Şimdi Ara

Windows 8 Pro 29 lira(Orijinal keyi olmayanlar için bitti) Keyi olmayanlar için 79 lira (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.034
Cevap
25
Favori
116.500
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NetX

quote:

Orijinalden alıntı: kalenhourna

quote:

Orijinalden alıntı: NetX

Arkadaslar buyuk olasilikla bu alinan keylerde bir sikinti cikacaktir,
    Cunku yukseltme yapiyoruz, Microsoft yukseltmenin geregi olarak eski keyi iptal edip yeni keyi aktif etmeli.
    Bu durumda bizden key isteyecek vermezsek de keyi iptal edecekler herhalde.
    İlla ki 29 liralik da degil 79 liralik key icin de ayni durum gecerli.
    30 lira da 80 lira da yanabilir ben simdilik odemeyi yapmiyorum :)

bu tam olarak yükseltme değil. çünkü diyor ki, satın aldığınız ürün anahtarıyla sıfırdan kurulum yapabilirsiniz, hatta istediğiniz bilgisayara kurabilirsiniz. daha ziyade, windows 7 sahibi olana windows 8 pro 75 tl gibi algılanması gereken bir kampanya benim anladığım kadarıyla.

onay için fatura bilgileri, windows 7 ürün anahtarı istenebilir diyordu. ama ben onları vermedim ve onayladılar, indirim kuponunu verdiler. ürün alırken faturada windows 8 pro yazıyordu. windows 8 pro upgrade ya da windows 8 pro upgrade offer falan yazmıyordu.

bence bu saatten sonra bir sıkıntı çıkmaz. çıkarsa da 30 lira'dan oluruz. çok da sıkıntı değil. nasıl sıkıntı çıkarabileceklerini ise tahmin edemiyorum. sonuçta herhangi bir bilgisayar vasıtasıyla indirim kodu alabiliyoruz ve indirim kodu sayesinde satın aldığımız ürün kodunu istediğimiz herhangi bir bilgisayarda kullanmamıza izin veriyorlar.

Peki aldiginiz keyi kullanabildiniz mi sifir kurulumla?
    Bir de satin alinan key yalnizca yukseltmenin uygulandigi bilgisayarda calisir gibi bir ibareye rastlamistim.
    Eger bu kisitlamalar yoksa bildigimiz Win8 pro retail satiyorlar ama bu fiyata da satmalari cok garip geliyor :)

sıfır kurulum olayı tam net değil gibi. yanlış bilgi vermiş olmayayım.

http://forum.donanimhaber.com/m_67322812/tm.htm

buradaki konuyu incelerseniz yapabilen de var yapamayan da. sanırım kesin bir şey yok. ama satın alinan keyler windows 7 yüklü herhangi bir biilgisayarda çalışabilir. bunda eminim.

http://www.windowsupgradeoffer.com/tr-TR/Home/Faq

buradaki linkte yazıyor:

"Windows 8'i, teklife uygun PC'ye mi yüklemek zorundayım yoksa başka bir PC'ye de yükleyebilir miyim?"

"Bu yükseltme teklifi, 2 Haziran 2012 ile 31 Ocak 2013 tarihleri arasında satın alınan Windows 7 PC'ler için sunulmaktadır. Ancak yükseltme teklifini aldıktan sonra, uygun bir işletim sistemine sahip herhangi bir Windows tabanlı PC'de kullanabilir ve yükseltmeyi bu PC'ye kurabilirsiniz."

sıfırdan yükleme konusunda ise şöyle bir açıklama var:

"Yükseltmenin Windows'un önceden yüklü olduğu bir PC'de mi yapılması gerekiyor?"

"Yükseltme teklifi sadece geçerli ve orijinal Windows versiyonları üzerinde kullanılabilir. PC'nizin orijinal Windows kullanıp kullanmadığından emin değilseniz, lütfenhttp://www.microsoft.com/genuine/ sitesini ziyaret edin."

yani sıfırdan yükleme desteklenmiyor, ama verdiğim linkte sıfırdan kurulum yapmayı başarmış arkadaşlar var.

