Şimdi Ara

Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.980
Cevap
72
Favori
187.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işyerinde olduğum için mi nedir, kaydımı kabul etmedi
    akşama eve gidince tekrar deneyeceğim.
  • Aynen benden de W7 anahtarı istiyor. Bi anlamı kalmadı sanırım şimdi çaktılar bizim olayı :S
  • Biz dün 2 tane key aldık kuzenle bana ve kuzenin pcye komple hdd'yi sildik ve temiz sıfırdan format attık ve win aktifleşti. Hatta bir sebebten hdd arızalı diye yeni SIFIR hdd taktık ve ona kurduk win8 yine aktifleşti... Yani 1 saat içinde aynı keyle 4-5 kere win kurup aktifleştirdik ve hepsi sıfırdan kurulumla yapıldı.
  • evet, şu dakikadan itibaren win7 key istenmeden alabilecek kimse olacak mı acaba. yoksa bu sistem adam mı seçmeye başladı =S
  • quote:

Orijinalden alıntı: gugukkuşu

Windows 7 lisansını yakmadan 8 vermez. Yükseltme yapınca haliyle 7 de yanıyor. İyi tufaya geldik. Er ya da geç herkesin başına gelecek.

Windows 8 Temiz Kurulum (Format) + Yükseltme Teklifi + DVD Oluşturma - Resimli Anlatım

win 7 lisansının yanıdığına emin misin ? orijnal win7 kullanıyorum MS Türkiye'ye de mesaj attım ama hala tereddütlerim var. Gelen mesaj:

"Windows 8 yükseltme kampanyası kapsamında satın aldığınız ürün bir yükseltme yani upgrade ürünüdür. Kurulum dosyalarınızı bir dvd'ye yazdırabilirsiniz. Ancak bu dvd ile temiz kurulum değil bir yükseltme kurulumu yapabilirsiniz. Windows 7 lisansınızı ise orjinal kurulum dosyaları ve ürün anahtarı ile aynı makinaya istediğiniz zaman tekrar kurabilirsiniz."

• 2010 yılında alınmış orjinal windows 7 home basic yüklü notebook'umdan promosyon kodu alamıyorum. Önce ürün anahtarı istiyor. Yazdığımda da bilgiler teklif için gerekli koşulları sağlamıyor diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espa

Kayıt olurken benden windows 7 ürün anahtarı istiyor, şimdi de mail geldi tamamlanmadı diye. Yok mudur çaresi

Google Chrome,Opera,Firefox farklı tarayıcılarda dene...Şu an chrome la yeni bir promosyon kodu aldım.Fakat IE10 ile win7 ürün anahtarı sordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarayel -- 30 Ekim 2012; 11:00:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikarayel

quote:

Kayıt olurken benden windows 7 ürün anahtarı istiyor, şimdi de mail geldi tamamlanmadı diye. Yok mudur çaresi

Google Chrome,Opera,Firefox farklı tarayıcılarda dene...Şu an chrome la yeni bir promosyon kodu aldım.Fakat IE10 ile win7 ürün anahtarı sordu...

Chrome ve opera ile denedim, ikisinde de win 7 ürün anahtarı istiyor

• harika konu olmuş tebrikler. mesajım bulunsun param olunca denerim bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk78

Temiz kurulumda etkinleştirme yapamayanlar için bir çözüm var. Bende de sadece yükseltme içindir hatası vermişti. Basit bir kayıt anahtarı değeriyle çözebiliyoruz. İlk sayfaya ekleyebilirse konuyu açan arkadaş daha iyi olur.

Aldığınız ürün anahtarı temiz kurulumda hata verdiyse ve etkinleştirme yapamadıysa:

- Windows tuşu+R'ye basın. Çıkan Çalıştır kutucuğuna regedit yazın.

- Kayıt defterinde şu kaydı bulun: HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Setup/OOBE/

- Oradaki MediaBootInstall değerini çift tıklayın. 1 olan değeri 0 olarak değiştirin ve pencereyi kapatın.

- Start ekranında "komut satırı" yazın. Çıkan komut istemine sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırın. Yönetici olarak çalıştırın. Yönetici olarak çalıştırın.

- slmgr /rearm yazıp enter'a basın. "Başarılı olmuştur, bilgisayarınızı yeniden başlatın" gibi bir uyarı alacaksınız. Yeniden başlatın bilgisayarı.

- Bilgisayarınız yeniden başladığında etkinleştirilmiş olarak açılacak. Eğer öyle başlamazsa start ekranında "windows etkinleştirme" diye arama yapıp baştan etkinleştirme yapın. Başarılı olacaktır.

