Şimdi Ara

windows 8 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows 8 de hd 4000 gibi bi hata ile karşılaşıyorum oyunu açmıyor sorunu çözen varmı.

• ss atsana bi hatayi bizde gorelim. 7 kullaniyorm ama araştirirm hatani
  • Sanırım laptopunda HD4000 GPU var ve bu GPU lineage 2 için pek yeterli olmuyor tabi clientini de belirtmemişsin ama eğer entegre edilmiş ekran kartı dışında laptopunda harici bir ekran kartı varsa onu aktive etmende yarar var. Laptopunun markasını modelini söyleyebilirsen yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 2 Şubat 2013; 1:49:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hooky

ss atsana bi hatayi bizde gorelim. 7 kullaniyorm ama araştirirm hatani

http://imageshack.us/photo/my-images/202/adszdep.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermanglc -- 2 Şubat 2013; 2:02:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

Sanırım laptopunda HD4000 GPU var ve bu GPU lineage 2 için pek yeterli olmuyor tabi clientini de belirtmemişsin ama eğer entegre edilmiş ekran kartı dışında laptopunda harici bir ekran kartı varsa onu aktive etmende yarar var. Laptopunun markasını modelini söyleyebilirsen yardımcı olmaya çalışırım.

3 GB DDR3 Nvidia GT630M Optimus (2 GB Ayrılmış Bellek) grafik kartı bu ama nası aktive ediceğimi bilmiyorum.

Marka Casper İşlemci Tipi Intel Core i7 İşlemci i7-3632QM Wi-Fi 802.11 b/g/n İşlemci Hız Aralığı 2.20 GHz, Intel Turbo Boost Teknolojisi ile 3.20 İşletim Sistemi Windows 8 Sistem Belleği 8 GB Sabit Disk Kapasitesi 750 GB Ekran Kartı 3 GB DDR3 Nvidia GT630M Optimus (2 GB Ayrılmış Bellek) Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768 Ekran Kartı Kullanım Alan Ev, Ofis Perfomans, Oyun ve Grafik Ekran Kartı Hafızası 3 GB Garanti Süresi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ermanglc

quote:

Orijinalden alıntı: .Colibri.

Sanırım laptopunda HD4000 GPU var ve bu GPU lineage 2 için pek yeterli olmuyor tabi clientini de belirtmemişsin ama eğer entegre edilmiş ekran kartı dışında laptopunda harici bir ekran kartı varsa onu aktive etmende yarar var. Laptopunun markasını modelini söyleyebilirsen yardımcı olmaya çalışırım.

3 GB DDR3 Nvidia GT630M Optimus (2 GB Ayrılmış Bellek) grafik kartı bu ama nası aktive ediceğimi bilmiyorum.

Marka Casper İşlemci Tipi Intel Core i7 İşlemci i7-3632QM Wi-Fi 802.11 b/g/n İşlemci Hız Aralığı 2.20 GHz, Intel Turbo Boost Teknolojisi ile 3.20 İşletim Sistemi Windows 8 Sistem Belleği 8 GB Sabit Disk Kapasitesi 750 GB Ekran Kartı 3 GB DDR3 Nvidia GT630M Optimus (2 GB Ayrılmış Bellek) Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768 Ekran Kartı Kullanım Alan Ev, Ofis Perfomans, Oyun ve Grafik Ekran Kartı Hafızası 3 GB Garanti Süresi

Tamam bendensin bende de lenovo var birtek windows 7 imzamda da gördüğün gibi. Yapman gereken Nvidia Control Panel'e girmen lazım. Masaüstüne sağ tıklayınca seçenekler arasında görünmesi gerekiyor. Açıldıktan sonra ekran açılıcak Otomatik seçim gibi birşey yazması lazım, onu GT630M'e çevirirsen GT630M devreye girer.

• teşekkürler şimdi deniyorum büyük ihtimalle olucak :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ermanglc

teşekkürler şimdi deniyorum büyük ihtimalle olucak :)

Tamam dostum bir problem olursa mesajımı alıntı yapman yeterli. Herzaman baktığım bir bölüm değil çünkü.
  • Bendede aynı sorun vardi uyumluluk sorun gidericisyle çalıştır olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.