• kısaca özetleyim.cep telefonumdan arkadaşların verdiği link üzerinden kayıt oldum indirim kodu geldi.indriim kodu ile 29.95tl ye satın aldım.link verdi ordan indirdim.yükseltme sevmediğim için hem flash diske hemde dvd ye yazdırdım.sıfırdan format atıp kurdum.şuan win8 den yazıyorum baya karmaşık yalnız win7 ye göre yeni keşfediyorum.yarın birgün fatura v.s isterlersede sağlık olsun 30tl ye trial kullanmış oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 26 Ekim 2012; 16:48:36 >
  • Kurulumu yapan arkadaşlar bilgi verir misiniz?. Hiç kimse sıfırdan kurulum yapamıyor mu?

Driver problemi olan donanım var mı?

32bit 64bit ayrımı kurulumda mi soruyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratozcirpici

Kurulumu yapan arkadaşlar bilgi verir misiniz?. Hiç kimse sıfırdan kurulum yapamıyor mu?

ben sıfırdan kurdum normal windows kurar gibi kuruyosun.driver yada donanım sorunu yok ayrı sormuyor donanıma göre kuruyor galiba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

quote:

Kurulumu yapan arkadaşlar bilgi verir misiniz?. Hiç kimse sıfırdan kurulum yapamıyor mu?

ben sıfırdan kurdum normal windows kurar gibi kuruyosun.driver yada donanım sorunu yok ayrı sormuyor donanıma göre kuruyor galiba..

Yani format atıp kurdunuz değil mi daha önceki işletim sistemi kalmadan? Önceki mesajlardaki arkadaş yapamadığını belirtmiste o yüzden takıldım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

quote:

Yani format atıp kurdunuz değil mi daha önceki işletim sistemi kalmadan? Önceki mesajlardaki arkadaş yapamadığını belirtmiste o yüzden takıldım

sıfırdan kurulum.win 7 ye format atıp sıfırdan kurdum.

• Tamamdir Teşekkürler eve geçince satın alayım bari :)

• 3-4 aydır kullanıyorum ama daha 1 hafta önce silip 7 yükledim. win 8 başlarda çok güzel geldi. sonradan dokunmatik bir bilgisayarın yoksa indirmenin pek bir mantığını göremedim. Metro uygulamaları tamamen gereksiz bişey olmuş. özellikle bilgisayarlar için. Yani güzel şeyler yok demiyorum ama hiç kullanma gereği duymadım. bana da hiç faydası dokunmadı. üstüne üstlük kullandıkça şişmeye başlayan bir sistem var. metro uygulamarı açması, kapatması zor. arka planda çalışmaya devm ediyor. bir çok oyunda hatta chromeda bile sıkıntı çıkartıyor işletim sistemi. 1-2 aydan sonra çok yavaşlamaya başladı ve hiç kullanmadığım şeyleri boş yere bilgisayarda tuttuğuma karar verdim ve sildim. bence 79 lira iyi fiyat ama şu haliyle bedava verseler kullanmam ki kullanmıyorum da. zaten kullandığım sürümler ücretsizdi. Hatta customer review de kullandım gene pek bir düzelme olmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcg

3-4 aydır kullanıyorum ama daha 1 hafta önce silip 7 yükledim. win 8 başlarda çok güzel geldi. sonradan dokunmatik bir bilgisayarın yoksa indirmenin pek bir mantığını göremedim. Metro uygulamaları tamamen gereksiz bişey olmuş. özellikle bilgisayarlar için. Yani güzel şeyler yok demiyorum ama hiç kullanma gereği duymadım. bana da hiç faydası dokunmadı. üstüne üstlük kullandıkça şişmeye başlayan bir sistem var. metro uygulamarı açması, kapatması zor. arka planda çalışmaya devm ediyor. bir çok oyunda hatta chromeda bile sıkıntı çıkartıyor işletim sistemi. 1-2 aydan sonra çok yavaşlamaya başladı ve hiç kullanmadığım şeyleri boş yere bilgisayarda tuttuğuma karar verdim ve sildim. bence 79 lira iyi fiyat ama şu haliyle bedava verseler kullanmam ki kullanmıyorum da. zaten kullandığım sürümler ücretsizdi. Hatta customer review de kullandım gene pek bir düzelme olmadı...

