Şimdi Ara

WİNDOWS 8 VE EKRAN KARTI SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar kısa zaman önce lenovo g serisi G50-45 bi laptop aldım makina yı aldıgımda windows 8.1 ve ingilizce olarak gelmişti ingilizce kullanamadıgım için bugun windows 8 le formatladım makinayı ancak ekran kartını okumadı sanırırım aygıtlardan ekran kartını kontrol ederken üzerinde ünlem işareti oluştugunu gördüm driverlarını yükledim ama olmadı aygıt ayrıntılarına geldigimde ''Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)'' şeklinde birşey yazıyor bunu nasıl düzeltebilirim araştırdım ama tam olarak bulamadım bilgili arkadaslardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler.EKRAN KARTI MODELİ AMD RADEON HD 8500

• Atinin kendi yazılım yükleme aracı veya İobit driver booster 3 programını kurun onunla doğru sürücüyü indirip güncelleme yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevabınız için teşeşkkürler hocam sorun giderilmiştir amd radeo hd 8500 ün windows 8için uyumlu driveri yokmuş windows 7/windows8.1 ve windows 10 için varmış makineyi windows 7 yeformatlayıp resmisiteden driverları indirince sorun düzeldi aynı sıkıntıyı yaşayaan arkadaşlarvarsa dedigimi uygulayabilirler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.