Şimdi Ara

Windows 8 Satın Aldım Kaç bilgisayarda kullabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün windows 8i internetten satın aldım kurdum gayet hoş güzel evde 4 tane bilgisayar var ben bu ürün anahtarıyla kaç bilgisayara kurulum yapabilirim? Ayrıca bu 4 bilgisayara kurdum tekrardan format atmam gerekiyor format atarsam yine bu lisans kodumu kullanabilirmiyim nedir bunun presuduru tam olarak bilmiyorum. Acıkcası hayatımda ilk defa para verip windows satın aldım :)

• Her lisans sadece bir bilgisayara kurulabilir. İsterseniz toplamı beşi geçmeyecek kadar yükseltme lisansı (yani ucuz olan) satın alabilirsiniz..
  • Hocam internetten 75 tl lik olanı satın aldım. 5 pc ye kurulabilir diye duydum. Yani ben simdi elimdeki lisans koduyla tek bilgisayara mi kurabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada şuanda diğer bilgisayarlarada indiriyorum. Eğer lisans tek ise vazgeçicem

• quote:

Orijinalden alıntı: AbuqSabuq

Bu arada şuanda diğer bilgisayarlarada indiriyorum. Eğer lisans tek ise vazgeçicem

Vazgeç lisans sadece tek bilgisayar için.
  • Tamam hocam çok teşekkür ederim. Birşey daha sormak istiyorum. Ben bu lisans anahtarimla kendi bilgisayarına istediğim kadar format atabilirim değil mi? Sonra 3-5 formattan sonra lisans anahtariniz geçersizdir felan muhabbeti yaşamam ınş

• quote:

Tamam hocam çok teşekkür ederim. Birşey daha sormak istiyorum. Ben bu lisans anahtarimla kendi bilgisayarına istediğim kadar format atabilirim değil mi? Sonra 3-5 formattan sonra lisans anahtariniz geçersizdir felan muhabbeti yaşamam ınş

istediğin kadar format atabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

quote:

Tamam hocam çok teşekkür ederim. Birşey daha sormak istiyorum. Ben bu lisans anahtarimla kendi bilgisayarına istediğim kadar format atabilirim değil mi? Sonra 3-5 formattan sonra lisans anahtariniz geçersizdir felan muhabbeti yaşamam ınş

istediğin kadar format atabilirsin

Sağol hocam

• Her bilgisayar için ayrı ayrı kurulum dosyası indirmenize gerek yok. İndirdiğiniz kalıp ile istediğiniz kadar bilgisayara kurulum yapabilirsiniz. Önemli olan lisans anahtarı onu her bilgisayar için farklı olmalı ki korsana düşmesin.
  • Sadece Tek Bir Pc Ye Kurulabir.Bir Bilgisayardan Kaldırırsan Diğerine Yükleyebilirsin
  • Tek pcye kurulur ama toplu lisans Alabilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.