Arkadaşın dediğini yaptım ve etkinleştirme tamamdır.

Teşekkürler @cenk78

• Arkadaşlar bende aldım 29 tl ye win7 home premium 64bit üzerinden yaptım işlemleri şimdi benim indirdiğim iso 64bit tir değilmi? Birde temiz kurulum yapabiliyoruz değilmi deneyen arkadaşlar son durumu yazarsa.
    Heralde artık yeni key satın alma şansımız kalmadı arkadaşların yazdığına göre win7 key istiyormuş...
  • Güzel çalışma olmuş eline sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri hizmetleriyle görüştüm, sıfırdan kurulum yapmak isteyenlerin 120 tl olan paketi alması gerekmiş. 29 ve 79 olan oemleri 8 e yükseltiyomuş. Eski 7 lisansını başka pc de kullanılmıyormuş.

Durum bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

Ben dosyalarım silinmeyecek şekilde kurdum. C'de Windows.old adında klasör oluşmuş... Bu ne oluyor. Silmemin bi sakıncası var mı???

http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows7/How-do-I-remove-the-Windows-old-folder

Bu şekilde silmeniz daha sağlıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gugukkuşu

Müşteri hizmetleriyle görüştüm, sıfırdan kurulum yapmak isteyenlerin 120 tl olan paketi alması gerekmiş. 29 ve 79 olan oemleri 8 e yükseltiyomuş. Eski 7 lisansını başka pc de kullanılmıyormuş.

Durum bu.

Hocam Bahsettiginiz Olay Kesınlıkle Alakasız. Müşteri Hizmetleri Ne Kadar İyi Paraya Satarsamın Deridnde Sanırsam. Ben Dün Gece Satın Aldım Kız Arkadaşımın Notebook`ndan İşletim Sistemi Win7 32 Ultimate İlaçlıydı Sonra Satın Aldım Program Indırdı Güzelce ISO Olarak Kayıt Ettim 2.0 GB` Boyutu Vardı 32 Bit Win8. Desktop Bilgisayarıma USB`den Kurulum Yaptım Sıfırdan. Sonra Baktımki 32 Bit İşletim Sistemi, Sonra Desktop Bilgisayarımı Tekrar Formatladım, Win7 Ultimate 64 Kurdum Tekrar İndirdim Win8 Programı Üzerinden, ISO Olarak Kayıt Ettim, 2.6 GB`lık Bir ISO Oldu 64 Bit Win8. Tekrar Formatladım Komple USB İle Kurulcak Sekılde Ayarladım Kurdum Suan Burdan Yazıyorum, Direk Etkinleştirmeside Oldu Bir Sorun Yok Yani. 29 TL`lik Ürünlede Sıfırdan Kurulum Oluyor Etkinleştirme Sorunu Yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 30 Ekim 2012; 13:16:49 >

• arkadaslar bir cok defa internet explorer ve chrome uzerinden denedim ama olmadi, bilgilerin dogru olmadigi hatasini verdi ve keyi vermedi fakat opera yi yukledim ve ilk denememde az once aldim.
  • Üzgünüz.

Kayıt işlemi sırasında girilen bilgiler, yükseltme teklifinden yararlanmak için uygun değildir.

Lütfen program gerekliliklerine bakın.

Artık hep bu uyarı geliyor ne yazdıysam olmuyor, bir key alamadım şuradan. Hiçbir sorun olmadan alabilen varsa key alıp pm atabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!-Origin-!!

Arkadaşlar Çalışan Crack Buldum ve temiz tarattım Buyrun

Sence burada ki insanlar bunu yapmayı bilmiyormu ? çok avantajlı bir fiyattan orjinal windows kullanma fırsatını değerlendirmek isteniyor insanlar ayrıca paylaşımın site kurallarına aykırı ceza almadan kaldırman senin menfatine
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!-Origin-!!

Arkadaşlar Çalışan Crack Buldum ve temiz tarattım Buyrun

Arkadaşım bu forumda illegal crack, key paylaşılması yasaktır lütfen linki kaldırır mısın..
  • quote:

Üzgünüz.

Kayıt işlemi sırasında girilen bilgiler, yükseltme teklifinden yararlanmak için uygun değildir.

Lütfen program gerekliliklerine bakın.

Artık hep bu uyarı geliyor ne yazdıysam olmuyor, bir key alamadım şuradan. Hiçbir sorun olmadan alabilen varsa key alıp pm atabilir mi

Hocam 2 Dakika Once Arkadsıma Aldık, Sorunsuz Calısıyor. İndirmeye Basladık
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.