Şimdi Ara

Windows 8 Toshiba L500-13T

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Toshiba L500-13T cihazıma windows 8 yükledim ancak wirelessi açamıyorum. FN+F8 tuşlarına bastığımda açılıyordu normalde ancak şu anda hiç bir tepki vermiyor fn+f8 e bastığımda. Driverlerde bir problem olduğunu düşünüp Toshiba'nın sitesinden sürücüleri indirmeye çalıştım ancak windows 8 için değil hiç biri, windows 7 için olanlardan indireyim dedim ama sanırım hiç biri uyum sağlamadı. Yapmamı tavsiye edeceğiniz birşeyler yada bildiğiniz bir çözüm yolu varmıdır?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• up up help help
  • Yokmu arkadaşlar, bu kadar yazılımcının donanımcının olduğu ortamda bu soruna çözüm bulabilecek kimse ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bysheriff

Merhaba Arkadaşlar;

Toshiba L500-13T cihazıma windows 8 yükledim ancak wirelessi açamıyorum. FN+F8 tuşlarına bastığımda açılıyordu normalde ancak şu anda hiç bir tepki vermiyor fn+f8 e bastığımda. Driverlerde bir problem olduğunu düşünüp Toshiba'nın sitesinden sürücüleri indirmeye çalıştım ancak windows 8 için değil hiç biri, windows 7 için olanlardan indireyim dedim ama sanırım hiç biri uyum sağlamadı. Yapmamı tavsiye edeceğiniz birşeyler yada bildiğiniz bir çözüm yolu varmıdır?

windows 8 kullanmadım ama özelliklere girdiğinde uyumluluk sorunu gider falan öyle bişey yok mu ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hotkey driver ı yüklü m?
  • Yüklü ama w8 için olanını bulamadığımdan w7 için olanı kurdum onuda açmıyor sanırım. w8 de bulunan bir yazılımın engel olabileceğini düşünüyorum, çünkü FN tuşuna bağlı bazı tuşar çalışıyor bazıları çalışmıyor. Mesela bu yazılım sayesinde ekran parlaklığını açıp kısabiliyorum ama touchpad i kilitleyemiyorum, wirelless i açamıyorum. FN tuşuna bastığımda toshiba nın kendi menüsü çıkmıyor, toshiba nın bu yazılımını w8 ile birlikte gelen bir yazılım engelliyor falan olabilirmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: n55s-s1194v

hotkey driver ı yüklü m?

varda bir işe yaramıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOSHIBA C855 1-WX özellikleri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.