Şimdi Ara

Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.980
Cevap
72
Favori
187.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aldim promosyon kodunu aksam evde indiririm 64bit i...dukkandaki pc ler 32 bit hep...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JwinR

quote:

Orijinalden alıntı: gugukkuşu

Müşteri hizmetleriyle görüştüm, sıfırdan kurulum yapmak isteyenlerin 120 tl olan paketi alması gerekmiş. 29 ve 79 olan oemleri 8 e yükseltiyomuş. Eski 7 lisansını başka pc de kullanılmıyormuş.

Durum bu.

Hocam Bahsettiginiz Olay Kesınlıkle Alakasız. Müşteri Hizmetleri Ne Kadar İyi Paraya Satarsamın Deridnde Sanırsam. Ben Dün Gece Satın Aldım Kız Arkadaşımın Notebook`ndan İşletim Sistemi Win7 32 Ultimate İlaçlıydı Sonra Satın Aldım Program Indırdı Güzelce ISO Olarak Kayıt Ettim 2.0 GB` Boyutu Vardı 32 Bit Win8. Desktop Bilgisayarıma USB`den Kurulum Yaptım Sıfırdan. Sonra Baktımki 32 Bit İşletim Sistemi, Sonra Desktop Bilgisayarımı Tekrar Formatladım, Win7 Ultimate 64 Kurdum Tekrar İndirdim Win8 Programı Üzerinden, ISO Olarak Kayıt Ettim, 2.6 GB`lık Bir ISO Oldu 64 Bit Win8. Tekrar Formatladım Komple USB İle Kurulcak Sekılde Ayarladım Kurdum Suan Burdan Yazıyorum, Direk Etkinleştirmeside Oldu Bir Sorun Yok Yani. 29 TL`lik Ürünlede Sıfırdan Kurulum Oluyor Etkinleştirme Sorunu Yok.

Ben de şimdi 7 yi recovery yaptım. 7 lisansını girmeden 8 e yükselttim. Güncelledim sorun yok. Ama iddiamda ısrar ediyorum. ilaçlı kullananlar kısa bir zaman sonra 7 nin keyini girin diye ya da temiz kurulum için mevcut keyiniz uygun değil diye bir uyarı alacaktır.

• arkadaşlar daha cevap yazılmadığı için soruyorum 100 mb lık kısmıda formatlayıp tek hdd ye yükleyen yokmu
  • Arkadaşlar usb'den format atmaya çalıştığımda sürekli aşağıdaki hatayı veriyor. Sadece mavi windows logosu görünüyo ardından bu hata geliyo. Setupa giremiyorum.

Şimdi sıfırdan win 7 yüklüyorum bide öyle deneyeceğim.

Nedeni nedir acaba?

Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forget Me -- 30 Ekim 2012; 14:23:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper216

Arkadaşlar usb'den format atmaya çalıştığımda sürekli aşağıdaki hatayı veriyor. Sadece mavi windows logosu görünüyo ardından bu hata geliyo. Setupa giremiyorum.

Nedeni nedir acaba?

Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım

eğer tahminim doğruysa win7 yüklerken kendi oluşturduğu 100 mb lık bölüme dokunmamamızdır
    galiba sorun bu

• Arkadaşlar aşağıdaki hatayı alan veya çözüm üretebilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExaltedTR

Arkadaşlar aşağıdaki hatayı alan veya çözüm üretebilen var mı?

hdd mi ssd mi ayrıca regedit ayarlarınla oynadınmı hiç

• quote:

Orijinalden alıntı: mbuyuk

quote:

Arkadaşlar usb'den format atmaya çalıştığımda sürekli aşağıdaki hatayı veriyor. Sadece mavi windows logosu görünüyo ardından bu hata geliyo. Setupa giremiyorum.

