Şimdi Ara

WİNDOWS 8 tablet öneri ve soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- merhaba arkadaşlar windows 8 li ucuz yollu tablet önerilerinizi beklemekteyim

2- windows 8 tablet kullananlardan öğrenmek istediğim bir konu var ben youtube üzerinde canlı yayın yapmak istiyorum yalnız bu mobil telefonlarda aracı bir site olmadan mümkün değil
    şu an sadece sony z serisinde bu mümkün canlı yayın windows üzerinde yapılabilmektedir

windows tableti olanlar canlı yayın denemesi yaptıysa konuyla ilgili bilgi verebilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan_emp

Laptop da oluyorsa windows 8 tablette de olur. Dikkat edin RT windows olmasın. Atom veya i serisi işlemcili olsun. Bu işlemcilerde gerçek windows 8 olur. RT degil . Casper T8W konumda RT olayını anlatmistim oradan yararlanabilirsiniz

vatanda sordum rt değil dediler canlı yayın yapılmıyorsa işimi görmez boşa almış olurum
  • sunucum S kullanıcısına yanıt
    canlı yayın icin hangi yolu kullanacaksınız stream den mi ? internetin kablolu kablosuz ? kamera dahiliyimi kullanacaksın ekstra mı bağlayacaksın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wifi üzerinden direk youtube den yapmam lazım
  • eğer youtube un bir webapp i varsa site içerisinde (ki başka nasıl apılır bilmiyorum), hangouttaki problemin aynısı olacaktır
    SAKIN ALMA
    google, intel işlemcili tabletlerde kamera driver ı ile anlaşamıyor. kameranın görüntüsünde bir renk kayması var kullanman mümkün değil. görüntünün üçrebiir mor otnlarında üçtebiri yeşil tonlarında üçtebiride siyah beyaz oluyor
  • almadan denemem lazım kullanan arkadaşlara da sordum şu ana kadar bir ses çıkmadı artık kendim deneyeceğim casper tablet 400 tl boşa yatırım yapmak istemiyorum android tabletler daha uygun olmasa artık android alacağım tabi tavsiyelere göre
  • Aliexpress'ten Teclast x98 Air 3g veya x98 Air II modeline bakin hocam..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iphone bağlayıp yedekleme yapabileceğim excel kullanım , skype , youtube , film-tv izleme ve müzik dinleme amaçlı
    oyun oynanmayacak.
    windows tablet 10"-13" öneriniz nedir ?
  • veya klavyesi çıkıp tablet olarak kullanılabilen notebook
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaick

Aliexpress'ten Teclast x98 Air 3g veya x98 Air II modeline bakin hocam..

teşekkürler bir inceleme yapayım hemen olmadı casper alacağım hiç güvenemiyorum ama seçenek yok
  • Bekleyin hocam sakin hemen almayin, 1gb ramle bi ise yaramaz o. Reederin yeni modeli cikti a10iq, yakin zamanda windows destegi gelecekmis :)

• Windows tabletlerde cep telefonlarında olduğu gibi whatsapp uygulamasını kullanabiliyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_emp

Laptop da oluyorsa windows 8 tablette de olur. Dikkat edin RT windows olmasın. Atom veya i serisi işlemcili olsun. Bu işlemcilerde gerçek windows 8 olur. RT degil . Casper T8W konumda RT olayını anlatmistim oradan yararlanabilirsiniz

Hocam RT ile arasında ne fark var windows tabletlerden biraz uzagimda bir de RT değilse veya RT ise formati nasil ne sekilde yapiliyor teşekkürler

• Ben de bu aralar böyle bir ürün arıyorum, elimde 10" Android bir tablet var, bataryası 8-10 saat gidiyor galiba Windows tabletlerde bu süreler daha kısa, 300 lirayı geçmeyecek şekilde bataryası iyi ve belleği en az 2 GB olan model tavsiyeniz var mı? Hafızası önemli değil, 32 GB hafıza kartı takarak o sorunu aşarım.
  • Arkadaşlar merhaba. Windows işletim sistemli tablet tavsiyesine ihtiyacım var. Sadece ofis programları, uzaktan masaüstü ve birkaç ağır olmayan program kaldırsın yeterli. 32gb ssd, 1gb ram idare edebilir. Orta segment ve ortanın biraz üstü olabilir. Uygun fiyatlı, kampanyalı, yurtiçi sitelerden bulunabilir tavsiyelerinizi bekliyorum. Yardımcı olun lütfen. Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.