Şimdi Ara

Windows 8 sorunumu çözemedim yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarım dell n5010 windows 7 kullanıyordum hiçbir sorunum yoktu windows 8 yükledikten snra wireless da sorun yaşamaya başladım formattan sonra win 8 kendi tanıdı wireless ı ama hız 1 mpbs dan yukarı çıkmıyo dengesiz şekilde hız alıyor dell in sitesinden wireless driver indirdim kurmaya çalışınca uyumluluk sorunu çıkıyor kuramıyor benim wireless modeli markası Broadcom 802.11n Ağ Bağdaştırıcısı diye geçiyor farklı pc sitelerinden acer lenovo gibi buna göre uyumlu win8 driverini indirip kurduğumda ise hız normale dönuyor fakat bu seferde sık sık ünlem işareti geliyor wireless simgesine erişimi kesiyor fonksiyon tuşu ile veya aygıt yöneticisinde devredışı yapıp etkinleştirdiğimde tekrar erişim geliyor kablolu taktığımda ise hiç sorun yok sizce bu niye olabilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: onur455

Merhaba arkadaşlar bilgisayarım dell n5010 windows 7 kullanıyordum hiçbir sorunum yoktu windows 8 yükledikten snra wireless da sorun yaşamaya başladım formattan sonra win 8 kendi tanıdı wireless ı ama hız 1 mpbs dan yukarı çıkmıyo dengesiz şekilde hız alıyor dell in sitesinden wireless driver indirdim kurmaya çalışınca uyumluluk sorunu çıkıyor kuramıyor benim wireless modeli markası Broadcom 802.11n Ağ Bağdaştırıcısı diye geçiyor farklı pc sitelerinden acer lenovo gibi buna göre uyumlu win8 driverini indirip kurduğumda ise hız normale dönuyor fakat bu seferde sık sık ünlem işareti geliyor wireless simgesine erişimi kesiyor fonksiyon tuşu ile veya aygıt yöneticisinde devredışı yapıp etkinleştirdiğimde tekrar erişim geliyor kablolu taktığımda ise hiç sorun yok sizce bu niye olabilir ?

Bence bir kez daha format atmayı deneyebilirsin. Wi-fi bende de sorun oluyordu, sürekli ünlem olup bağlantım kopuyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: AfterAll

quote:

Merhaba arkadaşlar bilgisayarım dell n5010 windows 7 kullanıyordum hiçbir sorunum yoktu windows 8 yükledikten snra wireless da sorun yaşamaya başladım formattan sonra win 8 kendi tanıdı wireless ı ama hız 1 mpbs dan yukarı çıkmıyo dengesiz şekilde hız alıyor dell in sitesinden wireless driver indirdim kurmaya çalışınca uyumluluk sorunu çıkıyor kuramıyor benim wireless modeli markası Broadcom 802.11n Ağ Bağdaştırıcısı diye geçiyor farklı pc sitelerinden acer lenovo gibi buna göre uyumlu win8 driverini indirip kurduğumda ise hız normale dönuyor fakat bu seferde sık sık ünlem işareti geliyor wireless simgesine erişimi kesiyor fonksiyon tuşu ile veya aygıt yöneticisinde devredışı yapıp etkinleştirdiğimde tekrar erişim geliyor kablolu taktığımda ise hiç sorun yok sizce bu niye olabilir ?

Bence bir kez daha format atmayı deneyebilirsin. Wi-fi bende de sorun oluyordu, sürekli ünlem olup bağlantım kopuyordu.

tekrar atınca düzeldi mi peki ayrı bir işlem yaptın mı şu anda hiç sorun yok mu wi-fi'de. ?

• Şu anda sorunum yok, evet format atmıştım ardından sorunum da geçmişti.
  • eyvallah çok sağol teşekkürler şimdilik sıkıntı yok format attım düzeldi 2 saattir hiç kopma olmadı inşalaah bundan sonra sonra olmaz hız sürekli 7 megabitt civarında normal yani eyvallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur455 -- 13 Şubat 2013; 18:17:47 >
  • quote:

eyvallah çok sağol teşekkürler şimdilik sıkıntı yok format attım düzeldi 2 saattir hiç kopma olmadı inşalaah bundan sonra sonra olmaz hız sürekli 7 megabitt civarında normal yani eyvallah.

Ne demek hocam kolay gelsin tekrar, bir sorunun olursa pm'den ulaşabilirsin bana.
  • Bende de bazen aşağıdaki wireless imlecinin üstünde ünlem çıkıyor"du" bu aralar pek yok sorun işletim sistemiyle mi alakalı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben format attım düzeldi sandım 1 gun sonra tekrar başladı denemediğim yöntem driver kalmadı en iyisi win 7 ye geri dönmek tek artısı pc açılış hızını acaip hızlandırıyodu win 7 ye göre 5 saniyede masaüstü geliyordu win 8 de win 7 yi geri kurdum wi-fi kendine geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.