Nedeni nedir acaba?

eğer tahminim doğruysa win7 yüklerken kendi oluşturduğu 100 mb lık bölüme dokunmamamızdır
    galiba sorun bu

Şimdi onada dokundum. Her şeyi formatladım ama yine aynı hatayı verdi. Bende şimdi sıfırdan win 7 yüklüyorum. Yüklensin bide öyle deneyeceğim.
  • quote:

quote:

quote:

Nedeni nedir acaba?

galiba sorun bu

Şimdi onada dokundum. Her şeyi formatladım ama yine aynı hatayı verdi. Bende şimdi sıfırdan win 7 yüklüyorum. Yüklensin bide öyle deneyeceğim.

ama sakın 100 mb lık kısmı formatlama bir de böyle dene
    güncelleştirme ve doğrulamayı yapmayı unutma
    windows doğrulama şart

• quote:

arkadaşlar daha cevap yazılmadığı için soruyorum 100 mb lık kısmıda formatlayıp tek hdd ye yükleyen yokmu

O şekilde yaptım keyi kabul etmedi. O şekilde olması demek windows 8 i herhangi bir pcye kurmanız demek. Onun fiyatı 120 tl. O bölümünün üzerine kurmanız demek yükseltme anlamına gelir. Bu da eski lisansınız iptal olması demektir.

Ha şimdi microsoft lisansız kullanıcılara bile müsade ediyor. Tüm bilgileri topluyor zaten. Ad soyad, kredi kartı bilgileri , telefon numarası. Daha sonra uyarılar gelmeye başlayınca ya 8 i kaldıracaksınız ya da bir gece ansızın gelmesinler diye 100 tl daha bayılacaksınız.

Ben ciddi ciddi linux a geçmeyi düşünüyorum. Adamlar resmen herkesi fişliyor.
  • şu 100 mb lik bölümü silmeden sadece c yerel diski silip sıfırdan w8 in üstüne w8 kurabiliyor muyuz. benim derdim bu.

eğer böyle bir sorun yoksa almada fayda var. bizi kısıtlıyor ama bu paraya yapacak bir şey yok...
  • quote:

quote:

arkadaşlar daha cevap yazılmadığı için soruyorum 100 mb lık kısmıda formatlayıp tek hdd ye yükleyen yokmu

O şekilde yaptım keyi kabul etmedi. O şekilde olması demek windows 8 i herhangi bir pcye kurmanız demek. Onun fiyatı 120 tl. O bölümünün üzerine kurmanız demek yükseltme anlamına gelir. Bu da eski lisansınız iptal olması demektir.

Ha şimdi microsoft lisansız kullanıcılara bile müsade ediyor. Tüm bilgileri topluyor zaten. Ad soyad, kredi kartı bilgileri , telefon numarası. Daha sonra uyarılar gelmeye başlayınca ya 8 i kaldıracaksınız ya da bir gece ansızın gelmesinler diye 100 tl daha bayılacaksınız.

Ben ciddi ciddi linux a geçmeyi düşünüyorum. Adamlar resmen herkesi fişliyor.

Hocam Amma Detaylı Düşünüyorsunuz, Haklıda Olabilirsiniz Tabiki Ama, Bu Kadar Üstüne Düşeceklerini Sanmam, Ben Alıs Verişi Zaten Sanal Kart İle Yaptım, 30 TL Limit Verdim Aldım, Benden Ekstra Bir Parada Kurtaramazlar, Onuda Geçtim Oldu 100 Lira Ver Dedi Zaten Vermem İptal Ederim 29 TL`mi Geri Verirler Vermezler Cokta Sıkıntı Yapmam Neden Derseniz, Elimde Kız Oglan Kız Kurcalanmamıs Mis Gibi Hem 32 Hem 64 Pro ISO Olmus Oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 30 Ekim 2012; 15:15:45 >

• Arkadaşlar şimdi ben 32 bit bir sistem kullanıyorum, bu alacağım keyi ileride 64 bitlik bir sisteme geçersem orada da kullanabilecekmiyim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JwinR

quote:

Müşteri hizmetleriyle görüştüm, sıfırdan kurulum yapmak isteyenlerin 120 tl olan paketi alması gerekmiş. 29 ve 79 olan oemleri 8 e yükseltiyomuş. Eski 7 lisansını başka pc de kullanılmıyormuş.

Durum bu.

