Şimdi Ara

windows 8 update sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 gün önce download bilgisayarı olarak kullanmak için acer aspire one 725 diye uyduruk birşey aldım :)
    içinde "windows 8 single language" 64 bit yüklü.

aleti kurdum herşey normal gözküyordu. uyduruk acer programlarını fln temizledim, bi update yapayımda yeni güncellemeri indirip daha sonra istediğim programları yüklerim diye düşünüyordum, ancak ne yaptıysam güncelleştirmeleri yüklemeye geçemedim. Güncelleştirmeleri denetliyor 61 güncelleme gözüküyor fakat herhangi bir indirme yapmıyor. Kafayı yiyeceğim.

Yardımlarınızı bekliyorum.. Forumdaki diğer konulara da göz attım ama bir çözüme ulaşamadım.. Bir değişiklik olmuyor.

• density kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal üzerin de bir antivirüs yüklü olarak aldınız.Uzaktan söyleyebileceğim antivirüsü kaldırmanızdır.Ama tam kaldırdığınızdan emin olmalısınız.Ayrıca kaldırdım dediğiniz Acer e ait programları tam olarak kaldırabildinizmi.61 Güncellemenin içinde kaldırdığınız programlara ait güncellemeler var mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebanuba -- 28 Temmuz 2013; 23:43:32 >
  • 61 güncellemenin içinde sadece windows güncellemeleri var..
    dediğiniz gibi virüs programını kaldırdım ve sonuç verdi, şu anda güncellemeleri yüklüyor. daha bitmedi ama en azından başladı.
    çok teşekkür ederim ilginize
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.