows 7 core, windows 7 pro, windows enterprise

ultimate seviyesinde olan pro surumu o zaman?

Aslında core ile pro arasında ciddi bir fark yok. Core sürümü starter'dan çok Home premium denkliğinde. Pro da ultimate e denk geliyor.

Anladim, tesekkurler

• Sadece paypal uzerinden mi odeme oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

Sadece paypal uzerinden mi odeme oluyor ?

İster kredi kartı ister payla. 2 seçenekte mevcut.
  • Arkadaşlar bazı konuları anlamadım.
    Şimdi ben korsan windows 7 kullanıyorum fakat orjinal yani tam kurumlu windows 8 almak istiyorum yükseltmeli vs değil orjinal bunun için ne kadar ödemem gerekiyor soruma cevap verirseniz memnun olurum teşekkürler.
  • Arkadaslar buyuk olasilikla bu alinan keylerde bir sikinti cikacaktir,
    Cunku yukseltme yapiyoruz, Microsoft yukseltmenin geregi olarak eski keyi iptal edip yeni keyi aktif etmeli.
    Bu durumda bizden key isteyecek vermezsek de keyi iptal edecekler herhalde.
    İlla ki 29 liralik da degil 79 liralik key icin de ayni durum gecerli.
    30 lira da 80 lira da yanabilir ben simdilik odemeyi yapmiyorum :)

• korsancılar ne yapacak
  • Win 7 si olmayanlara ne kadar win8?

• beklemekte fayda var arkadaşlar piyasa oturmasını bekleyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetX

Arkadaslar buyuk olasilikla bu alinan keylerde bir sikinti cikacaktir,
    Cunku yukseltme yapiyoruz, Microsoft yukseltmenin geregi olarak eski keyi iptal edip yeni keyi aktif etmeli.

bu tam olarak yükseltme değil. çünkü diyor ki, satın aldığınız ürün anahtarıyla sıfırdan kurulum yapabilirsiniz, hatta istediğiniz bilgisayara kurabilirsiniz. daha ziyade, windows 7 sahibi olana windows 8 pro 75 tl gibi algılanması gereken bir kampanya benim anladığım kadarıyla.

onay için fatura bilgileri, windows 7 ürün anahtarı istenebilir diyordu. ama ben onları vermedim ve onayladılar, indirim kuponunu verdiler. ürün alırken faturada windows 8 pro yazıyordu. windows 8 pro upgrade ya da windows 8 pro upgrade offer falan yazmıyordu.

bence bu saatten sonra bir sıkıntı çıkmaz. çıkarsa da 30 lira'dan oluruz. çok da sıkıntı değil. nasıl sıkıntı çıkarabileceklerini ise tahmin edemiyorum. sonuçta herhangi bir bilgisayar vasıtasıyla indirim kodu alabiliyoruz ve indirim kodu sayesinde satın aldığımız ürün kodunu istediğimiz herhangi bir bilgisayarda kullanmamıza izin veriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalenhourna

quote:

Orijinalden alıntı: NetX

Arkadaslar buyuk olasilikla bu alinan keylerde bir sikinti cikacaktir,

bu tam olarak yükseltme değil. çünkü diyor ki, satın aldığınız ürün anahtarıyla sıfırdan kurulum yapabilirsiniz, hatta istediğiniz bilgisayara kurabilirsiniz. daha ziyade, windows 7 sahibi olana windows 8 pro 75 tl gibi algılanması gereken bir kampanya benim anladığım kadarıyla.

onay için fatura bilgileri, windows 7 ürün anahtarı istenebilir diyordu. ama ben onları vermedim ve onayladılar, indirim kuponunu verdiler. ürün alırken faturada windows 8 pro yazıyordu. windows 8 pro upgrade ya da windows 8 pro upgrade offer falan yazmıyordu.

bence bu saatten sonra bir sıkıntı çıkmaz. çıkarsa da 30 lira'dan oluruz. çok da sıkıntı değil. nasıl sıkıntı çıkarabileceklerini ise tahmin edemiyorum. sonuçta herhangi bir bilgisayar vasıtasıyla indirim kodu alabiliyoruz ve indirim kodu sayesinde satın aldığımız ürün kodunu istediğimiz herhangi bir bilgisayarda kullanmamıza izin veriyorlar.

Peki aldiginiz keyi kullanabildiniz mi sifir kurulumla?
    Bir de satin alinan key yalnizca yukseltmenin uygulandigi bilgisayarda calisir gibi bir ibareye rastlamistim.
    Eger bu kisitlamalar yoksa bildigimiz Win8 pro retail satiyorlar ama bu fiyata da satmalari cok garip geliyor :)

• "...çıksa da 30 liradan oluruz..."

9 lira fazladan alınan kargo parası için Hakem Heyetine başvurmuş biri olarak buna gelemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emekkk

quote:

Orijinalden alıntı: #berk

Çoğu üniversitenin mühendislik vb. bölümlerinde okuyanlar boşuna para vermesin. Orjinal Windows 8 ücretsiz olarak indirilmeye hazır. (çoklu dil desteği olan sürümü var şimdilik sadece, İngilizce ve Türkçesi indirilemiyor nedense)

Ancak benim öğrenciliğim bittiği için ne yazık ki indiremiyorum.

İlgili adres:http://e5.onthehub.com/WebStore/ProductsByMajorVersionList.aspx?ws=05e7b363-979b-e011-969d-0030487d8897&vsro=8
    Fakültede veya bölümde kim yetkiliyse onunla irtibat kurup sizi programa dahil etmesini isteyin.
    Gerekli bilgiler sitede anlatılıyor ben 4 sene önce yapmıştım şimdi pek hatırlamıyorum.

NOT: Ben ilgilenmiyorum indirmeyeceğim hakkımı kullanabilirsin diyen varsa ben yararlanmak isterim.

Süper ya

bu hiç aklıma gelmemişti dream sparktan çekeyim dedim giriş yapamıyorum şifremi unuttum diycem ama daha geçen gün girmiştim

• arkadaslar benım soyle bır sorunum var kardesımde hp netbook war orj wın7 vardı onun uzerınden 29 tl aldım wın8 kendı pcıme kurucam 8gb ramım var 64 bıt kurmam lazım kardesımım netbookunda 32 bıt kurulu bana 32 bıtmı 64bıtmı yuklenır acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

arkadaslar benım soyle bır sorunum var kardesımde hp netbook war orj wın7 vardı onun uzerınden 29 tl aldım wın8 kendı pcıme kurucam 8gb ramım var 64 bıt kurmam lazım kardesımım netbookunda 32 bıt kurulu bana 32 bıtmı 64bıtmı yuklenır acaba

Evet bu konuda bir aciklama yok fakat 2 farkli download linki veriyor olabilir.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.