Şimdi Ara

Windows 8 tanıtıldı; 26 Ekim 00:01'den itibaren satışta ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.375
Cevap
12
Favori
45.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SystemApps

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

29 tl olayı çok güzel gerçekten. Ayrıca neden canlı tanıtımla ilgili hiçbir haber yapılmadı?

çünkü kenarları çığır açacak kadar ince değil.

Microsoft üvey mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: overberk

Canli tanitimi nedense haber yapilmadi surekli sitede haberi yaparlar diye bekledim ama gelmedi. Konu applein sacma sapan tahminleri olsa hemen haber yapilir, tanitimlari saatler onceden haber verilir, objektif degil artik bu site

İki gün önceki Apple canlı yayınını izlesen cevaba oradan ulaşırdın! Bende canlı olarak izleyemedim ancak daha sonra canlı yayının kaydını yayınladılar, yayının sonuna doğru senin soruna cevap verdi Mesut abi, Erdi abi de bir iki bir şey söyledi..

• quote:

29 tl olayı çok güzel gerçekten. Ayrıca neden canlı tanıtımla ilgili hiçbir haber yapılmadı?

Apple canlı yayınında bu soruna cevap verdi Mesut ve Erdi abiler.. :D Yayının kaydını izleyebilirsin :)

• torrent ile çekeriz :)

• 29 liraya terfi
  • peki hangi sürümleri var win8 in şuan?
    hangisini yüklemeliyiz?
    win7 gibi mi durum?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptop aldığıma ilk kez bu kadar sevindim 29 TL'ye Wİndows 8 süper olacak...
  • şimdi indirip güncellersem mevcut bilgisayar düzenim bozulur mu ,yani dosyalarıma bir şey olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni 29 tl olayı çok güzel gerçekten. Ayrıca neden canlı tanıtımla ilgili hiçbir haber yapılmadı?
    Apple canlı yayınında bu soruna cevap verdi Mesut ve Erdi abiler.. :D Yayının kaydını izleyebilirsin :)

Böyle cevap vereceğine, sen neden olduğunu söylesene?
    Nedenini söylediler diye cevap mı olur?

• Hepsi güzelde yeni metro mu retro mu neyse o netbook umun çözünürlüğünü desteklemiyo ona ayar oldum (1024x600)

• windows 7'yi geçebileceğini sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam.Fisher

Laptop aldığıma ilk kez bu kadar sevindim 29 TL'ye Wİndows 8 süper olacak...

Formu doldurdum keyim geldi, bu aylık sınırı aştım kart dönsün bir sonraki ay Windows 8 ile yoluma devam edeceğim. (Geçen aya kadar Windows 8'e laf ederdim şimdi alıyorum indirim denen şey bir ilginç )
  • Ben şu anda indiriyorum bile %78 de. Uyumayın adminler. 29 lira ödeyenler vewww.windowsupgradeoffer.com adresinden kayıt yaptıranlar indirebilirler.

• 29 nerede bende 79 yazıyor
  • denemek için yine 30 gün süre verilicekmi. win 8 pro kullanmadık çünkü daha önce

• illa pc mi alınmış olması gerek ? orijinal kutulu windows7 almıştım . bundan direkt yükseltme olmuyor mu
  • Michr0sh0ft + G00qLé AphphLé zaaaaaaAAAAAA xd xd xd :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

29 nerede bende 79 yazıyor

2 Haziran 2012-31 Ocak 2013 tarihleri arasında yeni bir Windows 7 bilgisayarı aldıysanız Windows 8'i 15 dolar (29 TL) karşılığında satın alabileceksiniz.
  • Windows 8'e terfi, bence Microsoftun yaptığı en iyi "işletim sisteminin kullanım oranını yükseltme" stratejisi... Dünyanın en çok kullanılan işletim sistemi haline gelmesi bu şekilde daha kolay, bir Windows XP kullanıcısı bile bu fırsattan yararlanacak hemde yeni bir bilgisayar almadan yada gidip şahsen bir Windows 8 almadan, yükselterek yapıcak bunu. Microsoft'un yakında çıkaracağı Windows 8 reklamları ile albeni etkisi yaratıcak Windows 8 üzerinde herkeze cazip gelicek ve Windows 8 patlama düzeyinde bir satış yapıcak.. :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

29 nerede bende 79 yazıyor

2 Haziran 2012-31 Ocak 2013 tarihleri arasında yeni bir Windows 7 bilgisayarı aldıysanız Windows 8'i 15 dolar (29 TL) karşılığında satın alabileceksiniz.

Anladım, teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.