İşte ben de bunu düşünüyordum, neden win8'e geçeyim. Şuanda win7'de keyfim yerinde. Söylediklerini önemsiyorum ve win8' şimdilik geçmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fasttornado

quote:

Orijinalden alıntı: tcg

3-4 aydır kullanıyorum ama daha 1 hafta önce silip 7 yükledim. win 8 başlarda çok güzel geldi. sonradan dokunmatik bir bilgisayarın yoksa indirmenin pek bir mantığını göremedim. Metro uygulamaları tamamen gereksiz bişey olmuş. özellikle bilgisayarlar için. Yani güzel şeyler yok demiyorum ama hiç kullanma gereği duymadım. bana da hiç faydası dokunmadı. üstüne üstlük kullandıkça şişmeye başlayan bir sistem var. metro uygulamarı açması, kapatması zor. arka planda çalışmaya devm ediyor. bir çok oyunda hatta chromeda bile sıkıntı çıkartıyor işletim sistemi. 1-2 aydan sonra çok yavaşlamaya başladı ve hiç kullanmadığım şeyleri boş yere bilgisayarda tuttuğuma karar verdim ve sildim. bence 79 lira iyi fiyat ama şu haliyle bedava verseler kullanmam ki kullanmıyorum da. zaten kullandığım sürümler ücretsizdi. Hatta customer review de kullandım gene pek bir düzelme olmadı...

İşte ben de bunu düşünüyordum, neden win8'e geçeyim. Şuanda win7'de keyfim yerinde. Söylediklerini önemsiyorum ve win8' şimdilik geçmiyorum.

"şimdilik" geçmemek gerçekten en mantıklısı. 1-2 ay herkes çok güzel diyecek. sonra asıl yorumlar gelecek zaten. o zaman bida bakar karar veririz

• quote:

Orijinalden alıntı: DVB

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

http://www.windowsupgradeoffer.com/tr-TR

bilgileri sallayın maile kod gelsin 29tlye alın

bu adresten kayıt yapın bilgileri arkadaşında belirttiği üzere sallayın size kod verecek o kodu en son kart bilgilerini falan girdikten sonra kullanacaksınız 75 tl olan fiyatı 29 tl yapacak buarada -b0Ni teşekkürler

Bilgisayarda orjinal olmayan yuklu ama aslen orjinal vista dvd si verilmisti bana laptop ile.onun keyini kullansam nasil olur?

• bende cracklenmiş win7 var sonra haşlamasınlar bizi ? ürün anahtarı vs. istenebilir diyor.
  • arkadaslar urunu aldım kodu flan geldıde nerden ındırıcez acaba lınkı flan gelmedı bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Cu_AkdemiR

quote:

Orijinalden alıntı: fato65

Bilgi için çok teşekkürler. Win 8 Consumer Preview yüklü makinama 75 TL'ye yükseltme aldım.

Bu fiyata olduktan sonra kopya yazılım kullanmak çok anlamsız bence.

2. PC'yi de akşam yükselteceğim.

29 tl ye almak varken neden 75 tl ye aldınız.

Çünkü yeni bir PC almadım. Dürüst davranarak yeni lisans alıyorum. Zaten son derece ucuz.

46 TL için (75-29) için buna değmez diye düşündüm. Herkes kendi tercihine göre davranabilir, bu benim görüşümdür.

• ben vistadan 7 ye yükseltme yapmıştım buradanda 8e yaparsam evi basmazlar dimi :))

• quote:

Orijinalden alıntı: 1905_fanatik

bende cracklenmiş win7 var sonra haşlamasınlar bizi ? ürün anahtarı vs. istenebilir diyor.

Aksama yukleme yapacagim ben korsan win7 ultimate'e. En kotu 30 liramiz gider.

• Offf keşke kredi kartı olsa..
  • Şimdi bana saçma gelen win 7 home basic ile ulitimate 64 bit olanlara yükseltmede aynı fiyat aralığında verimesi.Win8 de 32 yada 64 bit olayı yok mu.Win 8 de en gelişmiş olanı Pro versiyonu mu.Onun dışında 29 tlye aldıktan sonra bize orjinal key ve iso dosyasınımı indirtecekler yoksa karşıdan yükleme ile mi upgrade edilerek win 8 e yükseliceğiz.Şayet ben diski biçimlendirip,temiz win 8 kullanmak istiyorum..
  • arkadaşlar ben win8 pro geçtim ama vidyo izlerken donuyor hiç bir şekilde geri gelmiyor res atmak zorunda kalıyorum bu yüzden win 7 ye geçtim tekrar önermiyorum kimseye.
  • 2011 yazında aldığım laptop da
    Windows 7 Home Basic yüklüydü.

Fabrika kurulum partisyonu silindi.
    Ama Laptop da key mevcut.

En kolay Windows 8 Pro 64 Bite nasıl geçebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 26 Ekim 2012; 19:09:18 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.