Hocam Bahsettiginiz Olay Kesınlıkle Alakasız. Müşteri Hizmetleri Ne Kadar İyi Paraya Satarsamın Deridnde Sanırsam. Ben Dün Gece Satın Aldım Kız Arkadaşımın Notebook`ndan İşletim Sistemi Win7 32 Ultimate İlaçlıydı Sonra Satın Aldım Program Indırdı Güzelce ISO Olarak Kayıt Ettim 2.0 GB` Boyutu Vardı 32 Bit Win8. Desktop Bilgisayarıma USB`den Kurulum Yaptım Sıfırdan. Sonra Baktımki 32 Bit İşletim Sistemi, Sonra Desktop Bilgisayarımı Tekrar Formatladım, Win7 Ultimate 64 Kurdum Tekrar İndirdim Win8 Programı Üzerinden, ISO Olarak Kayıt Ettim, 2.6 GB`lık Bir ISO Oldu 64 Bit Win8. Tekrar Formatladım Komple USB İle Kurulcak Sekılde Ayarladım Kurdum Suan Burdan Yazıyorum, Direk Etkinleştirmeside Oldu Bir Sorun Yok Yani. 29 TL`lik Ürünlede Sıfırdan Kurulum Oluyor Etkinleştirme Sorunu Yok.

Ben de şimdi 7 yi recovery yaptım. 7 lisansını girmeden 8 e yükselttim. Güncelledim sorun yok. Ama iddiamda ısrar ediyorum. ilaçlı kullananlar kısa bir zaman sonra 7 nin keyini girin diye ya da temiz kurulum için mevcut keyiniz uygun değil diye bir uyarı alacaktır.

Bir buçuk yıldı ilaçlı kullanıyorum sormuyor da şimdi mi soracak :-) Ha öyle birşey olsa bile satış iptali yapıp verdiğim parayı aldıktan sonra yine cracklerim.Microsoft ta bunun farkında o yüzden müdahale etmedi...

• Eline sağlık güzel bir paylaşım olmuş
    Ama win8 için erken şu aşamada diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QrY!

win 7 lisansının yanıdığına emin misin ? orijnal win7 kullanıyorum MS Türkiye'ye de mesaj attım ama hala tereddütlerim var. Gelen mesaj:

"Windows 8 yükseltme kampanyası kapsamında satın aldığınız ürün bir yükseltme yani upgrade ürünüdür. Kurulum dosyalarınızı bir dvd'ye yazdırabilirsiniz. Ancak bu dvd ile temiz kurulum değil bir yükseltme kurulumu yapabilirsiniz. Windows 7 lisansınızı ise orjinal kurulum dosyaları ve ürün anahtarı ile aynı makinaya istediğiniz zaman tekrar kurabilirsiniz."

Hayır yanmaz. Hatta 7 lisansı ile Vista veya XP bile kullanabilirsin.
  • promosyon kodunu veren safyadaki bilgisayarın aldığım yer ve tarih bilgisi ne kadar önemli ? bu 29 tl olayı geçtiğimiz hazirandan bu yana alınan win7 ler için deniyordu haberlerde falan. ben notebook u geçen sene almıştım. şimdi o tarih kısmına ne yazmalıyım bilgisayarı aldığım gerçek tarihi mi yazayım ( ki bu durumda haberlere bakarsak bana vermemleri gerekkiyor 29 tl ye ) yoksa sallama bir tarih mi yazayım ? mesela 21 eylük 2012 vs gibi ?
  • bir kaç başlıkta, laptoplarda yükseltme işleminden sonra fn, recovery tuşlarının çalışmadığıyla ilgili şeyler okudum.
  • Aero Performansım şuan 5,0. Bana çok güzel bir işletim sistemi gibi gelmedi W8. Ama düşündüğümüzde de 30 liraya orijinal alabilme imkanımız var. Diyelimki aldık, kurduk virüs girdi, Hdd bozuldu vs.. Tekrardan kurabiliyor muyuz orijinal olarak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkaneker

quote:

Orijinalden alıntı: QrY!

win 7 lisansının yanıdığına emin misin ? orijnal win7 kullanıyorum MS Türkiye'ye de mesaj attım ama hala tereddütlerim var. Gelen mesaj:

"Windows 8 yükseltme kampanyası kapsamında satın aldığınız ürün bir yükseltme yani upgrade ürünüdür. Kurulum dosyalarınızı bir dvd'ye yazdırabilirsiniz. Ancak bu dvd ile temiz kurulum değil bir yükseltme kurulumu yapabilirsiniz. Windows 7 lisansınızı ise orjinal kurulum dosyaları ve ürün anahtarı ile aynı makinaya istediğiniz zaman tekrar kurabilirsiniz."

Hayır yanmaz. Hatta 7 lisansı ile Vista veya XP bile kullanabilirsin.

hocam sen kurdun mu acaba ben daha satın almadım win 7 ile ilgili sorun yaşamak istemiyorum

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.