Bildirim
windows 8 ve java sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: dento35
windows 8 de java kurulu ancak hicbir sekilde calismiyor. Javanin sitesinde windows 8 sadece masaustu modunda calisir diyor zaten bende masaustu modunda kullaniyorum. her tarayicida denedim calismiyor bilgisi yada cozumu olan var mi arkadaslar ?
Selam
Bende java kurulu ve bir sorun yok.. Aşağıdaki resimde yapacağınızı belirttim.
Internet Explorer 10'u çalıştırın ve Menü çubuğu'ndan Araçlar -->>Eklentileri Yönet seçeneğine girdiğinizde aşağıdaki resimde olan pencere açılacaktır. Bunu resimdeki gibi etkinleştirin.
Eğer Firefox kullanıyorsanız, onda da yine Menü çubuğu'ndan Araçlar -->>Eklentiler'e tıklayarak ara yazan yere Java Console yazarak eklentiyi yükleyebilirsiniz.
Aşağıdaki linkten Win8 için Java yazılımlarını indirebilirsiniz..
32 ve 64-Bit Java indir
Kolay gelsin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay_KG -- 21 Aralık 2012; 18:35:39 >
-
dediklerini aynen denedim explorer'da etkin firefox'ta etkin denetim masasından etkin hala calışmıyor masaüstü modunda çalışır diyor
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- lenovo z500 ekran parlaklığı sorunu
- elektrik kesintisi sonrası modem çalışmıyor
- amd yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti
- machine check exception
- windows gereken dosyaları yükleyemiyor
- telefon neden ısınır
- silinen dosyaları geri getirme
- ekran kartı resetleme
- secure boot nedir
- laptop menteşe tamiri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X