Şimdi Ara

windows 8 yüklemesi başarısız oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internetten windows 8 kurulumu indirdim ve kurmaya başladım işte kurulum koşulları falan kabulünden sonra yüzdeler geldi (işte %10 tamamlandı %20 tamamlandı gibi) sonra %90 tamamlandı oldu ardından kişisel bilgisayarınız birkaç dakika içerisinde yeniden başlatılacak yazısı geldi sonra windows 8 yüklemesi başarısız oldu diye bir hata geldi bu arada indirdiğim kurulumu D dosyasında attım (C sistem ) oradan kurmaya çalıştım neden oldu acaba

• Yüklemeyi hiçbir şekilde arka plana almayın, eğer aldıysanız öyle sorun çıkmış olabilir. Ben nasıl olsa arka plana geçiyor diye yarım kalan filmi bitirip yüklemeye geri döndüğümde yarım saat sonra felan hata gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Yüklemeyi hiçbir şekilde arka plana almayın, eğer aldıysanız öyle sorun çıkmış olabilir. Ben nasıl olsa arka plana geçiyor diye yarım kalan filmi bitirip yüklemeye geri döndüğümde yarım saat sonra felan hata gelmişti.

usb ye atıp ordan yüklesem olurmu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcin396

quote:

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Yüklemeyi hiçbir şekilde arka plana almayın, eğer aldıysanız öyle sorun çıkmış olabilir. Ben nasıl olsa arka plana geçiyor diye yarım kalan filmi bitirip yüklemeye geri döndüğümde yarım saat sonra felan hata gelmişti.

usb ye atıp ordan yüklesem olurmu acaba

Masaüstünde, dosya ve uygulamaları koruyacak şekilde(tam format atacaksanız ona göre ayarlayın) yükleme yapılıyor. Ama yükleme kısmı dışından çıkmayın.
    Usb de olur, tam format atabilir bilmiyorum. Ben win8i ilk kez fotmazsz kurdum, hiçbir şey olmadı.
  • quote:

arkadaşlar internetten windows 8 kurulumu indirdim ve kurmaya başladım işte kurulum koşulları falan kabulünden sonra yüzdeler geldi (işte %10 tamamlandı %20 tamamlandı gibi) sonra %90 tamamlandı oldu ardından kişisel bilgisayarınız birkaç dakika içerisinde yeniden başlatılacak yazısı geldi sonra windows 8 yüklemesi başarısız oldu diye bir hata geldi bu arada indirdiğim kurulumu D dosyasında attım (C sistem ) oradan kurmaya çalıştım neden oldu acaba

İndirmeyi iso dosyası halinde yapmadıysanız dosyayı önce bir araçla (Mesela Power Iso) iso dosyası haline getirmeniz gerekir. Sonra bu iso dosyasını bir dvd ye yazın veya bir usb stick e kopyalayın (Stick bootable olmalıdır), daha sonra biosa girerek "Boot" ayarlarından bilgisayarı dvd (Usb) den başlayacak şekilde ayarlayın, dvd (Usb) yi takarak restart yaptığınızda kurulum başlayacaktır..

• quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

arkadaşlar internetten windows 8 kurulumu indirdim ve kurmaya başladım işte kurulum koşulları falan kabulünden sonra yüzdeler geldi (işte %10 tamamlandı %20 tamamlandı gibi) sonra %90 tamamlandı oldu ardından kişisel bilgisayarınız birkaç dakika içerisinde yeniden başlatılacak yazısı geldi sonra windows 8 yüklemesi başarısız oldu diye bir hata geldi bu arada indirdiğim kurulumu D dosyasında attım (C sistem ) oradan kurmaya çalıştım neden oldu acaba

İndirmeyi iso dosyası halinde yapmadıysanız dosyayı önce bir araçla (Mesela Power Iso) iso dosyası haline getirmeniz gerekir. Sonra bu iso dosyasını bir dvd ye yazın veya bir usb stick e kopyalayın (Stick bootable olmalıdır), daha sonra biosa girerek "Boot" ayarlarından bilgisayarı dvd (Usb) den başlayacak şekilde ayarlayın, dvd (Usb) yi takarak restart yaptığınızda kurulum başlayacaktır..

windows 7 usb dvd download tool programı ile iso dosyasını flasha yükledim sonra bios dan usb ile başlatıp kurdum şu an kullanıyorum windows 8 i ve memnunum saolun

• quote:

windows 7 usb dvd download tool programı ile iso dosyasını flasha yükledim sonra bios dan usb ile başlatıp kurdum şu an kullanıyorum windows 8 i ve memnunum saolun

Hayırlı olsun..
  • quote:

quote:

Hayırlı olsun..

saol
  • ben dede aynısı oldu yalnız bende %50 de öyle yazdı.Ben internetten iso olarak indirdim.Ayrıca DVD yede yazmayı denedim ama yine aynı sonucu aldım lütfen yardımcı olun!

not:benim sistem PRO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkanslm1 -- 4 Mayıs 2013; 13:49:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanslm1
    ben dede aynısı oldu yalnız bende %50 de öyle yazdı.Ben internetten iso olarak indirdim.Ayrıca DVD yede yazmayı denedim ama yine aynı sonucu aldım lütfen yardımcı olun!

Dvd ye yazarken başarısız olduysa iso dosyasında hata olabilir, bir başka iso ile denemek gerekir. Sözkonusu sistem Pro mu?

NOT: Dvd ye iso yazdırırken düşük hızda yazdırın, yüksek hızda hata verebilir..
  • quote:

quote:

ben dede aynısı oldu yalnız bende %50 de öyle yazdı.Ben internetten iso olarak indirdim.Ayrıca DVD yede yazmayı denedim ama yine aynı sonucu aldım lütfen yardımcı olun!

Dvd ye yazarken başarısız olduysa iso dosyasında hata olabilir, bir başka iso ile denemek gerekir. Sözkonusu sistem Pro mu?

NOT: Dvd ye iso yazdırırken düşük hızda yazdırın, yüksek hızda hata verebilir..

benimki pro evet.sizin önerdiğiniz düzgün çalışan güvenli bir link varsa verseniz.
  • quote:

benimki pro evet.sizin önerdiğiniz düzgün çalışan güvenli bir link varsa verseniz.

PM..
  • Bende 8 saattir windows 10 yukleniyor diyo bilgisayariniz birkac dk icinde yeniden baslatilacak diyo sadece iptal secenegi var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.